FOLLOW ME DEAR..

ARTIC SEA FOREVER : MENGURANGKAN KOLESTEROL DAN MENURUNKAN BERAT BADAN





Tahukah anda bahawa kandungan kolestrol dalam badan anda hanya dapat dikesan apabila ia telah mencecah 70% dalam badan. Ini bermaksud, risiko untuk terkena serangan jantung, strok, hipertensi dan penyakit pembunuh lain adalah tinggi. 

Telah terbukti Arctic-Sea boleh mencairkan kolestrol tidak baik dalam badan anda. Ia dihasilkan daripada minyak ikan semulajadi yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9, 100% untuk keperluan tubuh badan anda! 

Asid lemak ini tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan tetapi ia sangat penting untuk kesihatan otak, mata dan jantung. Asid lemak Omega 3 telah dibuktikan bagi membantu menyokong fungsi peredaran darah. Ia juga mampu membantu tubuh anda mengekalkan 'kolestrol baik' (HDL) dan mencairkan 'kolestrol jahat' dalam tubuh anda. Benar!

Satu lagi keistimewaan Arctic-Sea berbanding minyak ikan lain di pasaran adalah gabungannya dengan minyak zaitun yang dipatenkan dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain. Mari kita lihat keisitimewaan minyak zaiton pula. 

Buah zaitun adalah antara buah yang disebut di dalam kitab suci al-Quran (disebut sebanyak 7 kali). Ia mengandungi asid lemak tidak tepu yang mampu merendahkan pembentukan dan pengumpulan kolestrol. Buah zaitun juga mempunyai garam kalsium, kalsium elenolik, antioksidan, beta karotena dan sebagainya. 


KEBAIKAN & KHASIAT MINYAK ZAITUN ASLI

Mencuci dan membaik pulih perut 
Menjadi penawar kepada kesan racun. 
Merawat penyakit gastrik 
Menggalakkan fungsi buah pinggang 
Mengurangkan risiko kanser payudara 
Mencantikkan kulit 
Antioksidan pada minyak zaiton mencegah radang dan pembekuan darah 
Menyingkirkan cacing dalam badan 
Mencegah penyakit jantung 

dan lain-lain lagi.

Sekarang, cuba anda bayangkan apabila khasiat minyak ikan yang mengandungi Omega 3 dan Omega 9 digabungkan sekali dengan minyak zaitun dalam Forever Arctic-Sea! 

BOLEH MERAWAT

Masalah kolestrol berlebihan 
Berat badan berlebihan 
Darah tinggi 
Strok 
Diabetes (kencing manis) 
Gout 
Sakit jantung 
Darah rendah 
Sembelit 
Dengkur 
Jerawat 
Senggugut 

KEISTIMEWAAN ARTIC SEA

UNTUK KESEIMBANGAN SISTEM KARDIOVASKULAR DAN MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
Penyakit utama seluruh dunia datang daripada masalah kardiovaskular atau peredaran darah yang tidak mencukupi.
Kualiti yang tinggi Omega 3 membantu menyeimbangkan sistem kardiovaskular dengan meningkatkan fungsi peredaran darah yang optimum.

KANDUNGAN BAHAN BERMUTU TINGGI
Campuran bahan yang unik dan seimbang, merupakan sumber unggul ultra tulen Omega-3 termasuk Minyak ikan (EPA dan DHA), minyak zaitun Oleic tinggi, lD-Alpha tokoferol, Purified Water, dan mengandungi Ikan (Salmon, Ikan teri, Mackerel, sardin).
Tambahan terdapat diperkaya dengan minyak zaitun (omega-9 asid lemak) untuk menstabilkan omega-3 asid lemak vitamin E untuk memastikan asid lemak yang tidak akan teroksida. Vitamin E komponen penting dalam Laut Artik kerana membantu penyerapan yang lebih baik daripada makanan tambahan ini.

MENGOPTIMUMKAN KEPERLUAN FATTY ACID
Pada masa kini amat sukar untuk mencari jumlah asid lemak yang sesuai dalam pengambilan makanan harian.
Sesetengah ikan - ikan lemak-sejuk air khususnya - kaya dengan dua bentuk Omega-3 asid lemak yang penting untuk membantu mengekalkan sistem kardiovaskular yang sihat. Ianya adalah EPA (asid eicosapentaenoic) dan DHA (asid docosahexaenoic). EPA dan DHA adalah dalam bekalan yang terhad dan hanya terdapat kuantiti yang sebenar dalam ikan dan makanan tambahan minyak ikan.
Laut Artik mengandungi jumlah optimum DHA dan EPA asid lemak (lebih daripada 33%), yang menyediakan baki asid lemak yang diperlukan setiap hari.

