FOLLOW ME DEAR..

ALPHA ARBUTIN : COMBO ALPHA ARBUTIN MURAH




Sabun alpha arbutin! Serum alpha arbutin! Lotion alpha arbutin! Srcub alpha arbutin!!! aRRRRGGGHHHH banyaknya ARBUTIN SEKRANG...

Apa tu Alpha Arbutin ? 
Product nie jadi fenomena dalam industri kosmetik kita.. 
Meh sini dekat2 nak terang apa itu alpha arbutin..

Arbutin adalah sejenis bahan daripada tumbuh-tumbuhan iaitu dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, dan juga terdapat pada kebanyakan pear. 
Bahan-bahan ini dapat meghasilkan melanin. 
Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, menghilangkan kesan burn pada badan dan muka, dan memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit..

Kenapa Sekarang Famous Sgt ?? Sebelom nih Tak Ada pun....
Arbutin merupakan Ingredient baru yang ditemui pada masa kini, dan sekarang tengah dikomersialkan untuk buat produk kosmetik..

Selamat Ke Alpha Arbutin nih ? Ye la Product Thailand kan...
Kalau uolls nak tahu, para pengkaji memberi jaminan 100% bahawa inregdient nie selamat digunakan dalam produk whitening.. tak ada kesan sampingan.. bahan ini lebih berkesan dan selamat berbanding merkuri. DAN ada persoalan kenapa merkuri digunakan sedangkan arbutin lebih berkesan n selamat.. n jawapannya sebab kandungan arbutin baru sahaja ditemui dan mendapat perhatian dunia.. lepas nie akan banyak lg produk arbutin yang dikeluarkan..

sekian sahaja.. hasil rujukan berkaitan produk alpha arbutin harap dapat dikongsikan dengan anda semua.. ..


Kelebihan Sabun Alpha Arbutin : 

Dapat memudarkan & menghilangkan Pigmentasi , Bintik Hitam , Jerawat , serta Jeragat di Wajah / Badan
Dapat menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
Menjadikan kulit semakin lembap
Di formulasikan dari SWITZERLAND & Lulus FDA di Thailand
Sangat EFFECTIVE untuk mendapatkan Kulit yang Cerah berseri & akan sekatakan Tona Kulit
Menjadikan kulit licin dan gebu
Boleh digunakan pada Wajah & Badan
Selamat digunakan & Tiada Side Effect
Effect yang akan Memuaskan Hati & ianya Kekal
Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari dengan penggunaan secara konsisten


Kelebihan Alpha Arbutin Pure Serum : 

Akan membantu Mempercepatkan Proses Pemutihan Sehingga 2 kali Ganda
Mengurangkan Kedutan pada Kulit
Mengurangkan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur
Menghalang Proses Melanin yang boleh mengakibatkan Jeragat
Membantu untuk mendapatkan tona kulit yang sekata tanpa perlu rawatan Laser
Mengurangkan masalah parut Jerawat
Mampu mencerahkan kulit secara Semula Jadi
Kulit akan kembali awer muda dalam tempoh 7-14hari 


Kelebihan Scrub Super Alpha : 

Boleh digunakan di Muka & Badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui Kulit
Menanggalkan segala kotoran degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai Vitamin E yang bagus untuk sel-sel kulit
Mengurangkan garisan halus
Menjadikan Kulit lebih Halus, Flawless & Cerah
Mengurang & Menghilangkan Parut di wajah


Kelebihan Alpha Arbutin Honey Body Lotion

Alpha Arbutin Susu Madu Losyen boleh membantu mencerahkan dan memutihkan kulit.
Ia dibuat dengan Royal Jelly yang mempunyai anti-radang, hatta antioksidan yang menghalang dan mengurangkan penampilan awal kedutan.
Losyen ini dilengkapi dengan spf 60 dan PA + + + untuk melindungi kulit daripada kerosakan matahari (sunburn).
Ia adalah Selamat dan berkesan untuk Menggunakan
Mengandungi ekstrakt madu yang dapat melembapkan kulit
Boleh digunakan pada seluruh badan
Tiada bahan chemical

HOT PRODUK.. PRODUK ALPHA ARBUTIN.. arbutin merupakan kandungan berasaskan tumbuhan.. penemuan baru untk produk kosmetik paling selamat untuk whitening, mencerahkan kulit paling berkesan dan cepat serta tiada kesan sampingan.. KANDUNGAN ARBUTIN DAH jadi perhatian dunia bagi menggantikan merkuri dalam produk kosmetik..



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA COMBO  (Sabun + Scrub + Serum) :
1 Set : RM55 (SM) ; RM65 (SS)

HARGA COMBO (Sabun + Scrub + Serum + Lotion ) :
1 Set : RM85  (SM) ; RM95 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.