FOLLOW ME DEAR..

DNARS SKINCARE MURAH ORIGINAL




D'nars Skin Care 

Set Pencerahan Dalam 7 hari

100 % di jamin berkesan

100 % lulus KKM


Kenali Kulit wajah anda dahulu

SET CADANGAN UNTUK PENGGUNA DNARS SKINCARE


SET SENSITIF ( KULIT JERAWAT/BERMINYAK)

Set Trial Sensitif RM59.90
 Toner Treatment  RM21.90
Glowing Foundation RM45.90

Harga Promosi Set Jerawat
RM130 (sm) / RM135 (ss)
free pos

Pakej terdiri daripada :

1. Sabun Susu Beras - 2 PC 
2. Magic Day Cream (untuk siang)
3. Moon Cream (untuk malam)
4 . Toner Treatment
5. Glowing Foundation

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung

KEBAIKAN :

* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.


CARA PENGGUNAAN SET KULIT SENSITIF / JERAWAT

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)
4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan moon cream diselang selikan dengan toner treatment 
(mlm ni pakai moon cream, malam esok pakai toner treatment)
(selang selikan toner treatment dgn moon cream, tak boleh pakai sekaligus)

** Dalam 1 minggu pertama ,x digalakkan utk pakai cream malam lg...bg kulit serasi dulu..pastu next week tu barulah pakai night cream.nk cantik,kena sabar kn? hehe.


SET NORMAL ( KULIT NORMAL )

Set Trial Normal RM59.90
 Toner Collagen  RM21.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90

Harga Promosi Set Normal
RM155 (sm) / RM160  (ss)
free pos


Pakej terdiri daripada :

1. Sabun Susu Beras - 1 PC 
2. Sabun Collagen - 1 PC
2. Magic Day Cream (untuk siang)
3. Moon Cream (untuk malam)
4 . Toner Collagen
5. Glowing Foundation

CARA PENGGUNAAN SET NORMAL 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner collagen (dgn kapas)
3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)
4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun collagen
2. apply toner collagen (dgn kapas)
3. Apply moon cream secara nipis
4 . Lapiskan Krim Ku-neng secara nipis

* pakai moon malam dan krim ku-neng sekaligus (minggu 1)
masuk minggu 2 dan seterusnya, krim malam dan krim kuning dipakai secara berselang seli.


SET NORMAL ( KULIT JERAGAT)

Set Trial Normal RM59.90
 Toner Treatment  RM27.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90

Harga Promosi Set Normal
RM160 (sm) / RM165  (ss)
free pos

Pakej terdiri daripada :

1. Sabun Susu Beras - 1 PC
2. Sabun Collagen - 1 PC
2. Magic Day Cream (untuk siang)
3. Moon Cream (untuk malam)
4 . Toner Treatment
5. Glowing Foundation

CARA PENGGUNAAN SET NORMAL  (KULIT JERAGAT)

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)
4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Apply moon cream secara nipis
4 . Lapiskan Krim Ku-neng secara nipis

* pakai moon cream dan krim ku-neng sekaligus (minggu 1)
masuk minggu 2 dan seterusnya, moon cream dan krim ku-neng  dipakai secara berselang seli.


DNARS TONER TREATMENT (30ml)

Harga : 
RM27.90 sm / RM31.90 ss
 termasuk kos pos

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

KEBAIKAN :-

- mengecilkan liang pori.

- menyegarkan kulit.-

- mengelakan kekeringan kulit.- 

- merawat jerawat/jeragat.


DNARS KUNYET CREAM (DULU DIKENALI KRIM KU-NENG) 
6g

Harga : 
RM 32.90 sm / RM36.90 ss
termasuk kos pos

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 

(Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 

Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

KEBAIKAN :

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-
- Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-
- Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
- Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

CARA GUNA :

Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.


MAGIC DAY CREAM 

Harga
RM32.90 sm / RM 36.90
termasuk kos pos

~ Menggunakan serbuk mutiara sebagai ramuan utama, Magic Day Cream akan menjadikan impian anda untuk memiliki kulit yang berseri suatu kenyataan. Ia membantu anda membebaskan kulit anda daripada cela, mencerah serta meremajakan lagi kulit wajah anda.

> Khasiat Magic Day Cream

-Menghilangkan jeragat
-Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam dan parut
-Memncerahkan kulit wajah
-Membantu mengurangkan kedutan
-Melindungi kulit daripada sinaran ultraungu

> Kandungan Magic Day Cream

Mutiara: Mutiara merupakan ramuan penting dalam sesebuah produk kosmetik dan kecantikan dan berperanan untuk mencerah, melembap dan melembutkan kulit wajah.
Di samping itu, ia berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran ultraungu, mengatasi kegatalan pada kulit, melambatkan proses penuaan, serta mengurangkan kedut.


