FOLLOW ME DEAR..

FELLINA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN


FELLINA BERWAJAH BARU

FELLINA PACKING LAMA

Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!



Berminat??? PM/SMS 0173204928
Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.
5000mg with extra collagen.. 
gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR 1000mg..

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!




Kandungan Utama
*Kolagen marin 

- Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.  



*Glutathione
 - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C 
- membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus 
- mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.



DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

- KELUARAN MUSLIM 
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP  
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

5000mg with extra collagen.. <3Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg.. Reg no :ULUKM/1542/12 Halal ref No : 150127-PR

PENGGUNAAN :
2 kapsul selepas makan malam (utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)



Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!! 
This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama... Pengguna baru and terbukti lbih hebat... 

Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen ! and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri... 5000mg 
Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai ! 
Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM ! 

BENEFITS OF VITAMIN C FELINNA :
-help prevent skin problems (membantu mencegah masalah kulit) 
-reduce pimples and dark spot (mengurangkan jerawat dan bintik hitam) 

-fairer ur skin naturally (mencerahkan kulit secara semulajadi)
-reduce wrinkles and more (mengurangkan lingkaran bawah mata dan lebih banyak lagi ! )

FACT OF VITAMIN C 
-Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia & harus diperolehi melalui makanan @ supplement tambahan. 
Vitamin C adalah sangat penting untuk sistem imun manusia. Satu kajian University California, mendapati mereka yg mengamalkan supplement hidup lebih lama & lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement Vitamin C...insya ALLAH...

Kenapa Pure marine collagen plus vit C by Felinna sgt hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan2 yg terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka only!

Dengan pure collagen marine dalam capsule felinna pon ada uolls. Vitamin C 1000 mg. Yg pasti ada Gluthatione utk pencerahan... 

Gabungan pelbagai menjadikan pmcvc ni 5000mg and sgt HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi... 
#selamat bg ibu menyusu dan mengandung 


BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG!!

30 biji Sekotak RM80 (Semnjg M'sia)... FREE POS LAJU
30 biji sekotak RM90 (Sabah/Sarawak)... FREE POS LAJU


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 017 320 4928
whatsupp : 011 3796 4536
 (Pn. Sabariah)


TESTIMONI VITAMIN C 100 MG + COLLAGEN (by dealer





HELLO LOVELY!! ♥
ni CHANGES of nurul aimi!!!! :D soo cantik sekarang.. tahu apa yang aimi consume? shes consuming VITAMIN C AND COLLAGEN! :D conclusionnya, nak cantik xboleh givup okay syg2.. dalam masa less than 3months kulit aimi jadi sgt flawwless.. jeles and happy for her ♥





testimony ni from our customer kak tini, dia memang dh cantik,, tp nak cantik pon still nak tambahkan cantik lagi kan? hihihi.. and now,, tadaaa!! present to you ols kulit dia dh jadi merah2 gebu2 gitu.. flawless macam baby,, jee tanya apa tips nak bg kt customer,, she said' kuncinya satu ja,, disiplin makan vitamin c + collagen dan banyakkan minum air kosong per day and yg penting jgn amek kafein langsung' .. haih,, sy yg jual ni pon jeles haa.. dh macam retis tau akak tini kita.. shes only 26!! and yes,, dia sangat cantik. suka sangat!! and not to forget, kak tini dah consume combo set vitamin c + collagen for 3months already,,


umi- " Alhamdulila...hari yg dinanti akhirnya telah muncul...jeragat degil ku pudar akhirnya...tak lain tk bkn hanya satu sebabnya...dengan izin Allah dan pengunaan vitamin c dn collagen yg berterusan..hampir jua aku hilang sabar dan kepercayaan.."



Salam Love! NAK SHARE!!!
ni baru dapat lepas maghrib tadi.. sila baca dan jeles, apa lagi yang nk dibuktikan? excited tunggu pic akak niiii ♥
terima kasih kak ila. 

btw shes consuming VITAMIN C + COLLAGEN baru 2minggu lebih! kak ila dah cuba, anda bila lagi? sangat banyak testimoni best2! 
penambah semangat jee nk promote and jual :)
syukur sangat!









from kak ta : '' tq sebab savekan money akk tahu akak dulu kn cucuk...skrg xpyh cck dh,jimat!!laki akak pon suke :) vitamin c dgn collagen ni mujarab.. Dulu akk cck vitc pon dh rm600 tau sebln. skrg dh xpyh buang duit dh. mrh pon murah ambik tiap2 bln. thanks jee sbb suggest akak vitamin dgn collagen haritu.kulit akak skrg lg moist n crh.. sukeeee..parut kt badan pon hilang habis,yang hitam2 kt tuuutt pon xde dah :P ''





