FOLLOW ME DEAR..

MADU SUNNAH NATURAL HERBS

get this widget here

PRODUK TERLARIS MSBS

Search This Blog

Loading...

WHITE BEAUTY PERFECT COSMETICS


TERBARU!!!... 
SET SKINCARE WHITE BEAUTY PERFECT
 3 IN 1


RM69.90 SEMNJG M'SIA ..... FREE POS
RM74.90 SABAH/SARAWAK ..... FREE POS

WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP 25G
BB CREAM PERFECT COLLAGEN ( DAY CREAM ) 8G
MAGIC WHITENING & REPAIRING CREAM ( NIGHT CREAM ) 8G


GLUTA KOJIC WITH 
VITAMIN C SOAP

SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA DENGAN GABUNGAN MANTAP GLUTATHIONE , KOJIC , VIT C HANYA DALAM SATU SABUN.


~With New Packaging~


WHITE PERFECT GLUTA KOJIC WITH VIT-C ( TRIAL SIZE : 35G)


TRIAL PACK SABUN GLUTAKOJIC
   KKM : NOT120301904K
BERAT : 35g
 RM13.90 Smnjg M'sia.... FREE POS
  RM18.90 Sabah/Sarawak.... FREE POS

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI



WHITE PERFECT GLUTA KOJIC WITH VIT-C ( FULL SIZE : 150G )


 KKM : NOT120301904K
BERAT : 150g 
 RM40.00 Semnjg M'sia.... FREE POS
RM45.00 Sabah/Sarawak.... FREE POS

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI


GLUTA KOJIC WITH VIT C SOAP
White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap disarankan kepada semua yang impikan kulit cantik, cerah, putih , licin serta membantu menyelesaian masalah kulit yang membelenggu seperti masalah parut, jerawat, kulit kusam dll.

KEGUNAAN
Mencerah/putihkan kulit
Memudarkan parut
Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
Membantu masalah jerawat
Membantu masalah jeragat
Merawat stretchmarks
Awet muda
Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
Kulit lebih licin, mulus
Membantu masalah blackhead/whitehead
Masalah kedut


CADANGAN PENGGUNAAN 
Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.

KANDUNGAN
A. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

B. Kojic Acid 
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

C : Vitamin C
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (pencemaran matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara semulajadi.

TAMBAHAN
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Boleh digunakan untuk muka dan badan

KELULUSAN KKM : NOT120301904K
DIAKUAI FARMASI : 049062

~TESTIMONI~












TESTIMONI PENGGUNA SABUN GLUTATHIONE

pn.zana (klang)
hai.. i dah try sabun ni dr mgu lepas..i xda masalah kulit muka sgt cuma kasar jer.. best sgt bila 
pakai kulit rasa gebu... bintik2 kasar mula hilang especially sekitar hidung dan dagu.. my hubby pun ada tegur kulit muka i nampak cerah.. sukeeenyee.. ^_^ bau dia pun wangiii..

cik lin (Jb)
mula2 nk try takut juga sbb dh byk produk lin cube.. tp jerawat still naik.. especially kalau makan seafood.. xsukee.. tp bile cube tester sabun gluta ni.. alhamdulillah jerawat semakin kecut.. parut juga cepat hilang.. kulit rasa fresh lepas cuci.. heheh

mama mia (k.terengganu)
mama suka sabun ni.. mcm pakai produk peeling jadinya.. kulit jd putih bersih walaupon tiada pengelupasan.. hanya kluar daki2 kulit masa mandi tu.. tq:-)

yana (pulau pinang)
sabun ni memang sgt effective utk hilangkan parut.. dlm masa 3 hari pakai, parut jerawat dah mula lembut, masuk hari ke 5 dia dah tanggal pelan2.. best best.. saya juga pakai di badan terutama di bawah ketiak.. mula2 pakai tu try sebelah jer nk tgk keberkesanan sabun ni.. ternyata lepas 2 minggu bahagian ketiak dah cerah sebelah..heheh.. memang berkesan lah.. berbaloi.. harga pun murah.. 1 bar tahan lama..

mimi (taiping)
sis.. saya ada masalah lebam bawah mata dan kulit kasar dan juga jeragat, setelah guna glutathione selama 3 minggu, jeragat dah semakin pudar, kulit pula muluss terutama bahagian hidung dan dagu.. memang puas ati lah..

TESTIMONIAL
haah..pakai kat bdn..best la..x de wangi pon but kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1....

TESTIMONIAL
stock akak dah nak habis ni, Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product...♥ ♥ ♥..

