FOLLOW ME DEAR..

GLUTACAPS 500MG PLUS : CERAH BERSERI DALAM MASA 3 HARI !.



GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH ORIGINAL

"Putih Dan Kurus Sblm Raya"

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju raya sambil muka baru ni" 

Ingatkan muka je putih, Lepas ambil Glutacaps, Satu badan Putih 
Berkesan Hanya dalam tempoh tak sampai 3 hari
Perubahan bukan sahaja di muka malahan 1 badan


Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah
Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je
Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya telah TERBUKTI 
 Inilah produk yg anda cari-cari selama ini
Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat. 



Glutacaps pil pencerahan 1 badan – Memutihkan Seluruh Kulit

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap
Jerawat & Parut jerawat yang banyak dimuka
Kulit tak bermaya & kusam
Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat

Nak keluar pun…Hmm…Rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww

Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan
Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, say yes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best


KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS ....

✅Kulit bertambah putih dan glowing 
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN 
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan


Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps

1) Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
10) Melembabkan kulit
11) Memudarkan parut jerawat
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus)

GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam. Produk ni tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah Glutathione + Vitamin C + Hyaluronic Acid sahaja dimana bahan ini lah yang sering digunakan oleh pakar-pakar kulit untuk treatment yang mahal diluar sana..

Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif seperti naik jerawat  gangguan kitaran period.....
Selain tu, glutacaps bebas dari collagen jadi anda TIDAK AKAN mengalami masalah allergic ataupun berat naik ....


Diluluskan KKM (MAL15065008NC)

Ramai yg bertanya mengenai Kelulusan KKM untuk Glutacaps… 
Akak tak cakap kosong... Akak BERIKAN BUKTI yang Glutacaps telah disahkan selamat dimakan oleh kementerian kesihatan.. 
Boleh rujuk gambar no KKM diatas

Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. 
Anda tanye kenapa kesan sangat CEPAT  
Kalau anda nak tahu.... Glutacaps telah menggunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.

GLUTACAPS SANGAT HEBAT KERANA :

Mengunakan gluta 100%
 mempunyai 500mg setiap kapsul
Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
 Mengunakan bahan aktif gluta original 100%


KELEBIHAN GLUTACAPS :

Kulit semakin glowing & bertambah putih
Jeragat & pigmentasi hilang
Mensekatakan tona kulit muka
Menghapuskan jerawat
Menghilangkan parut jerawat
Menegangkan kulit muka
Antioksidan
Memulihkan katarak & glukoma
Membekalkan kandungan air
Menghilangkan kedutan di wajah
Mengekalkan kelembapan wajh
Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
Pencerahan kulit 1 badan


CARA MAKAN GLUTACAPS DENGAN BETOL :

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut. 
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

Ambil 1 kapsul 15 minit lepas breakfast ATAU 1 kapsul sebelum tidur
Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji. 
1 biji lepas breakfast & 1 biji sebelum tidur

Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan

PANTANG LARANG / SILA HINDARKAN : 

TIDAK ADA PANTANG yang berat CUMA anda Harus Minum Banyak air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil
Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan dalam 20 Minit

AMARAN: PRODUK INI ADA LAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UTK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UTK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA 
Noted : Bagi yang mengambil / mengamalkan PIL PERANCANG , IUD , INJECTION MENCEGAH KEHAMILAN. Anda BOLEH ambil SELEPAS 2 JAM ! 




Ingridient:

1. Glutathione Gred AAA daripada jepun
2. Vitamin C
3. Hyluronic acid


Info lebih: 

Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1 kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12 jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? 

sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. 

sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 


Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni....gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN 
GLUTACAPS 500MG PLUS....


Apa beza putih, cerah dan berseri? 

putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? 

baru la putih tu betul betul naik kan? 
putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 


Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??

Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..

1000-2000mg utk proses pemutihan 

500mg utk proses detox









































PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM139 (SM) / RM149 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM125 (SM) / RM135 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.