FOLLOW ME DEAR..

NEW!!!... SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA




Apa itu Secret Bust Up?
---
✔ Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk payudara 100% premium pueraria mirifica yang paling berkesan untuk masalah payudara yang tidak menarik. 
✔ Perisa blueberry yang sangat sedap juga boleh dicampur dengan minuman kegemaran anda.
✔ Empat Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
✔ Pueraria mirifica : kandungannya yang tinggi iaitu 8000mg (Extra 22,000mg) sebagai agen penambahan hormon bagi pembetukan payudara
✔ Marine Collagen : bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
✔ Glutathione : melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
✔ Vitamin C : Merupakan anti oksida yg baik utk mengelakkan kerosakan sel badan.

====================================
HASIL NYA ?
====================================

"Saya dah minum SBU ni 2 minggu. Im really really really happy now. thx to SBU. Impian dah terkabul. Suami pun cakap dah 'besau'(haha). lagi satu dulu kulit kering tapi sekarang da macam baby. tak payah pakai losyen dah."- Pn Hakimah.35 tahun.

"Apa yang dijanjikan SBU memang menakjubkan. Ukuran saiz breast dah naik sampai terpaksa tukar cup lain. Guna SBU macam semulajadi dah besar!"-Pn Syakila.40 tahun.

"Dulu keyakinan diri saya sendiri kurang. Saya malu dengan kawan-kawan saya kerana saiz payudara saya yang sangat kecil seperti lelaki. Alhamdulillah dengan SBU masalah saya dapat diatasi"-Cik Nadia.21tahun.

ADA YANG HEBAT SELAIN DARIPADA ITU ?

•Ada! Formula Secret Bust Up ini bukan shj buat payudara anda tampak besar dan montok tetapi pinggul anda juga akan naik dan tampak bulat
•Bagi anda yang sudah berumahtangga si suami pasti akan tersenyum lebar kerana miss V anda seperti malam pertama anda
•Ia juga mengandungi khasiat yang dapat mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi, kulit kusam ,meningkatkan kecerdasan dan menghaluskan tumit merekah


----------------------------------------------------------------------------------------


PRODUK HALAL KELUARAN MUSLIM DARI KILANG MILIK 100% ORANG ISLAM
PRODUK UNTUK ASET WANITA ANJAL DAN CANTIK MENAWAN


Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !


10 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

*Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

*Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

*Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

*Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

*Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

*Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.

*Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.

*Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.

*Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

*Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.


 Recommended by DOCTOR. (LIHAT ARTIKEL DOCTOR DLM MAJALAH RAPI FEB 2014)ARTIKEL OLEH DOKTOR



Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica

Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
Vitamin C
Glutathione 
Campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract

Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita

*membesarkan payudara yang kecil dan leper.
*memejal dan menegangkan payudara kendur.
*mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
*membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
*mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
*menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
*mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
*melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
*awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica

*mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
*Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
*memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
*menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
*memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica

*melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
*mempengaruhi  antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
*Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
*Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
*Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
*Kulit menjadi kenyal dan anjal.
*Memelihara kesihatan rambut & kuku.



10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??

1.Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.
2.Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.
3.Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.
4.Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.
5.Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM120 (tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.
6.Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.
7.Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.
8.Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.
9.Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.
10.Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:
Langkah 1 : Buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.
Langkah 2 : Makan dua sudu besar sehari 



T: Pelanggan BertanyaP: Pakar Kami Menjawab

T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM dan sudah mempunyai sijil 
HALAL daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini tidak digalakkan kepada wanita hamil.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?


P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi tetapi tidak digalakkan.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Hal ini adalah kerana kandungan phytoestrogen dan collagen dalam Secret Bust Up bertindak mempertahankan kemontokan payudara anda dalam tempoh yang lama disamping anda sendiri hendaklah meneruskan pengambilan minuman susu setiap hari.

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

T: Apakah rasa Secret Bust Up?
P: Perasa blueberry. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee.

T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30. Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM138 (SM) / RM148 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM120 (SM) / RM130 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



LIHAT TESTIMONI DI SINI


get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.