MENGGALAKKAN KULIT, PARU-PARU, MATA DAN PEMBULUH DARAH YANG SIHAT
Semua organ-organ ini memerlukan sejumlah besar asid lemak perlu. Ia adalah penting untuk menambah bekalan Omega-3 dalam badan untuk fungsi optimum.
Kulit yang sihat dan cantik boleh dimiliki dengan pengambilan Arctic Sea Forever

DISOKONG OLEH KAJIAN SAINTIS
Banyak kajian telah membuktikan bahawa pengambilan Omega-3 minyak ikan dan lain-lain sumber yang berkualiti tinggi yg terkandung DHA dan EPA membantu untuk meningkatkan sistem kardiovaskular.

MENYOKONG KESIHATAN SELULAR
Omega-3 asid lemak dimasukkan ke dalam membran sel dalam semua tisu di seluruh BOD, termasuk organ-organ seperti kulit, paru-paru, jantung, sendi dan saluran darah.

MENGGALAKKAN SISTEM KARDIOVASKULAR YANG SIHAT
Omega-3 yang kaya dengan dua bahan (EPA dan DHA) adalah elemen penting yang membantu menurunkan tahap kolesterol berbahaya dan trigliserida serta mengurangkan risiko arteri tersumbat. Lemak Omega-3 pula menyokong kesihatan kardiovaskular dengan membersihkan arteri.

MENGUATKAN INGATAN, OTAK YANG SIHAT DAN FUNGSI KOGNITIF 
Arctic Sea kaya dengan lemak Omega-3. Ini adalah penting untuk memori dan fungsi otak yang sihat. Pengambilan harian Arctic Sea menyokong prestasi optimum daripada organ-organ penting.

MENYOKONG SISTEM IMUNISASI, FUNGSI SENDI DAN SISTEM PENGHADAMAN
Makan yang sihat yang mempunyai bekalan tambahan DHA dan EPA penting untuk sistem imun, penghadaman dan fungsi sendi. Arctic Sea menyediakan jumlah yang sihat dan seimbang daripada DHA dan EPA, oleh itu ia adalah makanan tambahan yang sangat baik untuk menyokong sistem pencernaan dan sistem imunisasi kita.

EMOSI SIHAT DAN TENAGA POSITIF
Kajian mendapati pengambilan minyak ikan secara konsisten berkaitan dengan aura positif semulajadi yang lahir disebabkan kandungan asid lemak Omega 3 yang sangat baik untuk fungsi otak. Secara tak langsung, ia sangat membantu memberikan tenaga yang positif serta kekal awet mud

KELEBIHAN TAMBAHN

Saiz Arctic Fish Oil yang lebih kecil daripada saiz biasa membuatkan ianya senang ditelan serta TIDAK ADA RASA IKAN. Jadi, pengguna tidak perlu risau akan rasa hanyir dan rasa berminyak bila masuk mulut ye.

CARA PENGAMBILAN

Arctic Sea seelok-eloknya diambil SELEPAS MAKAN, 3X SEHARI. Sebaik-baiknya dicadangkan pengambilannya 1/2 - 1 jam selepas sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam.

Tips:

Bagi yang ingin mengurangkan berat badan, dinasihatkan makan malam sebelum jam 8 malam supaya Arctic Sea dapatkan menjalankan fungsinya dengan lebih cekap.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
FOREVER ARCTIC SEA

Natural fish oil, calamari oil, gelatin, olive oil, glycerin, purified water,
lemon oil (natural flavour), lime oil (natural flavour), d-alpha tocopherol. 
Mengandungi ikan (Salmon, Anchovy, Cod).

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ) 
FOREVER ARCTIC SEA

Q - Adakah produk ini sesuai diambil oleh mereka yang ingin menurunkan 
berat badan?
A - Ya. Kandungan minyak ikan dan bahan-bahan lain bukan sahaja boleh membantu
mengurangkan berat badan, malahan boleh mengurangkan tahap kolestrol yang boleh
membawa penyakit-penyakit kardiovaskular.

TIPS: Bagi yang ingin mengurangkan berat badan, dinasihatkan makan malam sebelum jam 8 malam supaya Arctic Sea dapatkan menjalankan fungsinya dengan lebih cekap.

ARTIC SEA (60 BIJI SOFTGEL)





PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?


HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM110 (SM) / RM115 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




VARIABLE Y SERUM MURAH



VARIABLE-Y EYEBROW & EYELASH GROWTH SERUM MURAH


KELEBIHAN VARIABLE-Y EYEBROW & EYELASH GROWTH SERUM

- Memanjangkan kening & bulu mata secara semulajadi
- Kesan pemanjangan bulu boleh dilihat seawal 5 hari!!
- Tekstur yang ringan dan mudah dibawa
- Boleh dipakai bersama maskara atau pewarna kening
-Cecair jernih dan tidak berwarna
- Tahan sehingga 3 - 6 bulan


PERHATIAN

- Hanya sapukan serum ini pada bahagian akar bulu kening atau bulu mata yang ingin dipanjangkan.
- Jika anda inginkan kening yang tebal, maka anda boleh sapukan pada akar bulu kening. Begitu juga dengan bulu mata. 



CARA PAKAI:
- Sapukan serum pada akar bulu.
- Tunggu sehingga kering. Kemudian barulah anda boleh mula memakai krim atau make up.
- Gunakan 4 hingga 5 kali sehari sehari secara konsisten untuk hasil yang cepat.

*SELAMAT MENCUBA*


VARIABLE-Y EYEBROW & EYELASH GROWTH SERUM
BERAT: 30gram




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

RM10.00
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





TONER PELUNTUR DAKI : HAPUSKAN DAKI DEGIL BERKESAN MURAH



TONER PELUNTUR DAKI + FREE UNDERARM AND MISS V WHITENING CREAM


TESTIMONI 
REVIEW KEBERKESANAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


Sapa ada masalah macamni????

Sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil 
sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama 
di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. .

- Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba PELUNTUR ini. .


PELUNTUR khusus untuk :

~Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
~Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
~ Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
~Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku
~Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.


CARA GUNA PELUNTUR DAKI :

- Titiskan peluntur pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
- Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
- Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.
- Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya

KANDUNGAN PELUNTUR BUANG DAKI :

- Ekstrak betik,
- minyak zaitun,
- tawas,
- olive oil

saiz: 
100mL

1 BOTOL UNTUK PENGGUNAAN 3 BULAN








DIJAMIN PUAS HATI.....SELAMAT GUNA !!!
100%ORIGINAL



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM75 (SM) / RM80 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM60 (SM) / RM65 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







PERLA BEAUTY BOOSTER MURAH





Malu sebab payudara dan punggung kendur!! Tak ada keyakinan bila bersama suami.. 

Hanya amalkan 2 biji sehari pil ajaib 'BEAUTY BOOSTER' anda pasti berpuas hati dengan kesan seawal 7 hari


Bagaimana BEAUTY BOOSTER boleh menolong wanita wanita yang mempunyai masalah diatas?

Bahan bahan terpilih seperti MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA terbukti dan diakui dapat membantu wanita mendapatkan bentuk tubuh idaman disamping dapat memperbaiki dalaman dan menyihatkan badan. 

Fungsi utama BEAUTY BOOSTER
✔Memejal dan menegangkan payudara kendur
✔Membesarkan payudara yang kecil dan leper
✔Membentuk dan menaikkan punggung supaya nampak terletak dan menarik


Kelebihan BEAUTY BOOSTER 
Mengetatkan vagina bagi wanita 
Memperbetulkan kitaran haid
Melambatkan proses penuaan
Menaikkan seri wajah
Memelihara kesihatan rambut dan kuku
Mencerahkan kulit satu tona lebih putih
Menyegarkan badan 
Membaiki bentuk badan 


Gambar before and after.

Yang before tu beberapa bulan lepas deliver my second baby.
Tak tahu la banyak mana beza. Tapi ramai cakap sekarang lebih curvy. Kalau nak dikira pinggang lebih kecil dan secara automatik breast kita akan nampak besar. So dengan amalkan beauty booster breast akan tegang and padat. Punggung nampak padat dan terletak elok. Maklum la lepas beranak ni banyak urat yang putus tau. Masa pregnant tu pun body mengembang bukan main. Kakyus ni jenis berat badan yang cepat naik dan cepat turun. Makan kuat sikit je mula la naik badan. So nak senang ambik miracle slimming coffee supaya selera makan kurang. Lepas tu consume pula beauty booster untuk baiki dalaman sambil membentuk tubuh. Untuk yang suka gym lagi elok. Rasanya tak sampai seminggu kot result. Tapi klu malas nak gym just workout kat rumah pun ok. Kakyus buat squat je malam malam sebelum tidur. Result nya wow!! Happy tak payah cakap la bila husband tegur ehem ehem kan? Hahaha.

