FOLLOW ME DEAR..

..

..

get this widget here

PRODUK TERLARIS DI MSBS

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Loading...

SOAL JAWAB DAN CARA GUNA THANYAPORN






Soal Jawab & Cara Guna
(Jadilah pengguna bijak.Sebagai Bakal pengguna Thanyaporn,
anda berhak mendapat maklumat & penjelasan yang sewajarnya
tentang produk ini)


Apakah Thanyaporn?
Thanyaporn adalah makanan tambahan yang
dihasilkan 100% dari herba(penyediaan herba).Fungsi
utama Thanyaporn adalah untuk membantu para
wanita mencantikan 'aset' peribadi(payudara) secara
semulajadi dan selamat.

Apakah kebaikan & khasiat Thanyaporn?
Kebaikan & khasiat Thanyaporn terletak pada ramuan
utamanya iaitu Puerarida Mirifica(tumbuhan herba).
Tumbuhan ini telah digunakan berabad lamanya
dalam ramuan kecantikan wanita di negara
Thailand.Puerarida Mirifica mempunyai kesan estrogen
yang sangat hebat.Ia sangat berkesan untuk
membesarkan kembali payudara yang mengalami
masalah pertumbuhan terbantut.Selain itu,
Puerarida Mirifica juga terbukti dapat memberi kesan
positif kepada kecantikan payudara,punggung,
kulit,kuku & rambut.

Berapa lamakah kesan yang akan diperolehi
setelah menggunakan Thanyaporn?
Berdasarkan maklumbalas(testimoni) yang kami terima
daripada para pengguna setia Thanyaporn,lazimnya
perubahan dapat dirasakan diantara tempoh 14 hari
hingga 2 bulan.Tempoh keberkesanan ini berbeza
bagi sesetengah pengguna Thanyaporn,kerana kita
semua mempunyai bentuk tubuh,sejarah anatomi
tubuh & kadar metabolisme yang berbeza.Apa yang
pasti lebih 93% daripada para pengguna Thanyaporn
mengatakan satu ayat yang sama 'Memang Ada Perubahan!'

Bagaimanakah untuk mengambil/makan Thanyaporn?
Anda hanya perlu makan Thanyaporn selepas sarapan,
1 biji(kapsul) sehari.

Nota Tambahan: 
*Sekiranya terlupa anda juga boleh
makan pada waktu lain tengah hari,petang atau malam
(waktu terbaik adalah selepas sarapan pagi-sistem
badan baru diaktifkan).
*Untuk kesan yang terbaik,kami
turut menyarankan anda untuk mengambil/makan
Thanyaporn bersama  segelas susu biasa(sumber kalsium)
dan  pil/softgel vitamin E(mencantikkan kulit
& antioksida).Susu biasa (bersumberkan susu lembu,
susu kambing atau kacang soya) dalam bentuk
segar(cecair),serbuk(powder) atau tablet(kalsium tablet)

*sesuai untuk individu yang tidak minum atau
alahan kepada susu)juga boleh.Anda boleh mendapatkan
pil/softgel vitamin E di pasaraya/farmasi berhampiran
rumah anda.Dos vitamin E yang dicadangkan ialah 400 IU
-->Sila rujuk label/tanya staff yang bertugas
(jika kurang pasti).

Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?

Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya utk pasaran Thailand. Namun ia dihasilkan dr herba dan tumbuh-tumbuhan , jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin, Produk juga mempunya kelulusan FDA.

Adakah Thanyaporn mempunyai kesan sampingan?
Sila makan/ambil Thanyaporn mengikut aturan yang
dicadangkan(rujuk soal jawab diatas),untuk
mengelakan sebarang kesan sampingan.

Nota Tambahan: 
Secara umum,semua makanan atau
minuman yang ada dunia ini boleh memberi kesan 
sampingan jika diambil secara berlebih-lebihan
(walaupun benda itu baik).Sebagai contoh,
pakar nutrisi makanan mencadangkan seorang individu
dewasa harus mengambil makanan yang mengandungi
jumlah serat(fiber) diantara 25gram-30gram dalam
sehari,bagi mencegah simpton sembelit
(sukar buang air besar).Apa yang akan terjadi sekiranya
kita mengambil serat(fiber) lebih dari yang dicadangkan?
Kita akan menjadi letih dan tidak bermaya kerana zat 
besi dan garam mineral dalam tubuh badan kita 
 turut 'dibuang'.

