FOLLOW ME DEAR..

TESTIMONI FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG



KEBAIKAN FER'WHITE:-
-mampu mencerahkan & gebukan kulit 1 badan
-membersihkan kulit drpd jerawat yang teruk / jeragat / pigmentasi - hilangkan parut dan liang pori terbuka..
- kulit akan terasa anjal & tegang
- memberi vitamin pada kulit
- menghilangkan kulit kusam
- mengurangkan kedutan dan garis halus
- mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- mencegah pigmentasi
- memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
mempercepatkan penyembuhan luka
- menguatkan saluran darah dan tulang
mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit
mencantikkan kulit, melicin & menegangkan kulit
mengurangi jerawat
- kulit terasa lembut dan kenyal





















HARGA PASARAN RM95

HARGA MSBS
1 JAR RM90 SEMNJG M'SIA.... FREE POS
1 JAR RM100 SABAH/SARAWAK.... FREE POS

FREE SHAKER
FREE POSTAGE

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI



ROLANJONA CRYSTAL FOOT MASK EXFOLIATING SCRUB MASK FOOT MASK


Tumit kaki merekah? Kulit kering? Banyak kutikel di jari kaki? 



Jom dapatkan ROLANJONA FEET MASK utk kaki yg lebih cantik, lembut, dan halus!




Mengandungi intipati cuka buluh asli, berkesan melembutkan , menyuburkan kulit, mengatasi masalah kaki retak dan kasar, dan mengurangkan bau kaki




PENGGUNAAN:
1. Bersihkan kaki dan keringkan 
2. Pakai foot maski dan tekan filem pengawet topeng untuk mendapatkan kaki dekat dengan asas.
3. Balut kaki LAGI DENGAN BAG PLASTIK (sendiri) bagi mengelakkan titisan / bocor 
4. Kira-kira 45 minit kemudian, keluarkan foot mask dan bersihkan kaki dan lapkan dgn tuala
5. Selepas pembersihan kaki, elok gunakan losyen kaki utk menjaga kelembapan
* guna 1 kali sebulan jika masalah kulit kaki biasa
* guna 2 kali sebulan jika masalah tumit pecah yg terlalu tebal
* kulit akan mula menggelupas selepas 1 minggu
* utk kesan cepat rendam kaki di dalam air suam sehari selepas memakai foot mask


SOALAN LAZIM :
Q: Adakah ia segera mengelupas kulit?
A: Tidak, ia mengambil masa 3-4 hari untuk kulit kaki mula mengelupas

S: Bolehkah saya menggunakan semula topeng kaki?
A: Tidak, dan 1 bulan hanya boleh menggunakan sekali

S: Adakah kita akan merasa sakit apabila kulit mengelupas?
A: Tidak, anda tidak akan merasa sakit

S: Bolehkah kita melihat hasil dalam masa 1 hari?
A: Tidak, anda hanya boleh melihat hasil selepas 1 minggu. Tetapi anda boleh melihat kaki permulaan kulit mati anda menyingkirkan pada hari 4-5

Q: Bolehkah saya berjalan-jalan apabila memakai topeng?
A: Ya, tetapi sila pastikan anda memakai plastik untuk menampung topeng

S: Saya mempunyai masalah tumit retak yang serius, selepas menggunakan topeng, adakah ia akan mengelupas semua kulit mati saya cekap?
A: Untuk kulit mati yang serius / tebal, anda mungkin perlu menggunakan lebih daripada 1 kali dalam usaha untuk membersihkan kulit mati.
Dapatkan sepasang kaki yang bebas daripada masalah kulit kering, kulit merekah, kulit mati dan lain-lain dengan produk ini!

Dijamin puas hati!
**result bergantung kepada kondisi kaki masing2. Penggunaan yg kerap akan mempercepatkan hasil yang diinginkan.




1 BOX 7 PAIR RM40 SEMNJG M'SIA.... POSTAGE RM6
1 BOX 7 PAIR RM45 SABAH/SARAWAK ..... POSTAGE RM9

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI



BELLA FORMULA: SINUS CURE RAWATAN RESDUNG TERBAIK








PRODUK BARU!!PRODUK HEBAT!!!

