FOLLOW ME DEAR..

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH ORIGINAL



Wajah Lebih Cantik , Flawless Tanpa Kesan Cela !

 Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 
Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?


SYMA BEAUTY SKINCARE 3 IN 1

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 5g
Syma Night Cream 5g


SYMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 5g
Syma Night Cream 5g
Syma Serum 10ml

Jom jadi cantik dengan Syma Beauty Skincare (SBS)....
Pasti U Olls akan Berpuas Hati... 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan harga yang sangat Berbaloi...

Murah dan mudahnya? Tak percaya? 
Jom sertai kami hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik. 

Jawapannya senang aje u olls...
U Olls Harus Dapatkan Syma Beauty Skincare (SBS)


Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif

Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 

Sesiapa yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare


pengasas syma beauty 

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi

Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe


Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


Kelebihan Syma Beauty Skincare : 

Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan jeragat
Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit wajah
Menghilangkan blackhead dan whitehead
Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
 Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
Kulit akan kelihatan lebih Flawless , Glowing , Sihat , Anjal , Bersih


Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]

 Syma Beauty Soap :
Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Fungsi SBS Soap: 
Meneutralkan ph kulit
Mengatasi masalah kulit berminyak
Memberi  kesegaran kulit wajah
Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
Melembapkan kulit 
Tidak akan menghakis permukaan kulit
Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.


Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]

Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]

Syma Night Cream
 ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.


Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..


Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^


Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^

Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan 2 produk lain yang diakui keberkesanannya. Dua produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nak muka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih, tapi tangan hitam? Tak seimbang gitu ....


Syma Beauty Miracle Toner 60ml

Fungsi 
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan 
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice 
Lain lain ramuan semulajadi 


 Syma Beauty Miracle Body Lotion 80ml

Kandungan 
mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis 

Fungsi 
mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
mencegah kulit kering
memudarkan tona kulit kusam
membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi



Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis


Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.
.
Berat: 80 ML
.
Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna


Syma Beauty Miracle Serum

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.


Diperkaya dengan;
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat
7. Collagen


Kami Juga ade menjual produk SYMA BEAUTY secara LOOSE :



LOOSE ITEM : 

SABUN RM23

TONER : RM25 

LOSYEN : RM27 

SERUM 15 ml : RM35 

KRIM MLM 5GM: RM25

KRIM MLM 10GM: RM46 

KRIM SIANG : RM25


HARGA LOOSE ITEM BLM TERMASUK KOS POS 

KOS POS RM6 (SM) RM10 (SS)


cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 ..

semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..

" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^

" jeragat pudar "

kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty

" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"

dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare
" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"


Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi

" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk

" serius terkejut gila"

" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"

Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..


Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.


Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.






PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

SYMA BEAUTY SKINCARE 3 IN 1 : RM65 (SM) / RM70 (SS) 

SYMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1 : RN75 (SM) / RM80 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.