Maklumat Penting!!
Adakah saya boleh mengambil/makan Thanyaporn
semasa mengalami situasi di bawah?

Ketika Datang Bulan (haid/period): 
Boleh,tapi tak digalakkan
untuk berhenti mengambil/makan Thanyaporn buat
sementara waktu(hingga habis haid/period)

Sedang Merancang Kehamilan (family planning):
 Boleh

Sedang Mengandung (pregnant): 
Tidak Dibenarkan
Sama Sekali(sama seperti ubat-ubatan lain kecuali
setelah diizinkan oleh pihak Doktor)

Sedang Menyusukan Anak (breastfeed): 
Tidak Boleh.
Anda HANYA boleh mengambil Thanyaporn setelah
anak(baby) menyusu lebih daripada 6 bulan
(itupun bergantung kepada keadaan,jika baby
kurang serasi LEBIH BAIK tunggu sehingga cerai susu)

Ada Penyakit Kronik (cronic disease): 
Tidak Boleh.Semua
pengidap penyakit kronik tidak dibenar mengambil
sebarang ubat moden/tradisional tanpa
pengawasan pihak Doktor.
Kesihatan lebih penting daripada Kecantikan.



TESTIMONI 1
-hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq !!!

TESTIMONI 2 
-salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..
y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah..

TESTIMONI 3 
-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak...

TESTIMONI 4 
-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer, ok,kat breast nampk bulat dh sket..kat punggung nmpk gebu ler gak,n yg paling best sya rasa kulit nampk semakin bersih n berseri le kak..sya mkan bru dkt sebln

TESTIMONI 5 
- i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..

 TESTIMONI 6 
- akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best!

TESTIMONI 7 
- dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.

TESTIMONI 8 
-ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! -

PENGGUNA 1 : i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... .. brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)

PENGGUNA 2 : dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.

PENGGUNA 3 : kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya

PENGGUNA 4 : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:

PENGGUNA 5 : salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....

PENGGUNA 6 : ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...

PENGGUNA 7 : baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...

PENGGUNA 8 : Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

PENGGUNA 9 :  Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri

PENGGUNA 10 : i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.

PENGGUNA 11 : wah..wah..best..kalini makan ikut saranan, baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.

PENGGUNA 12 : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2?

PENGGUNA 13 : saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe

PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih

PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih

PENGGUNA 16 : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee

PENGGUNA 17 : hehe malu plak .. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..

PENGGUNA 18 :  seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..

PENGGUNA 19 : Thanks kak,dah 1 bulan mkn pil tu ketara saya nampak perubahan pada breast saya semakin pejal dan montok, dulu kendur mengalahkan perempuan beranak 5.

 PENGGUNA 20: Mula2 habis 1 botol xde apa2 kesan pun, setelah saya minta pendapat akak dan saya amalkan minum susu tiap hari, banyak minum air masak dan kurangkan minuman berkafein, Alhamdulillah skrg dah rasa perubahan..Dulu tiap2 hari saya minum nescafe,patutla xde perubahan.

Some people tell us in 7 days. Some people took 7 - 8 weeks for Pueraria Mirifica for Breast Enhancement to show results. Some in between. Most people reach their maximum/desired size in 3 months and used Mirifem for another 3 months for long lasting results. (6 bottles )


Kesan Terapeutik Berbeza Bagi Setiap Individu
Kesan terapeutik (Healing Crisis) adalah simptom-simpton yang menunjukkan badan sedang mengalami pemulihan secara beransur-ansur daripada masalah kesihatan / kecantikan. Ianya merujuk kepada kesan penyesuian badan kita terhadap pelbagai perangsang baru, lalu mengaktifkan fungsi badan, menghidupkan semula sel-sel badan dan juga merupakan gejala semulajadi ke atas proses penyelarasan metabolisme dan penyeimbangan sistem endokrin.
Bagi pengguna Thanyaporn, kebiasaanya, payudara terasa gatal & berdenyut, badan berasa letih & mengantuk (saranan:boleh makan pil sebelum tido), 
kitaran haid terganggu akibat penyelarasan (lebih kurang 3 – 4 bulan), bahagian adomen sakit, rembesan bertambah, bahagian vagina berasa gatal, darah haid berbentuk ketulan, berwarna gelap dan berbau
PERHATIAN!!!AIR KOSONG WAJIB 2-3 LITER SEHARI



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM100 (SM) / RM110(SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM45 (SM) / RM55 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.