Cuba google khasiat MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA. Semua bahan ni ada dalam beauty booster. Suka tak bila beli produk untuk tegangkan breast and booty tapi dalam masa yang sama dapat manfaat lain? Mestila suka kan. Beauty booster juga berkhasiat untuk mengetatkan vagina dan membaiki dalaman kita. Orang yang lepas bersalin elok sangat la amalkan beauty booster. Breastfeed mommy pun boleh. Tak ada bahan bahaya. Semua semulajadi, nama je agak mat salleh. Bajet sangat you alls. Hahaha.. Kakyus masih dalam proses percubaan. Ingat tak nak bagi testimoni lagi tapi ramai pula yang tegur dah kurus. So macam tak sabar je nak bagitau you all. Sebenarnya takde la kurus sangat tapi bila asset kita terletak elok dan dalam kita terjaga secara tak lansung boleh naikkan seri wajah kita dan nampak lebih anggun bertenaga.


Dah ambil BEAUTY BOOSTER ke belum harini??
I baru sempat nak consume ni tapi tak apa asalkan ambil ya.
BEAUTY BOOSTER ni bukan saja mampu mencantikkan bentuk badan (breast dan punggung tegang dan terletak cantik) malah dapat membekalkan tenaga dan menaikkan seri wajah. ( pinkish giteww)

1 BOTOL (60 capsule)




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM80.00 (SM) / RM85.00 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM60.00 (SM) / RM65.00 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI






PURE SLIM 7D MURAH



PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI" 

Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?

Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?

Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!




Apa itu SLIM 7D?? 

Slim in 7 Day??? 

Ohh bukan! . ..

Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 

1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 

2- Kecilkan Lengan 

3- Kecilkan Paha 

4- Runcingkan Muka dan Pipi 

5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 

6- Kempiskan Perut dan Pinggang 

7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda 

Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 

AWESOME! 


✔ Menguruskan badan 

✔ Meningkatkan kadar metabolisma 

✔ Membakar Kalori berlebihan 

✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan 

✔ Bertindak mengawal selera makan 

✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 

✔ Menghalang pembentukan lemak 

✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat 

✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 

✔Mengatasi masalah sembelit 

✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya, masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur, sukar tidur malam, lesu dan alahan 

( sekiranya diambil mengikut cara yang betul ) 



Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.





✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2. 

Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang. 

✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda. 

Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat. 


Apa yang bestnya Slim 7D ?

Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu 
Mengecilkan saiz lengan 
Mengecilkan saiz peha 
Meruncingkan contour muka dan pipi tembam 
Mengempiskan perut dan saiz pinggang 
Membersihkan muka dan mencantikkan kulit 

Kelebihan lain Slim 7D

Mengempiskan perut gendut 
Meningkatkan kadar metabolisma badan 
Membakar kalori di badan dengan lebih cepat 
Mengawal nafsu selera makan 
Melancarkan sistem pencernaan 
Mengatasi masalah sembelit 
Tiada kesan cirit birit jika diconsume 
Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine) 

MENGAPA S7D SANGAT BERKESAN?? 

kerana ia BERTINDAK :- 
>Menghalang pembentukan lemak.. 
>Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak.. >Menurunkan berat badan.. 
>Mengawal selera makan.. 
>Mengurangkan kolesterol.. 
>Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.. 
>Meningkatkan kadar metabolisma.. 
>Membantu sistem pencernaan.. 










FEEDBACK DARI WHATSAPP PUN BERTALU -TALU MASUK!! 






CARA PENGAMBILAN /PEMAKANAN PURE SLIM 7D

1 biji sehari selepas sarapan


FAQ/PANTANG LARANG PURE SLIM 7D

Pantang larang
Kurangkan Ais batu dan air sejuk 
Minum air masak dengan kerap

Q: Adakah Slim 7D Berkesan ?
A:Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.

Q: time period boleh makan tak?
A: tidak boleh .perlu stop

Q: ibu menyusu boleh consume?
A: boleh. seeloknya tunggu bayi berusia 7 bulan ke atas.


Q:bila boleh lihat kesan nya?
A: Kesan paling awal boleh nampak dalam 10 hari

1 BOTOL ADA 30 BIJI CAPSULE










tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
Thanks U


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM129 (SM) / RM139 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM65 (SM) / RM75 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Loading...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.