"kulit muke sy betambah gebu n berseri..tu pun sbb ditegur oleh husband n adik beradik... lps tu, kulit tak berminyak sgt mcm dulu, jerawat pun susah nk timbul, if ade pun mesti cepat je surut, n yg paling best.. dari saya kecil mata bawah ade dark circle... tp skrg, mcm tak caye, takde dark circle pun dekat keliling mata... thanks coz semua produk tak pernah mendukacitakan... semua supplement yg sy amek mmg cepat nmpk kesannye... yg paling best niat kte nk buat bende lain.. tp yg lain2 pun turut sm nmpk kesan..."


So, sesiapa yg nak rasa kesan yg sama, bolehla try vitamin c , vitamin e dan collagen ya ♥






TESTIMONI VITAMIN C



Hanya dalam masa 2 minggu pengambilan vitamin c
- jerawat kat muka makin kurang..
- ruam2 & jerawat halus kat dada sbb peluh dah hilang terus..

- susah nk tumbuh jerawat baru..

gatal tekak tiap2 malam time sedap tido (mgkin sbb resdung) dah hilang..
- bersin pagi2 dah tak dak..
- kulit kaki yg kering giler (mmg malas pakai losyen) dah makin kurang sedangkan mmg tak pakai losyen pun..hee



hanya dlm masa 3 hari dh boleh nmpk perubahan kulit tgn..3 hari jer..tq akak :)



cuba la kawan2 ku d luar sana memang berbaloi terutamanye kepada ibu2 breastfeeding atau pregnant pengambilan vit ni bnyk menfaantnye daripada dlm sehingga la ke luaran



baru 2 minggu jer kak ambik vit c ni...lain sbb dah kurang bersin....jerawat pun kalau naik x teruk sangat mcm selalu...bersin pun kurang la...kulit jd moist2...dulu kalau pakai bj tgn pendek mst berbelang tp skrg dah hilang belang2 tu..




3 hari je ambk vit c parut dh hilang..amazing kn...


testimoni pengguna vit c


untuk permulaan hari ini.. sy nk tunjuk hasil dr diri sy sendiri apabila mengamalkan vitc 500mg.. mula2 malu gak nk tunjuk testimoni ni.. tp tuk kawan2 pesalah nye kn.. saya mengalami kulit yang tidak sekata dan apabila mengamalkan vitc500mg selama sebulan ini la hasil nyew.. saya sgt2 berpuas hati, sape2 yg berminat bole mencuba dan pasti keputusan tidak mengecewakan.... insyaallah..


alhamdulillah...since i amik ur vit bdn i susah nk naik...even now im preggy for 4m+ n kuat gak mkn tp badan i maintain jer...tp yg penting bila jpa org2 kt luar diaorg akan tanya 'baby 1st ke?'...i senyum jer...i ckp ne masuk 3 dh...muke sume terkejut berok coz tgk muke i still muda...hehehe...epy rasenye...thanx to u ya...








vit c mampu lebatkan rambut dan kurangkan masalah rambut gugur.."

VITAMIN C 1000 MG





VITAMIN C 1000MG 


PAHANG PHARMA





Original Vitamin C 1000mg Dari Pahang Pharma
kalau takut nak inject vitamin C,boleh makan vitamin C ni..
Vitamin C kami 100% asid ascorbic 1000mg,tnpa perisa atau pewarna tmbahan dan tidak melekit,.. – Most Powerful Vitamin C.. 1000mg..antara vit c terbaik keluaran Pahang Pharma,
NO KKM : MAL06051404X.


ni original packaging untuk 100 biji


KEBAIKAN VITAMIN C:
-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

-Anti penuaan dan anti kedut

-Mengatasi masalah resdung dan alahan

-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar 
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi

-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya

-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas

-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah

-Merawat jangkitan saluran kencing

-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

-Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur


CARA PENGAMBILAN:
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 

Lulus KKM 
100% halal


Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

KEMUSYILAN : 
*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) 
*Selamat dimakan 
*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh

Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memang tak ada side effect. Nasihat saya ,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan

AMARAN KERAS: 
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 30 BIJI RM60 (SM) / RM70 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

30 BIJI RM45 (SM) / RM55 (SS) 
100 BIJI RM85 (SM) / RM95 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.