MAGIC GOLD FOUNDATION

Harga
rm 45.90 sm / RM49.90
termasuk kos pos

Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

KEBAIKAN :

- Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.
- Menutup kecelaan pada wajah.
- Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
- Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal
- Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.
- sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.

( Kesan Dapat Dilihat Dalam Tempoh 1-2 Minggu Penggunaan )


Silky Gold Foundation Dnars

Harga
rm 45.90 sm / RM49.90
termasuk kos pos

Miliki wajah yang bebas cela dengan Silky Gold Foundation Dnars. Bedak asas yang menyandungi SPF 40 dan minyak biji anggur ini diformulasikan untuk mengatasi masalah kulit berminyak, di samping melindungi sel kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit. Ia sesuai digunakan untuk kulit yang berjeragat, berminyak, kusam, sensitif, dan normal.

Khasiat Silky Gold Foundation Dnars
Mencerah, menganjal dan menegangkan kulit wajah.
Menutup sebarang cela pada kulit wajah
Menghilangkan parut pada wajah
Mengawal kandungan minyak pada kulit

Kandungan Silky Gold Foundation Dnars
Minyak biji anggur: Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah. Selain itu, minyak biji anggur juga berfungsi untuk melembapkan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.

Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga kaya dengan anti-oksida yang mampu mencegah penyakit yang boleh merosakkan kulit wajah anda. Vitamin E juga berperanan untuk mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit yang kusam.

Cara Penggunaan Silky Gold Foundation Dnars
Cuci muka dengan bersih, sebaik-baiknya dengan sabun beras ataupun sabun kolagen
Keringkan wajah terlebih dahulu sebelum menyapu toner dan seterusnya krim pelembap pada kulit
Sapukan Silky Gold Foundation

Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan Silky Gold Foundation Dnars bersama produk-produk lain keluaran Dnars. 


Glowing Foundation Dnars Skincare (spf 50)

Harga
RM51.90 sm / RM55.90 ss
 termasuk kos pos

~ Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja
~ Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita
~ Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
~ Ia ringan dan x berminyak. 

Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai magic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.


Glowing Foundation produk terbaru keluaran Dnars Skincare.
Glowing Foundation adalah foundation yang tahan lama serta mampu menghilangkan kesan-kesan gelap dimuka dengan sekata. Glowing Foundation ini adalah vitamin CC krim atau Colour Correcting Cream boleh membantu menghasilkan tona kulit sekata,sesuai digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan,kusam dan lain-lain.Krim ini lebih ringan dan kulit akan menjadi lebih cerah dan lembut setelah diaplikasikan pada wajah anda serta mampu memberi kelembapan dan melindungi cela di wajah.


Keistimewaan Glowing Foundation Dnars Skincare

-Tahan sehingga 10jam
-Tidak berminyak @ melekit
-Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
-Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
-tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
-Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
-wajah akan nampak glowing & natural

Cara Pemakaian Glowing Foundation

1) Sapukan day cream di wajah terlebih dahulu.
2) Kemudian aplikasikan Glowing Foundation dengan hanya sedikit sahaja di wajah.
3) Oles rata dengan lembut serta ratakan dengan rapi
4) Biarkan sebentar kemudian rapikan dengan bedak 

Soalan Berkaitan Glowing Foundation

1) Sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif tak?
Untuk kulit sensitif juga sesuai menggunakan Glowing Foundation

2) Jika guna Glowing Foundation kulit akan mudah berminyak serta comot tak?
Glowing Foundation tidak akan menyebabkan kulit wajah berminyak serta comot

3) Lelaki boleh guna Glowing Foundation ini
Lelaki juga sesuai menggunakan produk ini

4) Berapa lama boleh tahan jika guna Glowing Foundation ini?
Boleh bertahan sehingga 10 jam

Testimoni Glowing Foundation Dnars



KIRI-makeup tebal utk keluar WHI~TV3.....
KANAN-day cream + glowing foundation + baby johson powder & lisptik... 
Sy suka yg kanan sbb membuatkan wajah kita nampak lbh natural ,, x yah make-up tebal,, buat rimas dan tersumbat pori pori wajah je nti n akhirnya keluar jerawat.... ::))


Whitening Body Soap Dnars

Harga
RM25.90 sm / RM29.90 ss
 termasuk kos pos

Whitening Body Soap Dnars adalah rahsia kecantikan kulit badan & wajah petua warisan nenek moyang yang diformulasikan dari 100% bahan tradisional/asli.

