FOLLOW ME DEAR..

FOUNDATION YANG SUPERB....SUPRA FOUNDATION BY KRYOLAN



**EVERYDAY HOT SELLING**


Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah




SUPRA KRYOLAN 55ML  ( ORI GERMANY )

1 pcs RM130 smnjg m'sia ..... FREE POS
1 pcs RM140 sabah/sarawak ..... FREE POS



TAHAN 2-4 Bulan. hanya pakai sedikit dh meberikan kesan yg menawan.
7 gram repack semula.nk beli yg besar tu tak mampu mahal sgt.yang ni kompem semua org mampu beli.



Pilihan artis2 Malaysia/Indonesia & pilihan butik2 pengantin...Supra Foundation by Kryolan...di pack semula dlm bks 7g spy smua mampu memilikinya...Memberi efek Licin, gebussss ala2 mekap di kedai gitewww...jum try
smooth jer...
lagi best dari naturactor...baik beli yg ni.tak celapuk walaupun dah petang hari. 




hi!!!! sesiapa yg nak dapatkan supra krylon foundation..sy ada jual..Pakai foundation ni series kulit mmg jadi cantik..Ppe jenis kecacatan di muke pun die cover..Bagus sangat! 
sy dah try n sy mmg suke n dah jatuh hati.... Muke jadi, GLOW, GEBUSS...Yang penting tahan lama n tak berminyak...

Nak beli yang besar tu mmg tak la kan...Beratus2 tu..Jurumakeup boleh la beli besar...Setakat nak pakai kat muke sendiri..Better beli kecik je..Yang dah di repackkan kecik2..

Brand KRYLON ni memang famous di kalangan jurumakeup professional n artis2 kite..nak tahu ape rahsia artis2 Indonesia yg sinetronnye kite duk layan petang..n mulut tak berhenti2 duk kata.."cantiknye kulit die orang ni",,,"gebunye la minah indon ni" ...haaaa..inilah rahsianye yang dah tak berapa rahsia lagi...hehe
 Kite pun boleh dapat kulit yang gebu n cantik mcm tu hanya dengan supra krylon foundation..

BETULLL!! TAK TIPU LA..

Harganye memang berbaloi...7g untuk hanya RM25 (SM) ; RM35 (SS) sahaja...Murah kann..
Boleh pakai untuk 2-3 bulan bergantung ats pemakaian...Ingat 7g bukan 5g....7g! 
Takut terkeliru dgn yg other seller jual..hehehe



Salam....
Bagi yang mencari foundation yang tahan lebih lama...dan menjimatkan...
ternyata Supra Foundation menjadi pilihan anda.....
bukan setakat pilihan anda jer tau..artis2 Malaysia dan Indonesia juga...
jadi...sekiranya anda pemakainya..anda juga seperti artis Malaysia dan Indonesia...

AVAILABLE COLOUR : 4W 

AVAILABLE COLOUR NB

AVAILABLE COLOUR 3W

Foundation ni sangat terbaik la...hanya sedikit jer pakai...
kulit muka nampak gebusss dan licin.....
..dan menjimatkan...pack 7gm  ini..

Memang umum tau yang kulit artis mmg sgt cantik kan... My point is that, eventhough kita bukan artist, kita msih boleh kelihatan cantik... Nah, SUPRACOLOR...Rahsia yang menambahkan lagi kejelitaan para artis... Tak perlu lah tebal2..Secalit sudah mampu memberikan kesan seperti kulit barbie doll... Juga sesuai sbg penghadang matahari yang membuatkan kulit gelap... Dah makan Vitamin c, kulit dah cantik kan...So dgn gabungan Supracolor, anda mampu tampil lebih jelita....


Ciri-ciri:-
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini
Long Lasting
Halus

Dapatkan segera kerana stok terhad
Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..Bukan setakat itu sahaja, ianya banyak digunakan oleh makeup artist di indonesiaKalau tengok makeup artis indonesia tu cantik je, muka macam patung lilin....ha..ini lah yang mereka gunakan. Selain itu, untuk wedding pun banyak digunakan oleh mak andam..


Dato Siti juga menggunakan KRYOLAN..

Ciri - ciri supra
~ long lasting
~ halus
~ with spf 35
~ pemakaian tahan sehingga 8 jam
~ senang dicuci
~ oily base : sesuai digunakan bg yg bermasalah jerwat, garis2 tua, kulit kasar, open pores krn ia memberikan hasil yg flawless

Hasil guna Supra
~ memberi efek kkulit muka yg licin
~ menutup parut jerawat, jeragat dan cela
~ ringkas, mudah dan cepat
~ amat jimat, hanya oles sedikit shj dapat diseratakan ke seluruh wajah


TESTIMONI SUPRA FOUNDATION




Muka jadi flawless...licin..meletop...yg penting tak berminyak...smooth ajer nak oles...hanya guna sedikit shj, memberi efek yg gebu and mantop








like a barbiedoll

MACAMANA NAK GUNA SUPAYA KULIT LICIN MULUS MACAM ARTIS YE ????

Langkah demi langkah untuk kelihatan glamor: 
1 - mencuci muka anda daripada minyak / kotoran
2 - mengambil sebahagian kecil supra, meletakkan ia di sudut empat muka anda
3 - menggunakan span basah / jari untuk menyapu ia sekata pada muka anda
4 - menggunakan sedikit bedak untuk membuat lapisan asas pada muka anda lebih lama
5 - Tadaaaa ... sekarang u mempunyai rupa fantabulous ..





PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / RM35 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.