FOLLOW ME DEAR..

IBU PATI MASK LYANAZ BEAUTY



IBU PATI MASK 

Mencerahkan,mengebukan,menghilangkan jerawat,pudarkan jeragat dan memulihkan sel kulit baru...membuang semua kulit kusam 

Pati Diamond 
Utk cerah &jerawat 

Pati Emas 
Utk cerah dan mengurangkan kedutan2 dan menegangkan

Pati Pinky 
Utk cerahkan dan melembutkan serta pinkish 

Pati Blinkwink 
Normal skin fokus pencerahan berganda 

Pati Apricgold 
Cerah serta mengurangkan jeragat dan bintik hitam 

Pati Starwink 
Merehatkan muka yg penat dan mencerahkan serta jerawat pasir



READY STOCK PATI EMAS & PATI APRICGOLD SAHAJA 

KELEBIHAN IBU PATI GOLD : 
Pati ibu emas mask superbbb whitening,anjal dan tegang serta menghilangkan 100%kotoran pada muka minyak berlebihan pada muka pun serap habis!!!cara mengunakan just put the mask into ur face n wait untill 15-20mnt n peel off!!that's it!!!!simple:) 


-Hilangkan minyak pada muka 
-Mencerahkan kulit muka 
-Menegangkan 
-Membuang segala kotoran/habuk pada muka 
-Membantutkan tumbuhnya jerawat 
-Memudarkan jeragat dan parut 
-Melembapkan kulit 
-Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati 
-Membantu membuang white head pada kawasan hidung 
-Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam


KELEBIHAN IBU PATI APRICGOLD : 
Pati ibu apricgold adalah salah satu pati mask yang berfungsi utk menanggalkan black/white head dimuka selain memberikan pencerahan yang berganda. Masalah jeragat utk dapat di atas utk pengggunaan konsisten 2 kali seminggu..Kesan dapat dilihat selepas peel off ke semua pati mask, kulit akan menjadi anjal,cerah,tiada minyak & semua kotoran dapat dikeluarkan. 

KANDUNGAN / BAHAN UTAMA DALAM IBU PATI MASK: 
1. Estrak diamond 
2. Ekstrak buah beri 
3. Susu madu 
4. Bengkuang 
5. Pati ibu putih 
6. L glutathione pure 

TAHAN BERAPA LAMA? 
~ pakai seminggu sekali 
~ Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup 
~ boleh tahan 2-3 bulan bergantung kpd kekerapan pakai.




SOALAN LAZIM MASK PATI IBU (EMAS/DIAMOND/APRICGOLD) : 

1. Ada perbezaan tak mask diamond, emas & apricgold? 
Tiada beza. Cuma pengguna di bawah umur 30-an saya prefer guna yang Diamond sahaja sebab tu Diamond laju. Pink lebih kepada moisturizing (kelembapan) dan whitening (pencerahan) 

2. Anggaran satu bekas mask ni boleh tahan berapa lama? 
Cukup memakainya seminggu sekali. Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup 

3. Berapa harga Mask Pati Ibu ni? 
Harga pasaran RM40.00 percuma kos penghantaran ke Semenanjung. Sabah dan Sarawak sila tambah RM5

4. Asal mana Mask Pati Ibu Diamond ni? 
Made in Malaysia :) Dari pengasas Lyanaz Beauty Care




PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM40 (SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM35 (SM) / RM40 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.