Khasiat Whitening Body Soap Dnars

-Menghilangkan parut-parut halus, parut demam campak.
-Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam diketiak, siku, celah peha dan kawasan pelipatan.
-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kering dan gatal-gatal tanpa pengelupasan.
-Menghilangkan bau badan.
-Badan tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh.
-Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit & resdung.
-Sesuai untuk semua jenis kulit.

Testimoni D nars Skincare




SOALAN :Ye ke produk ni ok? gelupas tak?
sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.
Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...

TAPI...

sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :Produk ni dari mana ye ? Produk indon ke?
ke dr Thailand?
sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..

Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 

SOALAN :Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN :Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :Produk ni ada KKM tak? Halal ke?

JAWAPAN :Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..

NOT110901141K
NOT111001084K
NOT110904761K
TONER COLLAGEN  - NOT11090476
TONER TREATMENT - NOT 120403479K

SOALAN :Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :Dalam Trial set dnars ada :

i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen)

ii) Magic Day Cream

iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

SOALAN :Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 

SOALAN :Macam mana cara nk gunakan dnars skincare ni ye?

JAWAPAN :Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)


(20 sachet sekotak)

Harga Promosi
RM90.00 (sm) / RM95.00 (ss) 
* free pos 

Pernah Dengar tak ape itu PITERA ?
Satu-satunya kosmetik antarabangsa yg menggunakan pitera adalah jenama SKII

Apakah Pitera ?
Pitera adalah sejenis ekstrak yis yg kaya dengan asid amino, protein & asid organik... kalau dah ade kaitan dgn protein & asid amino ni mestilah kaitannya rapat dgn penghasilan sel sel baru & renewkan? so, yg lama diganti baru, yg tua ganti muda, wink, wink...

APAKAH KEBAIKAN PUTEH PITERA:
1) SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN
2) KESAN PERUBAHAN DAPAT DILIHAT DAN DIRASAI DALAM MASA 10 HARI
3) MENGGUNAKAN GABUNGAN ANTIOKSIDAN TERHEBAT DIDUNIA
4) MERAWAT SERTA MENCEGAT JERAWAT
5) WAJAH CERAH BERSERI TANPA PERLU SUNTIK
6) MENGECILKAN LIANG ROMA
7) MERAWAT ENZEMA DAN PRORISIS MENCEGAH KEDUTAN DAN KEKENDURAN PADA KULIT
9) ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VITAMIN C DAN GLUTATHIONE
10) MENGHILANGKAN TOMPOK HITAM DAN PARUT
11) KESAN PENCERAHAN YANG MENAKJUBKAN
12) MENINGKATKAN FUNGSI SETIAP SEL DAN MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
13) MENCEGAH KEROSAKAN KOLAGEN
14) MENINGKATKAN DAYA KETAHANAN BADAN
15) RAMBUT DAN KUKU MENJADI LEBIH SIHAT
16) MELINDUNGI DARIPADA SINARAN UA-B
17) MENYEMBUHKAN LUKA DAN MENCEGAH DARI BERPARUT
18) BADAN MENJADI LEBIH SIHAT DAN BERTENAGA
19) MEMBANTU MENYAH TOKSIK DAN PENCEMARAN DIDALAM TUBUH SERTA MENGHASILKAN KULIT YG LEBIH CERAH DAN SIHAT.

Bahan asas PUTEH PITERA : 
PITERA, L-GLUTATHIONE
COLLAGEN TILAPIA
VITAMIN C &amp
STEM CELL APPLE PITERA (enzim drp beras yg diestrak menggunakan teknologi dari jepun). 
Tanpa Pengawet. 
100 % semulajadi dan selamat 
tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Bentuk : 
Sachet (LIQUID)

(Fakta biologi/kimia: LIQUID lebih senang serap berbanding serbuk yang dibancuh @ kapsul/ tablet...)

Perasa : 
Apple (masam2 apple)

Cara makan :
Permulaan/kotak pertama - 1 sachet pg b4 sarapan & 1 sachet
mlm sebelum tido.

** Selepas pengambilan PUTEH PITERA elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

Next kotak boleh amik sehari 1 sachet.
Boleh minum semasa pregnant atau menyusukan badan..
Semasa period stop dulu utk 5 hari pertama

Isi kandungan : 20 sachet
Kalau amik 1 sachet sehari..1 kotak leh thn 1 bulan...

Utk yg nk kesan cpt, leh amik 2 sachet sehari...



100%ORIGINAL


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.