FOLLOW ME DEAR..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN : RASAI BEZANYA SEAWAL 3 HARI!


SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN SET HARLINA 


kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana  
# 14x stemcell  
# 1,600,000mg collagen nano!! 
# 36x anti-oxidant 
# 20x Super Fruits 
# Pitera Rich Extract 

Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang  sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga  sakit kronik yang lain. 

Paling penting ialah ...  
HALAL LULUS KKM 100% kilang muslim halalan toyyiban gunakan tanpa ragu-ragu 


LIMITED EDITION ONLY, while stock last !!! 
Dapatkan stok terbaru Secret Skin White Kawaii Collagen dalam 1 set lengkap  (set 100% Original): 
✔ 2 jar x 35 sachet (70 sachet utk 70 hari)
 (2 jar hijau + 1 FREE sabun collagen)

Krim Ibu Jerawat Secret Skin White adalah penawar kepada semua masalah :- 
JERAWAT BATU 
JERAWAT PASIR 
JERAWAT GATAL 
PARUT JERAWAT DEGIL 


Nak putihkan kulit dgn cara yg selamat? 
Disyorkan oleh Doktor. Datin Dr.Halina (isteri kpd angkasawan negara, Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor) juga menjadikan Secret Skin White Kawaii Collagen minuman utk melicinkan kulit wajah & badan. Kesannya yg cepat hanya dlm 3 hari telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. Beliau tidak ragu-ragu utk mencuba Secret Skin White Kawaii Collagen kerana ramuan bahan-bahannya drp sumber buah-buahan terpilih tanpa bahan kimia. 

Sesuai utk diambil oleh mereka yg ada kencing manis dan darah tinggi kerana ramuan bahan-bahannya tidak ada langsung gula tambahan. 

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan.. 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.



Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN: 
- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari.. 
- badan juga turut putih, bukan muka shj 
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari.. 
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari.. 
- jerawat kecut dlm ma. hari.. 
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka 
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari.. 
- parut pudar dlm masa 7 hari.. 
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha) 
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang 
- melawan kanser 
- membuang toksin 
- berfungsi utk cuci darah kotor 
- memudarkan stretchmark 
- mengembalikan kemerahan bibir 
- menambah susu ibu 
- memberi kecergasan badan 
- menaikkan HB bg wanita hamil 
- penawar pelbagai peyakit 
- bagus utk dalaman wanita 
- Menghilangkan eczema dgn efektif


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit: 
• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen 
• Melambatkan penuaan 
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn 
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat 
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah 
• Mengatasi masalah kulit merekah 
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu: 
• Menambahkan susu badan 
• Menaikkan HB wanita hamil 
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu 
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu 
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.


TERHANGAT DI PASARAN !!

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..

Secret Skin White Kawaii Collagen box packaging

KINI DALAM PACKING BARU!!! DALAM KOTAK YANG MENARIK!!!!
PERTAMA DI MALAYSIA!! ANTI-AGING & SUN-BLOCK SUPPLEMENT  !!

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
First of all, yang buat Intan tertarik nak consume and jual sebab terbaca dalam blog DR.Harlina (wife DR.Sheikh Muszaphar Shukor) tu, salah satu regim kecantikan dia adalah melalui pengambilan supplemen ni. Dari situ lah, berminat nak cuba and terus nak jadi agen jualan..  sebab dia kan doktor perubatan, then tengok dia glowing je after dapat dua anak berturut-turut plus said nice things tentang supplement ni, rasa konfiden lah nak cuba.. 

Jom study produk ni.. hehehe

PENGENALAN :
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract ( bahan utama SK II kan)

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan Secret Skin White Kawaii Collagen

KANDUNGAN SECRET KAWAI COLLAGEN :
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

FUNGSI SECRET KAWAI COLLAGEN :
Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
Kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
Jerawat kecut dlm masa 3 hari..
Sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
Masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
Parut pudar dlm masa 7 hari..
Dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
Melawan kanser
Membuang toksin 
Berfungsi utk cuci darah kotor
Kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
Memudarkan stretchmark
Mengembalikan kemerahan bibir
Menambah susu ibu
Memberi kecergasan badan
Menaikkan HB bg wanita hamil
Penawar pelbagai peyakit
Bagus utk dalaman wanita

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( Akak paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. Problem akak semasa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was) 

Secret Skin White Kawaii Collagen certification logos

JGN RAGU2 KAWAII COLLAGEN ADA PENGESAHAN
(SURAT KELULUSAN KKM)

Certified by Ministry of Health, Malaysia

JUGA ADA...
SIJIL PENGESAHAN HALAL

PERHATIAN!!

BAGI YG BIMBANG PRODUK ORIGINAL ATAU PUN TIDAK..KAT SINI KAMI TUNJUKKAN CARA UNTUK BEZAKAN ORIGINAL ATAU TIRUAN..SO JGN RAGU2 UTK MEMBELI DGN KAMI..SEMESTINYA YG ORIGINAL!!


Nak tahu Ori ke tak? Pastikan produk Zofea Beauty termasuk SSWKC ada label asli Zofea Beauty.


Cara Pengesahan Label Asli Zofea Beauty

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET (1 SACHET 15G)
Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
Boleh tuang terus kedalam mulut!
Boleh juga dibuat minuman harian!
Mudah dibawa ke mana2!

Secret Skin White Kawaii Collagen box packaging and the sachets

CARA MAKAN DENGAN BETOL : 

Minggu pertama :
》 Kemam 2 SACHET / 2 SCOOP kawaii dalam mulut sebelum tidur (biarkan cair di dalam mulut) + makan 1 biji secret kawaii pil

Minggu kedua:
》 Kemam 1 SACHET / 1 SCOOPsecret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) + makan 1 biji secret kawaii pil

Boleh dibancuh dgn air kosong @ jus / terus kemam di bawah lidah 
( cara kemam lbh effectiv berbading bancuh)
Diambil ketika perut kosong.

PENTING : ELAKKAN DARI MENGAMBIL MINUMAN BERKARBONAT , KOPI , TEH , NESCAFE , MILO , COKLAT , SERTA MINUMAN HERBA !!

Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan.


















"Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi."


"Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!"

"Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!"





PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM160 (SM) / RM170 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM138 (SM) / RM148 (SS)
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.