FOLLOW ME DEAR..

NIKKO PLACENTA WHITE 4 IN 1



- fair skin
- whitening
- anti aging
- anti acne

➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! 

➳ terbukti berkesan utk jerawat, kulit berminyak, kulit kusam, gelap
➳ Halal & ada KKM 
➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! 
➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. 


Nikko Placenta White 

Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ 

7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. 

PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 

1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . 

Biar Gambar Berbicara


Cuba bandingkan pula gambar 1, 2 dan 3 adik cantik manis bawah ini yang juga merupakanpengguna Placenta White dan telah berjaya mengatasi masalah kulit muka. =D

Gambar 1 : Beliau mengalami masalah kulit wajah seperti masalah jerawat, parut jerawat dan bintik-bintik hitam di muka. 

Gambar 2 : Mula menggunakan Placenta White dan terus mengalami perubahan positif pada kulit.

Gambar 3 : Kulit wajah menjadi lebih cerah, parut jerawat dan bintik-bintik hitam juga sudah tidak kelihatan lagi setelah menggunakan produk Placenta White. Ternyata Placenta White memang berkesan untuk menangani kulit bermasalah dengan pantas.


NIKKO PLACENTA WHITE DIFORMULAKAN DENGAN :

Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih 

Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut 

Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus


Candy-supplement yang khusus untuk kecantikan wajah. Mempunyai perisa strawberry. Sesuai untuk mereka yang mahukan wajah putih gebu dan bebas dari masalah utama kulit seperti jeragat dan jerawat. Nikko placenta white dirumus menggunakan 3 bahan terbaik :

Glutathione & Collagen - putih & gebu 
Vita C - anti acne, baiki kulit berparut
Protein Salmon Placenta - protein dalaman ikan salmon,bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus

Setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-

✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mengecilkan ruang pori
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus


Frequently Asked Question [ soalan lazim ]

1) Berapa harga produk ?
- Recommended Retail Price RM89 including postage

2) Halal dan lulus KKM ?
- Produk ini dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan juga bertaraf halal. Maka automatik apa apa produk yang dikeluarkan oleh kilang tersebut adalah halal. Sbg contoh kedai makanan, hanya kedai sahaja dapat halal, semua makanan yang dihasilkan turut dicop sebagai halal. Ini kerana setiap proses pensijilan halal sgt memakan masa paling kurang 2 tahun

- Lab test sudah lulus. Menunggu certificate sahaja dari KKM. Biasanya 1 ke 2 bulan

3) Apa kandungan produk ?
- Berasaskan glutathione,collagen,mixberries,vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.

4) 1 botol untuk berapa lama ? Cara makan ?
- Ada 60 tablet. Untuk pengambilan pertama. Makan 2x biji sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1x sehari saja.
Makan 1x pagi dan 1x malam. Selepas makan.

5) Ada pantang apa apa tak ?
- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh

6) Kesan boleh tengok bila ?
- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dlm 10 hari.

7) Fungi utama produk ?
- Memutihkan muka dan badan
- Menghapuskan jerawat
- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )
- Menghilangkan kulit berminyak
- melambatkan monopaus
- melambatkan proses penuaan
- mengecilkan liang pori

8) Salmon placenta tu apa ?
Ekstrak protein placenta ikan salmon.



CARA PENGAMBILAN :

- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam
- Boleh kunyah, hisap atau telan. Berperisa strawberry
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari
































tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
Thanks U


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?                                                                           
HARGA PASARAN : RM90 ) / RM95 (SS)                                                                                                              
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM65 (SM) / RM70 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :

(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.