FOLLOW ME DEAR..

PERLA BEAUTY BOOSTER MURAH





Malu sebab payudara dan punggung kendur!! Tak ada keyakinan bila bersama suami.. 

Hanya amalkan 2 biji sehari pil ajaib 'BEAUTY BOOSTER' anda pasti berpuas hati dengan kesan seawal 7 hari


Bagaimana BEAUTY BOOSTER boleh menolong wanita wanita yang mempunyai masalah diatas?

Bahan bahan terpilih seperti MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA terbukti dan diakui dapat membantu wanita mendapatkan bentuk tubuh idaman disamping dapat memperbaiki dalaman dan menyihatkan badan. 

Fungsi utama BEAUTY BOOSTER
✔Memejal dan menegangkan payudara kendur
✔Membesarkan payudara yang kecil dan leper
✔Membentuk dan menaikkan punggung supaya nampak terletak dan menarik


Kelebihan BEAUTY BOOSTER 
Mengetatkan vagina bagi wanita 
Memperbetulkan kitaran haid
Melambatkan proses penuaan
Menaikkan seri wajah
Memelihara kesihatan rambut dan kuku
Mencerahkan kulit satu tona lebih putih
Menyegarkan badan 
Membaiki bentuk badan 


Gambar before and after.

Yang before tu beberapa bulan lepas deliver my second baby.
Tak tahu la banyak mana beza. Tapi ramai cakap sekarang lebih curvy. Kalau nak dikira pinggang lebih kecil dan secara automatik breast kita akan nampak besar. So dengan amalkan beauty booster breast akan tegang and padat. Punggung nampak padat dan terletak elok. Maklum la lepas beranak ni banyak urat yang putus tau. Masa pregnant tu pun body mengembang bukan main. Kakyus ni jenis berat badan yang cepat naik dan cepat turun. Makan kuat sikit je mula la naik badan. So nak senang ambik miracle slimming coffee supaya selera makan kurang. Lepas tu consume pula beauty booster untuk baiki dalaman sambil membentuk tubuh. Untuk yang suka gym lagi elok. Rasanya tak sampai seminggu kot result. Tapi klu malas nak gym just workout kat rumah pun ok. Kakyus buat squat je malam malam sebelum tidur. Result nya wow!! Happy tak payah cakap la bila husband tegur ehem ehem kan? Hahaha.

Cuba google khasiat MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA. Semua bahan ni ada dalam beauty booster. Suka tak bila beli produk untuk tegangkan breast and booty tapi dalam masa yang sama dapat manfaat lain? Mestila suka kan. Beauty booster juga berkhasiat untuk mengetatkan vagina dan membaiki dalaman kita. Orang yang lepas bersalin elok sangat la amalkan beauty booster. Breastfeed mommy pun boleh. Tak ada bahan bahaya. Semua semulajadi, nama je agak mat salleh. Bajet sangat you alls. Hahaha.. Kakyus masih dalam proses percubaan. Ingat tak nak bagi testimoni lagi tapi ramai pula yang tegur dah kurus. So macam tak sabar je nak bagitau you all. Sebenarnya takde la kurus sangat tapi bila asset kita terletak elok dan dalam kita terjaga secara tak lansung boleh naikkan seri wajah kita dan nampak lebih anggun bertenaga.


Dah ambil BEAUTY BOOSTER ke belum harini??
I baru sempat nak consume ni tapi tak apa asalkan ambil ya.
BEAUTY BOOSTER ni bukan saja mampu mencantikkan bentuk badan (breast dan punggung tegang dan terletak cantik) malah dapat membekalkan tenaga dan menaikkan seri wajah. ( pinkish giteww)

1 BOTOL (60 capsule)




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM80.00 (SM) / RM85.00 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM60.00 (SM) / RM65.00 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI






PURE SLIM 7D MURAH



PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI" 

Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?

Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?

Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!




Apa itu SLIM 7D?? 

Slim in 7 Day??? 

Ohh bukan! . ..

Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 

1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 

2- Kecilkan Lengan 

3- Kecilkan Paha 

4- Runcingkan Muka dan Pipi 

5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 

6- Kempiskan Perut dan Pinggang 

7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda 

Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 

AWESOME! 


✔ Menguruskan badan 

✔ Meningkatkan kadar metabolisma 

✔ Membakar Kalori berlebihan 

✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan 

✔ Bertindak mengawal selera makan 

✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 

✔ Menghalang pembentukan lemak 

✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat 

✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 

✔Mengatasi masalah sembelit 

✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya, masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur, sukar tidur malam, lesu dan alahan 

( sekiranya diambil mengikut cara yang betul ) 



Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.





✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2. 

Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang. 

✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda. 

Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat. 


Apa yang bestnya Slim 7D ?

Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu 
Mengecilkan saiz lengan 
Mengecilkan saiz peha 
Meruncingkan contour muka dan pipi tembam 
Mengempiskan perut dan saiz pinggang 
Membersihkan muka dan mencantikkan kulit 

Kelebihan lain Slim 7D

Mengempiskan perut gendut 
Meningkatkan kadar metabolisma badan 
Membakar kalori di badan dengan lebih cepat 
Mengawal nafsu selera makan 
Melancarkan sistem pencernaan 
Mengatasi masalah sembelit 
Tiada kesan cirit birit jika diconsume 
Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine) 

MENGAPA S7D SANGAT BERKESAN?? 

kerana ia BERTINDAK :- 
>Menghalang pembentukan lemak.. 
>Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak.. >Menurunkan berat badan.. 
>Mengawal selera makan.. 
>Mengurangkan kolesterol.. 
>Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.. 
>Meningkatkan kadar metabolisma.. 
>Membantu sistem pencernaan.. 










FEEDBACK DARI WHATSAPP PUN BERTALU -TALU MASUK!! 






CARA PENGAMBILAN /PEMAKANAN PURE SLIM 7D

1 biji sehari selepas sarapan


FAQ/PANTANG LARANG PURE SLIM 7D

Pantang larang
Kurangkan Ais batu dan air sejuk 
Minum air masak dengan kerap

Q: Adakah Slim 7D Berkesan ?
A:Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.

Q: time period boleh makan tak?
A: tidak boleh .perlu stop

Q: ibu menyusu boleh consume?
A: boleh. seeloknya tunggu bayi berusia 7 bulan ke atas.


Q:bila boleh lihat kesan nya?
A: Kesan paling awal boleh nampak dalam 10 hari

1 BOTOL ADA 30 BIJI CAPSULE










tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
Thanks U


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM129 (SM) / RM139 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM65 (SM) / RM75 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







AMY MASCARA BB CREAM : MESRA SOLAT FOUNDATION MURAH




Assalamulaikum semua, memperkenalkan SATU-SATUNYA DI MALAYSIA, FOUNDATION MESRA WUDUK & MESRA SOLAT !!!

Beribu-ribu pelanggan telah mencuba,

"MAKEUP UTK MUSLIMAH, SENANG UTK BERWUDUK KETIKA NAK MENUNAIKAN SOLAT"
.
Sebelum ni bila time nak solat je SUSAH betul, sebab nak kena cuci dulu muka betul-betul n kadang2 tu nak kena bawak MAKEUP REMOVER lah...sebab takut air Wuduk tak serap ke kulit,TAPI selepas jumpa AMY MASCARA BB CREAM ni mudah betul bila nak solat n lepas solat pun dah x perlu nak ambil masa utk makeup lagi.
.
Kenapa kulit boleh serap air, kerana kandunganya TIADA LAGSUNG SILIKON 
sepertimana FOUNDATION LAIN dan ia terdiri dari mineral semulajadi.
.
Amy Mascara BB CREAM bukan sahaja bertindak nak tutup semua cela-cela kat muka uolss...malah ia jugak bertindak MERAWAT untuk segala msalaah kulit.
.

"Mudah, Ringkas & Suci Dengan SPF 35/PA++"


Jom try Amy Mascara Lovely Bbcream sangat terbaik! 

Finishing tanpa sebarang bedak..jugak bertindak sebagai concealer mata, rawatan kulit.. 

Sesuai untuk pengguna yang ingin bermekap tetapi mempunyai masalah kulit bermasalah jerawat, jeragat Dan resdung ianya merawat ketika penggunaan, di syorkan juga untuk penguna muslimah kerana ia tiada bahan kimia Dan mineral based ingredient


* packing  lama

Bedak Asas untuk Muslimah yang tiada Tandingan!! 

Pertama di Malaysia

Mesra Wudhuk Dan Mesra Solat.

Menyerap Minyak Berlebihan Dari jenama lain sehingga 100% Serapan.

Merawat kulit ketika penggunaan Menghilangkan JERAGAT & JERAWAT.

Sepantas 1 minit, siap segera Tanpa bedak tambahan.

Tiada bahan kimia terlarang di buat dari Extract Tumbuh-tumbuhan Serta buah-buahan.

