FOLLOW ME DEAR..

SABUN GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C



-------------------------------------------------------------------

SABUN GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C

Bagi sesiapa yang sentiasa tercari-cari produk menghilangkan parut jerawat dengan cepat sabun ini adalah jawapannya! Malahan ia baik untuk hilangkan WHITE HEAD & BLACK HEAD yang dah lama berkumpul kat wajah tu...Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10 hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan...ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan..

Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kesan-kesan hitam kat celah2...hehehe....boleh kurang tau! tak caya kena la cuba baru nampak result. Bagi ibu2 yg bersalin secara pembedahan, kesan parut dapat dikurangkan jika anda memakai sabun ini....

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA..UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKAHILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH YANG MEMBELENGGU..CUBA LAH!!! saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 3 bulan..

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali dengan vitamin c. Pakai sabun ni lagi la malatops!!…habis licin,putih & berseri2.Yang best lagi untuk kulit jerawat pun boleh..senang kata ia sesuai untuk semua jenis kulit.Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan…ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan 

~♥ KEBAIKAN ♥~* 

Menghilangkan jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks dan cela * Mengurangkan kedut serta menegangkan * Mencerahkan kulit yg kusam/gelap termasuk bahagian badan* Menyamaratakan tona kulit * Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha* Menghilangkan minyak berlebihan * Wajah lebih putih berseri * Kulit lebih licin * Memudarkan jeragat * Menghilangkan blackhead/whitehead 



~♥ KANDUNGAN ♥~
Glutathione
– Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.
Kojic Acid
– Lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut. 
Vitamin C
- Fungsi vitamin c adalah sebagai bahan antioksidan untuk melawan radikal bebas didalam badan kita. vitamin c juga meningkatkan daya ketahanan dalam tubuh kita serta mempercepatkan proses pemyembuhan sekali gus meningkatkan jaringan kult menjadikan kult awet muda. vitamin c dgn fungsi antioksidannya berperanan meremajakan kulit, mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yg boleh menimbulkan gangguan kulit.proses terakhirnya menjadikan kulit lebih sihat,cantik,bersih,bersinar dan cerah.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa-apa masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.




~♥ CADANGAN PENGGUNAAN ♥~
1) Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
2) Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.


3)Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
BFAD approved.
Dermatologist test. 

EXTRA NOTED : 
-Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak.
-Dermatologist test.
-Sangat berkesan untuk kesan pencerahan seluruh di badan.
-Boleh digunakan di badan / muka.
-Cukup cuci muka menggunakan sabun ini 2-3 kali sehari bagi muka berminyak. 1-2 kali sehari bagi kulit normal-kering.
-Sentiasa menggunakan sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan matahari.
-Sabun tahan 1-2 bulan bergantung kekerapan guna.

Bagi kulit berminyak gosok secara lembut di wajah dan biarkan selama 1-2 minit, bagi kulit normal-kering cuci dan biarkan di wajah selama tidak lebih1minit.
Sabun ini cepat menyerap air, sila potong kecil-kecil dan asingkan untuk lebih jimat





PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35(SM) / RM45 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

RM25 (SM) / RM35 (SS) ....... 
3 PCS RM60 (SM) / RM70 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.