FOLLOW ME DEAR..

GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP



KELULUSAN ANTARABANGSA
BFAD (Bureu of Food and Drugs)
BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA
RDII-MM-CT-0492

KULIT LEBIH GEBU,ANJAL,CANTIK DAN CERAH DGN SEKALI CUCIAN!!!!

COLLAGEN
Merangkumi sejumlah keseluruhan protein badan.Malah ianya boleh membantu menjadikan kulit sihat)

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

KEGUNAAN SELURUH BADAN DAN WAJAH.
♥ Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

FUNGSI:

♥ mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit lebih tampak cerah, muda & tegang.
♥ Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja
♥ Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
♥ Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
♥ Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.
♥ Mengatasi masalah melasma .
♥ Memudarkan parut jerawat di muka & badan
♥ Mencerahkan kulit muka & badan
♥ Allergy Tested
♥ Hypoallergenic
♥ Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha.
♥ Menegangkan kulit.
♥ Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
♥ Anti-ageing
♥ Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E.
♥ Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'


CARA GUNA:
1. cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukp sekadar 30-60 saat.

♥ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal. Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit putih bersih tanpa ada masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebih cepat cerah, jerawat, parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan


TESTIMONIAL GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP


"saya mengalami masalah jerawat tanpa henti..malu hendak lihat wajah kawan yg lain..malu berjumpa kawan..tetapi setelah mencuba sabun GLUTATHIONE COLLAGEN hanya 5 hari sahaja!!kesannya sehingga membuat saya tidak percaya!!MENAKJUBKAN!!!..l ihatlah wajah terkini saya..malah saya tidak malu lagi utk bertemu kawan2!!!
 Cik Nur Farahiyah Syazwan dari Alor Setar,Kedah


TESTIMONY GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP - PENGUNAAN KURANG DARI 7 HARI..
"mula2 tu sya pkai sabun yg kojic tu...yg sma mcm sya beli dkt sis...tp slalu ada jerawat kecil2 dkt mka...smpai sya pkai bedak byk nk ttp jerawat...tp skrg tak dh...mka sya jd lembap n licin jea...jerawat pn dh tak naik sgt skrg..tu sya nk tggu seminggu nk bg sis gmbr sya utk lihat perbezaan ia lgi"
 Dari : Cik Honey (Perlis)





PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / RM35 (SS)
3 PCS RM60 (SM) / RM70 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI

get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.