FOLLOW ME DEAR..

TESTIMONI SABUN GLUTA KOJIC WITH VITAMIN C





HARGA ASAL RM35
WEIGHT 150GM

OFFER PRICE!!..

1 PCS RM25 SEMENANJUNG... FREE POS LAJU
1 PCS RM35 SABAH/SARAWAK... FREE POS LAJU

3 pcs RM70 ( Semnjg M'sia )... FREE POS LAJU
3 pcs RM80 ( Sabah/Sarawak )... FREE POS LAJU
















HARGA ASAL RM35
WEIGHT 150GM

OFFER PRICE!!..

1 PCS RM25 SEMENANJUNG... FREE POS LAJU
1 PCS RM35 SABAH/SARAWAK... FREE POS LAJU

3 pcs RM70 ( Semnjg M'sia )... FREE POS LAJU
3 pcs RM80 ( Sabah/Sarawak )... FREE POS LAJU


pn.zana (klang)
hai.. i dah try sabun ni dr mgu lepas..i xda masalah kulit muka sgt cuma kasar jer.. best sgt bila pakai kulit rasa gebu... bintik2 kasar mula hilang especially sekitar hidung dan dagu.. my hubby pun ada tegur kulit muka i nampak cerah.. sukeeenyee.. ^_^ bau dia pun wangiii..

cik lin (Jb)
mula2 nk try takut juga sbb dh byk produk lin cube.. tp jerawat still naik.. especially kalau makan seafood.. xsukee.. tp bile cube tester sabun gluta ni.. alhamdulillah jerawat semakin kecut.. parut juga cepat hilang.. kulit rasa fresh lepas cuci.. heheh

mama mia (k.terengganu)
mama suka sabun ni.. mcm pakai produk peeling jadinya.. kulit jd putih bersih walaupon tiada pengelupasan.. hanya kluar daki2 kulit masa mandi tu.. tq:-)

yana (pulau pinang)
sabun ni memang sgt effective utk hilangkan parut.. dlm masa 3 hari pakai, parut jerawat dah mula lembut, masuk hari ke 5 dia dah tanggal pelan2.. best best.. saya juga pakai di badan terutama di bawah ketiak.. mula2 pakai tu try sebelah jer nk tgk keberkesanan sabun ni.. ternyata lepas 2 minggu bahagian ketiak dah cerah sebelah..heheh.. memang berkesan lah.. berbaloi.. harga pun murah.. 1 bar tahan lama..

mimi (taiping)
sis.. saya ada masalah lebam bawah mata dan kulit kasar dan juga jeragat, setelah guna glutathione selama 3 minggu, jeragat dah semakin pudar, kulit pula muluss terutama bahagian hidung dan dagu.. memang puas ati lah..

TESTIMONIAL 
haah..pakai kat bdn..best la..x de wangi pon but kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1....

TESTIMONIAL
stock akak dah nak habis ni, Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product...♥ ♥ ♥..

ARIZA(PASIR MAS)
Sabun nie memang mujarab baru je guna beberapa hari dah ada perubahan saya ada masalah jerawat bila guna sabun nie jerawat pn kecut lah dan parut kt muka ni pun makin pudar,bintik2 putih kt muka dan hidung pn dh tiada makin licin dh muka.kepada anda diluar sana yg bermasalah muka patut mencubanya..


get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.