ARIZA(PASIR MAS)
Sabun nie memang mujarab baru je guna beberapa hari dah ada perubahan saya ada masalah jerawat bila guna sabun nie jerawat pn kecut lah dan parut kt muka ni pun makin pudar,bintik2 putih kt muka dan hidung pn dh tiada makin licin dh muka.kepada anda diluar sana yg bermasalah muka patut mencubanya..


---------------------------------------------------------

MAGIC REPAIRING 
WHITENING CREAM


KKM NOT120405546K

Gabungan hebat glutathione, vit c, vit E untuk wajah yg cerah sempurna dan lebih sekata. merupakan agent terbaik dan popular yg sering digunakan di East Asia dalam produk penjagaan dan kecantikan kulit. Merupakan krim kecantikan yang dirumus khas dan diformulakan oleh ahli farmasi kecantikan. 

Pemakaian cream ini bersama White Perfect Gluta Kojc Vit c Soap dikatakan mampu memberi kesan berganda.

KEAJAIBAN PRODUK INI : 
- Mencerah dan memutihkan kulit.
- Membantu memutihkan kulit dengan mengubahsuai penukaran eumelanine (gelap / coklat / pigmentasi kuning) kepada phaeomelanin (kemerahan pigmentasi putih)
- menjadikan kulit bercahaya dan sangat lembut
- Anti Penuaan (Awet Muda)
- membantu masalah jeragat/dark spot
- membantu masalah jerawat
- memudarkan parut hitam
- kandungan gluta, vit c dan e membantu masalah parut berlekuk
- Membantu masalah kulit berminyak

CARA PENGGUNAAN
- Guna 2x sehari. Pagi dan Malam
- Lepas cuci muka, sapukan krim ini di muka dan leher, kulit akan lebih cerah dan bercahaya
- Atau untuk lebih selesa, pakai di waktu malam sahaja.
- Bangun pagi, cuci bersih dengan WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP (Sekiranya guna)

KANDUNGAN AKTIF 
- Glutathione
- Vitamin C
- Vitamin E
- Coconut Oil

NOTE 
- Untuk kegunaan luaran sahaja
- Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive/ALERGIK
- Lebih efektif jika penggunaan krim ini disertakan dengan penggunaan White Perfect Gluta Kojic vit c Soap. 


~TESTIMONI~













BERAT 15 G

RM49 SEMNJG M'SIA .... FREE POS
RM53 SABAH/SARAWAK .... FREE POS

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI


-------------------------------------------------------------

RADIANT GLOW WHITENING 
BODY LOTION SPF 60






KKM : NOT120405544K

Cerah hanya dgn 1x pemakaian sahaja. Rasai perbezaan dgn sapuan pertama. Anda pasti tertawan.
Mengalami masalah muka lagi cerah dari badan? ini adalah penyelesaian terbaik.

Lotion ini diformulakan dengan gabungan komponen aktif iaitu bearberry, vit c, vit e , vit B3, Arbutin. Lebih menakjubkan menakjubkan losyen ini mempunyai spf 60 yg mampu mlindungi kulit dr sinar uv.

Disarankan untuk semua wanita/lelaki yang impikan kulit cerah berseri. Pemakaian selepas pggunaan white perfect gluta kojic vit c soap, mhasilkan kesan yg berganda.

KEBAIKAN
- Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang singkat kerana kandungan diadun dgn formula terbaik oleh ahli farmasi sperti glutathione, vit e, vit c, vit b3 dan arbutin.
- Lindungi kulit dari pencemaran dan matahari
- Melembutkan kulit badan
- Melembabkan kulit
- Membantu masalah kulit kering dan kusam
- Kulit bercahaya.
- Mencerahkan kawasan lipatan seperti celah peha, ketiak dll
- memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

CARA PENGGUNAAN
- Untuk kesan yang terbaik, sapu lotion setiap kali selepas mandi ke seluruh badan kecuali muka. Penggunaan sabun glutakojic vit c soap sbgai sabun mandi mampu memberi kesan berganda.
- Kesan cerah dpt dilihat dgn 1x pemakaian shj..kulit akn terasa lembut dan lebih licin dgn 1 sapuan. Untuk kesan cerah kekal pakai 2weeks-1month secara konsisten.

NOTE 
Hanya untuk kegunaan badan dan luaran
Boleh digunakan ke seluruh badan atau bahagian tertentu sahaja seperti tangan (bergantung tujuan dan keperluan). Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive dan alergik.

KANDUNGAN AKTIF 
- Glutathione
- Vitamin c
- Vitamin e
- Vitamin B3
- Extras Papaya
- arbutin 

RM59 SEMNJG M'SIA .... FREE POS
RM63 SABAH/SARAWAK .... FREE POS

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Share It