"SINUS CURE" diformulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitis) dalam masa 7 HARI..No. Kelulusan KKM : MAL20032280T...Dijamin 200% SELAMAT dan BERKESAN!!!

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat 
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Hidung tersumbat.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.
19) Kelesuan.

Itu adalah tanda2 anda mengidap masalah RESDUNG! jom cuba atasi ia dengan kapsul Sinus Cure, keluaran Bella Formula sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan.







KANDUNGAN: 
1- FLOS MAGNOLIA BIONDI PAMP ~ Akan bertindak menghilangkan gatal-gatal di muka dan badan

2- FLOS LONICERA JAPONICA THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan hingus atau lendir

3- RADIX GLYCYRHIZA GLABRAL
~ Akan bertindak membaikpulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat

4- FRUCTUS FARYTHIA SUSPENSA @THURB
~ Akan menghilangkan dan mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung


Apa itu RESDUNG???
Resdung
(sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung yang memiliki
beberapa pasangan iaitu frontal, ethmoid, maxillary dan sphenoif.Apa dia punca resdung ni??
Alahan. Iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu.Apabila anda mengalami alahan, daging yang bertindak sebagai penapis udara didalam hidung akan membengkak. Seterusnya, ia menyebabkan pergerakanudara tak dapat dikeluarkan.

Kalau udara tu tak dapat keluar, ia pastinya akan terkumpul kat dalam tu. Kesannya, kulat akan tumbuh dan kawasan dalam hidung menjadi semakin membengkak. Anda yang pernah mengalaminya pasti tahu tahap kesakitannya. Huhuhu...

Lebih parah lagi, resdung ni boleh merebak ke bahagian mata. Akibatnya, anda boleh hilang deria penglihatan dan ia juga boleh menjangkiti otak.

Tapi, resdung ni tak berjangkit kat orang lain atau diwarisi oleh keturunannya. 

SINUS CURE sesuai untuk kepada yg berumur 7 tahun dan ke atas.

Cara Penggunaan :
~ 15 tahun dan ke atas : makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
~ 11 tahun - 14 tahun : makan 1 biji selepas makan setiap hari
~ 7 tahun hingga 10 tahun : makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari


SOAL JAWAB MENGENAI SINUS CURE

1) Apakah fungsi Sinus Cure?
~ Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari. 

3) Bagaimana cara penggunaan?
15 tahun dan ke atas - makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
11 tahun - 14 tahun - makan 1 biji selepas makan setiap hari
7 tahun hingga 10 tahun - makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari

4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul?
~ Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.
Antaranya :
Flos Mognolia Biondi Pum
Flos Lonicera Japonica Thunb
Radix Glyoyrrhiza Glabra L
Fructus Xanthium Sibricum Pats
Fructus Forsythia Suspensa (Thunb)

5) Adakah selamat digunakan?
~ Sinus cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan6) Adakah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?~ Sinus cure mendapat kelulusan daripada KKM dan nombor kelulusan ialah MAL20032280T

7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN guna Sinus Cure kerana bahan-ban yang terkandung adalah berasakan herba

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKAN guna Sinus Cure

9) Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/supplement yang lain?
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam


TESTIMONI












PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM110 (SM) / RM115 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM50 (SM) / RM60 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK



COLLAGEN CRYSTAL  EYE MASK
KEBAIKAN : 
Mengurangkan lingkaran hitam
Menyingkirkan keadaan bengkak
Mencegah + menghalusi penuaan di bahagian mata

FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.
Bahan-bahan asli dalam topeng kristal mata kolagen menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!
- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan. Sesuai untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.

KANDUNGAN UTAMA: 
Collagen, Natural Extracts, Purrified water, Hyaluronic Acid, ProVitamin B5, Cell Growth Factor

KELEBIHAN :
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dah kulit di sekitar mata sihat dan segar.

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.


CARA GUNA : 
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Patch selama 10 min dlm peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga patch kering.Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.




TESTIMONI




PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 10 PCS RM25 (SM) / RM30 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

10 PCS RM15 (SM) / RM20 (SS) 
50 PCS RM45 (SM) / RM50 (SS)
100 PCS RM65 (SM) / RM70 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.