FOLLOW ME DEAR..

ZOFEA BEAUTY SECRET - RAHSIA PAYUDARA CANTIK DAN MENAWAN



GEMPAR !! GEMPAR !! GEMPAR !!
WOW !! Nak triple WOW leh hehe....
Semakin menawan sekarang ASET Tasha Shilla Sekarang...
100% Berubah uolls.... Dari Cup A ke Cup C...
Kalau korang nak tahu, Tasya hanya amalkan ZOFEA BEAUTY SECRET aje....


Saya percaya.... Uolls mesti dah cuba pelbagai produk payudara tapi kesan tidak seperti yang dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan Risau, Di Blogspot saya ada macam-macam Product yang memang MELETOP tau heheh.... Ini salah satu daripadanya....

FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.


Dalam 1 Box Zofea beauty Secret nih ada 30 Sac iaitu unt kegunaan selama Sebulan (Tapi period Stop ye sbb Hormon xstabil time tu)

Harga yang ditawarkan Berbaloi coz uolls akan dapat FREE Sebotol Breast Pills lagi... Haaaaaa Best kan ? 
So xde la issue mahal hehe sbb Company siap kasi FREE GIFT lagi...



Keistimewaan  ZOFEA BEAUTY SECRET :

- Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
- Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
- Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
- Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
- Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
- Menghilangkan bau badan juga bau  yang tidak menyenangkan pada MISS V 
- Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
- Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
- Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita
- Mencegah kanser, jantung, kencing manis dan darah tinggi
- Melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan
- Menambah tenaga untuk kehidupan aktif seharian
- Mencegah keletihan serta menyegarkan badan
- Merawat masalah rahim
- Mengurangkan selera makan dan membantu mendapatkan berat badan ideal
- Melawaskan sistem pencernaan dan mengelakkan sembelit
- Membentuk lekuk badan dan pinggul menawan dan melangsingkan badan
- Menurunkan paras kolestrol
- Mengatasi rambut gugur
- Menguatkan sendi tulang
- Menggalakkan pengeluaran susu ibu

Manfaat Khusus Untuk Kulit :

- Mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit
- Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
- Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
- Menghilang jerawat dan parut jerawat
- Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
- Menghilangkan stretchmark dan selulit
- Menghapuskan kedutan halus
- Melembab dan menganjalkan kulit
- Menjadikan kulit lebih anjal
- Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
- Mengatasi bibir gelupas/pecah2

• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik

Bahan Aktik Dalam Zofea :
Pueraria Mirifica
Pueraria Lobata
Kayu serapat
Habbatus Sauda
Collagen
Pure L-glutathione
Trehalose
Apricot Seed Extract
Blueberry
Strawberry
Raspberry
Snow lotus
Perilla seed extract
Pitera Extract

CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :

** Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (minggu pertama sahaja)
** Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. Bancuh dengan air sejuk/masak biasa sahaja.
** Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan.
** Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
** Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.

Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita:

~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Zofea Beauty Secret

~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja


Dan yang paling Best sekali setiap sachet Zofea Beauty Secret mengandungi Habbatus Sauda!!


Tujuh ciri-ciri nilai pemakanan utama habbatus sauda:

1. Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.

2. Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). 

Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.

3. Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.BAik untuk peasakit alahan dan lelah.

4. Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. 

5. Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.

6. Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).

7. Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.












surat pengkelasan zofea beauty secret

zofea bantu utk masalah hormon wanita.. elakkan dr pengambilan caffein sebaiknya lebihkan minum susu utk kesan lebih cepat. Zofea. Zofea adalah dr pengkelasan makanan so ia bukan ubat dan di diseliakawal oleh PBKD.Selamat utk diamalkan.



 Boleh ke minum both secret Bust up and Zofea Beuty untuk kesan max?/
Minum salah satu je cukuplaaa.. nak max cemana tu. Setiap kotak dah beri kesan TERBAIKK

 Apa beza Secret Bust Up and Zofea Beauty Secret?
ZBS adalah improved formula.. kandungan ditambah untuk kesan yang lebih baik dan berganda. Ada juga bahan baru macam Habbatus Sauda.
Tetapi buat yang dah seseuai and serasi and tak nak kesan berganda.. kira dah comfortable dengan Secret Bust UP.. boleh teruskan. Sebab ZBS bukanlah produk replecement SBU.
Sapa nak Ekstra and yang sedikit kebal bolehtry ZBS!!

Okaayyy




CARA CONSUME ZOFEA PADA BULAN PUASA

Cara nak consume zofea Beauty Secret Bulan Puasa ni hanya dengan minum satu sachet 30 minit selepas makan berbuka puasa ye. Pil pulak boleh makan sebiji sebelum tidur.

Okay, memang digalakkan minum susu 3 kali   sehari. So, korang boleh try minum segelas/sekotak semasa berbuka, segelas sebelum tidur dan segelas lagi semasa bersahur. Senang je kan..

Jangan lupa, kalau boleh pantang kopi or minuman yang berkaffein lain, air berkarbonat dan air kelapa. Susu paling best susu Full cream, tak kisah siap2 dari kotak or susu tepung yang dibancuh.If possible elakkan susu coklat..chocolate ada kaffein kan and if muak cuba try susu strawberry ke, horlick ke..or soya. But susu still leading the best!!

Okay.. tq tq..

FAQ

T: Pelanggan Bertanya
 P: Pakar Kami Menjawab

T: Umur berapa boleh start minum??
P: Umur 19 tahun keatas ye dik... yang kecik lagi..pi sekolah dulu aih.

 T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P:  ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?
P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang 
menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid 

T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET  pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET  sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET  ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET 
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET  berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET  tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?
P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P:  Perisa Blackcurrant yang lazat

T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY


Okay... Sempena promosi pengenalam Produk Baru.. Ada Free Gift hebat dari Zofea Beauty.

Setiap Pembelian Sekotak Zofea Beauty Secret FREE Sebotol 60 biji Pil Payudara.!! 

Berbaloiiiii sangat-sangat!!

" hahhhhh!!! uolls tak tergoda ke nak mencuba.. apa salahnya spend sikit untuk memikat hati suami balik.. hehehe and demi kecantikan dalaman dan luaran wanita jugak. tak rugi mencubanya "


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA SEBENAR : RM250 (SM) / RM260 (SS)
HARGA PASARAN : RM159 (SM) / RM169 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM140 (SM) / RM150 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI






get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.