FOLLOW ME DEAR..

SENSUAL PLUS SERUM MURAH





Apa itu Sensual Plus Serum

Cairan yang mengandungi formula aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit.Mempunyai molekul yang sangat kecil dan mampu meresap dengan mudah kedalam kulit.Konsentrasi serum adalah 10x ganda daripada KRIM.

 Disamping itu juga serum mudah utk di apply ke muka.Tapi seperti yang kita sendiri sedia maklum serum biasa digunakan di salun kecantikan rawatan muka.Digunakan sebelum atau selepas melakukan rawatan muka.Ia juga sesuai digunakan kepada yang gemar menggunakan make up.


100% AUTHENTIC ,DIRECTLY FROM MANUFACTURER
100% NATURAL EXTRACT .. NO CHEMICALS ..NO PRESERVATIVES ..NO FRAGRANCE
100% SUITABLE FOR ALL TYPES OF SKIN AND EVEN SENSITIVE SKIN
100% MORE POTENT
100% MORE CONCENTRATED
100% GERMANY TECHNOLOGY
100% NEWLY IMPROVED FORMULA
100% MUCH MUCH MUCH MORE NATURAL INGREDIENTS THAN ANY OTHER GERMANY AMPOULES

Sensual Plus serum cepat meresap pd kulit, menjadikan kulit yg gebu dan cerah !


Cara guna :

Hanya titiskan beberapa titik di tangan dan sapu diseluruh muka slps pakai toner atau slps cuci muka.
Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dlm masa berlainan, cth pg pakai vit c, mlm pakai ligthening


15 jenis serum sensual plus serum :

1.Hydrating - melembabkan kulit dan utk keseimbangan kulit.sesuai utk kulit kering atau berminyak

2.Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam

3.Collagen -kolagen supplement utk kulit yg lebih anjal

4.Soothing -utk kulit sensitif

5.Purifying -utk kulit berminyak & jerawat

6.Scar - menhilangkan parut jerawat

7.Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit

8.Tigthening - mengecilkan pori2

9.Vit c -supplement utk mencerahkan kulit

10.Ligthening - mencerahkan kulit

11.Regenerating -cell renewal

12.Anti-wrinkle - mengurangkan kedut

13.Beauty Lifting - untuk kulit yg lebih tegang dan mengurangkan kedut

14.Shine Care-mencerahkan kulit

15.Bust Care -untuk ketegangan breast


Soalan customer dan jawapan saya:

Ada berapa jenis serum ye sis?
Terdapat 14 jenis serum mengikut keperluan kulit anda. Anda boleh dapatkan nasihat daripada agen serum untuk pilih serum mana yang sesuai dengan masalah kulit anda.

Berapa lama/ botol boleh nampak kesan guna serum ni ye sis?
Terus terang saya katakan, untuk tahu berapa lama ia nya berkesan pada kulit anda adalah sukar untuk saya bagitau. Kebiasaannya customer yang lepas, mereka guna 1 botol sahaja telah nampak kesan. Kesan ketara atau tidak ia juga bergantung kepada penerimaan kulit anda. Ye la, kalau anda guna produk lain juga perlukan masa bukan?


Produk ni buatan mana?
Ianya dibuat di Malaysia tapi difomulasi dari Germany.

Sis, ada kelulusan ke serum ni?
Ada sayang .... awak boleh tengok gambar bawah ni atau boleh cek sendiri. Boleh clik entry ni nak cek kelulusan serum




Macam mana nak jaga serum ni?
Bila dah bukak je serum perlu diletakkan dalam peti ais untuk tahan lebih dari 1 minggu. Tapi kalau tak letak dalam peti ais, serum boleh bertahan selama 5 hari sahaja. Bergantung kepada perubahan warna, bau dan tekstur serum tu kalau nak tau dah rosak ke tak. 

Berapa lama ye sis serum boleh sampai ke rumah?
Dalam 1 -3 hari pos laju bekerja. hehehe ...


Serum cap sangat berguna apabila anda nak bawa serum ke mana-mana. Praktikal dan mengelakkan serum tumpah. Selain itu, boleh diguna berulangkali. Saya jual MURAH-MURAH sahaja bergantung kepada stok.


Macam mana nak dapatkan cadangan serum yang sesuai dengan saya ye sis?


Sekiranya anda nak dapatkan nasihat serum mana sesuai untuk anda, bolehlah whatsapp gambar kulit bermasalah anda dengan jelas seperti di atas ini agar saya boleh diagnosis kulit anda. Hihi.. 
dah macam pakar kulit dah akak ni lahaiii.. 

Tak ada la, kita nak bagi awak serum yang sesuai kan. Jangan segan-segan dengan akak ye. 








P/S BOLEH CAMPUR2 JIKA NAK ORDER YE...



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM70 (SM) / RM75 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

1 KOTAK RM50 (SM) / RM60 (SS)

LOOSE MINIMUM ORDER 3 PCS RM27 (SM) / RM30 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.