Diluluskan KKM & HALAL.

Terjual 100,000 Botol dalam masa 5 bulan.


MANFAAT 10 DALAM 1 

1. FOUNDATION 
2. WHITENING 
3. SUNBLOCK 
4. CONCEALER 
5. SKIN REPAIR 
6. MOISTURIZER 
7. OIL CONTROL 
8. MAKE UP BASE 
9. REFINE PORE 
10. NIGHT MASKER 



KELEBIHAN LOVELY BB CREAM 

1. Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit 
2. Mengikut Aliran Darah 
3. Mempunyai KKM 
5. SPF35 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya 
6. Menutup cela parut , jeragat , pigmentasi 
7. Tidak berminyak 
8. Tidak Bertompok walaupun Berpeluh 
9. Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut 
10. Kulit tak kering walaupun pakai dalam masa yg lama 
11. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing 
12. Tahan sehingga 16 Jam 
13. Tahan sehinggan 3 - 5 bulan 
14. Mudah di pakai dan di bawa 
15. Halal dan boleh dibawa solat dan wuduk kerana ia menyerap dllm kulit tidak menutup permukaan kulit . 

 It is enriched with Mushroom and Leaf extract. This is KKM approved and halal-product, also a wudhu'-friendly product so you don't have to worry when you have to perform your prayer when you are outside as you can easily perform your wudhu' without having to remove your makeup.  Water will penetrate into the skin even though you do not remove the BB Cream.  Furthermore it contains SPF 35 that can protect our skin from the harmful UV rays. 


KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH 

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit 
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda 
✔️Mencerahkan kulit wajah 
✔️Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja 
✔️Melembapkan kulit dan merawat kulit kering . 


Amy mascara MIRACLE WATER SPRAY WITH COLLAGEN

"Produk berasaskan herba dan extract buah-buahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia"

.
KELEBIHAN & KEBAIKAN
.
✔mengecutkan dan menghilangkan jerawat 
✔membersihkan kulit muka 
✔awet muda 
✔melicinkan kulit muka 
✔mencerahkan kulit muka 
✔dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat serta efektif dan berkesan 
✔diperbuat dari bahan bahan semulajadi untuk menghilangkan tompok dan bintik di muka

CARA PENGGUNAAN : 
~ spray di muka sebelum menggunakan lovely bb cream (amy mascara) 
~ juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di muka

 . . MESRA SOLAT PRODUK BERASASKAN HERBA DAN EXTRACT BUAH BUAHAN BAHAN SEMULAJADI TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG · .


Amy mascara MINERAL BRUSH

Produk yg diyakini HALAL : Amy Mascara Miracle Brush

�� menggunakan bulu nylon sepenuhnya (langsung tdk mengaitkan bulu haiwan) 
�� tidak keras walaupon telah lama digunakan
�� tersangat lembut
�� mudah diratakan



▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CARA PENGGUNAAN Set Amy Mascara

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Combo set (bb cream + miracle spray)

1- Spray Miracle Spray Collagen di muka sblm menggunakan bb cream (amy mascara) 

2- Selepas penggunaan bb cream, spray sekali lagi sebagai fixing make up.

* juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di muka.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Anda juga boleh melayari youtube penggunaan Amy Mascara BB Cream di : https://www.youtube.com/watch?v=J1n1RY0WSws


Amy mascara Pilihan Artis-artis Malaysia













Testimoni Amy mascara BB Cream + Miracle Water Spray















LOVELY BB CREAM BY AMY MASCARA SET 4 IN 1

======================
RM219.90
RM179.90

==============================

1 AMY MASCARA BB CREAM (30 ml)
1 AMY MASCARA MIRACLE WATER
1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (BIG)
FREE 1 AMY MASCARA MINERAL BRUSH (SMALL)


LOVELY BB CREAM BY AMY MASCARA + MIRACLE SPRAY COLLAGEN
====================
RM129.90
RM110.00

====================
1 AMY MASCARA BB CREAM (30 ml)
1 AMY MASCARA MIRACLE WATER


LOOSE ITEM
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
AMY MASCARA BB CREAM (30 ml)
RM79.90

AMY MASCARA MIRACLE WATER
RM49.90

AMY MASCARA MINERAL BRUSH (SMALL)
RM39.90

AMY MASCARA MINERAL BRUSH (BIG)
RM49.90

ADD POSTAGE RM7.00sm / RM11.00ss









tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
Thanks U


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )



STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.