FOLLOW ME DEAR..

LAROME SLIMMING SERUM MURAH ORIGINAL


LAROME SLIMMING SERUM MURAH


Sudahlah badan berkilo-kilo lemaknya, strecth marks dan selulit pula tumbuh merata di setiap penjuru tubuh.Mulalah anda jadi begini...


JANGAN BIMBANG... KAMI ADA PENYELESAIANNYA.


L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
X perlu diet, makan saja apa yng nak makan
X perlu menghabiskan wang ribuan ringgit di slimming centre
X perlu telan ubat kurus
X perlu tahan sakit pembedahan nak kurus
X perlu senaman 3-4 kali

KENAPA PILIH LAROME SERUM ??
Ianya serum bukan lotion, yg bertindak jauh ke dalam epidermis kulit
Hanya SAPU 2 kali sehari
KKM Approve
Boleh di bawa solat
Berasaskan tumbuhan
Tiada kenaikan semula berat selepas berhenti penggunaan




L'arome Slim Serum ni bukan saja bole membantu menguruskan badan 
ia juga bole...

- memecahkan Lemak
- membuang selulit
- mencantikkan dan menghaluskan kulit
- menghilangkan parut/luka aelepas operation
- membuang scretchmark wanita selepas bersalin
- membuang angin dln badan / lenguh badan
- mengurangkan senggugut dan melancarkan darah 
- menyelesaikan masalah kulit
- melawaskan....
- X perlu berlapar...


Bagaimana Penggunaan Larome Serum utk dapat kesan terbaik : 
CARA CEPAT... FAST result...

1. Pump....brapa pump nak guna setiap kali pakai ??
Ikut saiz badan:
S - M ...... 4 -6 pump
L - XL .... 8-12 pump

# boleh pakai ...
★ Selepas mandi
★ thari sekali..
★ ptg... selepas mandi
★ mlm..sebelum tidur

# x payah JIMAT kalau Nak Slim..
Guna 1 botol 1 minggu... Lihat hasilnya....

2. CARA Sapu larome lawan arah jam... tekan sedikit..
bukan setakat sapu di permukaan... tenyeh tenyeh... pukul pukul manja....

3. Bole juga ambil alternatif.. 
Minum KOPI MINERAL
...3 - 4 SACHET sehari... 
juga dicadangkan utk ambil GARLIC... gabungan 2 product ni dgn 
Larome Slim Serum... pasti membuahkan hasil yang HEBAT.....!

4. MINUM AIR panas...paling kurang AIR SUAM... 
ketika makan... sebaiknya MINUM DAHULU 1 GELAS.... baru MAKAN....

5. JAUHI ais... kurangkan makanan berlemak. ....

6. Exercise... walaupun x perlu....JIKA MAHUKAN fast result... 


SENAMAN / Sweating Activity akan bantu LEBIH CEPAT proses...kalau suri rumah jalan sana jln sini..kemas rumah sana sini pun kira exercise jugak...

7. SAUNA kalau anda NAK LAGI CEPAT... 
mandi.. sapu Larome pas tu masuk dlm sauna... try hari hari buat...VERY FAST RESULT..

8. Be POSITIF... ukur perut atau bahagian yg hendak dikecilkan.... 
srbelum penggunaan dan ukur lagi dlm beberapa hari... kekadang kita ada perubahan..dari segi ukurlilit badan kita.... tapi..kita nak Kg kita berkurang sedangkan..makan x control... penurunan 1cm sehari pun dah jadi kejayaan sebenarnya... harus kita bersyukur...


Fungsi LAROME SERUM

✔ Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
✔ Tanpa risiko kesihatan.
✔ Tidak perlu berlapar.
✔ Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
✔ Dapat bakar lemak anda dalam masa 24jam. 
✔ Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
✔ Dapat mengempiskan perut anda.


L'AROME APPLE STEM CELL SERUM

✔ Formula hebat – Swiss Quality Product
✔ Lemak – pembakaran serta merta
✔ Selulit – Tiada lagi masalah
✔ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
✔ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
✔ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
✔ Tak panas dan tak melekit

Dato Dr Mashitah dan Sheera Iskandar antara mereka yang berpuas hati dengan 
keberkesanan produk L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.


KEBAIKAN L'AROME

✔ Membakar lemak secara berterusan.
✔ Menghilangkan stretch marks
✔ Menghilangkan selulit
✔ Menghilangkan double chin
✔ Menghilangkan parut lama
✔ Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
✔ Boleh membantu untuk mendapat kan six pack


L’AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM menggunakan teknologi Terkini dari Switzerland dan mampu : 

# Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, dan lengan.
# Menghilangkan selulit, orange peels, stretch marks & parut.
# Ia juga menghaluskan tekstur kulit dan boleh disapu pada double chin
# Membakar Lemak anda dalam masa 24 jam


L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk.. 

LEMAK: 
pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum. 

SELULIT: 
perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini. 

LANGSING: 
perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan. 

STRETCH MARKS: 
Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 

LAROME DIJAMIN SELAMAT, KKM APPROVE !!!


CARA PENGGUNAAN L'AROME

✔ Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam* (selepas mandi ) pada bahagian 
bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).

✔ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada
bahagian yang telah disapu)

*UNTUK MENAMPAKKAN KESAN*

** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM 

GUNA PRODUK INI **

Percaya @ Tidak ???

Kak Ina mampu turun sehingga 7kg dengan hanya penggunaan 
2 botol LAROME SERUM

Taraaaa....one of success customer. She reduced 8kg. Wanna to be like her? 
Grab 4bottle L'arome slimming serum . 
Sapu je kat area yg byk lemak. U will amazed with the results. 

Customer ni pkai 4 bottle je uolls. Bila kita kurus definitely kita akn npk younger frm our previous appearance. Kita akn more confident di khalayak ramai. Cepat bertindak ...nak tunggu apa lagi. 














PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM160 (SM) / RM170 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM110 (SM) / RM120 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.