FOLLOW ME DEAR..

GIFFARINE AQUARA ESSENCE SPRAY



Masalah kulit muka kering???
Bedak kelihatan bertompok2 bila berpeluh...???
Make-up yang dipakai senang hilang dan tak tahan lama..???

Nak tahu rahsia make-up kelihatan sekata dan sebati ng muka..yang rata-rata digunakan oleh mak andam...??

Perkenalkan

Aquara Essence Spray dari Giffarine


Menjadikan make-up sekata dikulit dan tahan lebih lama serta muka menjadi lebih segar.
Juga sesuai bagi yang memandu untuk tempoh yang lama kerana Aquara Essence Spray ni akan menyegarkan muka dan boleh menghilangkan rasa mengantuk...sesuai digunakan juga oleh kaum lelaki....

Bagi make-up tahan lama dan sekata dimuka, semburkan Aquara Essence Spray 
sebelum dan selepas selesai memakai make-up...
Anda akan dapat lihat perbezaannya...

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari.

Saya sendiri pn pakai produk ni...mmg best sgt...make-up nmpak sekata je kt kulit..yang paling best nyer, saya slalu selseme, so area hidung tu mmg slalu mengelupas...tp skg xrisau da..lepas pakai bedak, even masa sapu bedak tu bertompok, lepas spray Aquara Essence Spray ni, bedak kt area tu trus sekata and kulit yg mengelupas tu pn xnmpk...mmg best la...ni jugak la yang biasa mak2 andam guna tuk make-up pengantin or artis2 tu....skg kite boleh pakai sendiri..yang lagi best,harga pn xmahal sgt....



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM33 (SM) / RM38 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / RM30 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.