FOLLOW ME DEAR..

FOUNDATION YANG SUPERB....SUPRA FOUNDATION BY KRYOLAN



**EVERYDAY HOT SELLING**


Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah




SUPRA KRYOLAN 55ML  ( ORI GERMANY )

1 pcs RM130 smnjg m'sia ..... FREE POS
1 pcs RM140 sabah/sarawak ..... FREE POS



TAHAN 2-4 Bulan. hanya pakai sedikit dh meberikan kesan yg menawan.
7 gram repack semula.nk beli yg besar tu tak mampu mahal sgt.yang ni kompem semua org mampu beli.



Pilihan artis2 Malaysia/Indonesia & pilihan butik2 pengantin...Supra Foundation by Kryolan...di pack semula dlm bks 7g spy smua mampu memilikinya...Memberi efek Licin, gebussss ala2 mekap di kedai gitewww...jum try
smooth jer...
lagi best dari naturactor...baik beli yg ni.tak celapuk walaupun dah petang hari. 




hi!!!! sesiapa yg nak dapatkan supra krylon foundation..sy ada jual..Pakai foundation ni series kulit mmg jadi cantik..Ppe jenis kecacatan di muke pun die cover..Bagus sangat! 
sy dah try n sy mmg suke n dah jatuh hati.... Muke jadi, GLOW, GEBUSS...Yang penting tahan lama n tak berminyak...

Nak beli yang besar tu mmg tak la kan...Beratus2 tu..Jurumakeup boleh la beli besar...Setakat nak pakai kat muke sendiri..Better beli kecik je..Yang dah di repackkan kecik2..

Brand KRYLON ni memang famous di kalangan jurumakeup professional n artis2 kite..nak tahu ape rahsia artis2 Indonesia yg sinetronnye kite duk layan petang..n mulut tak berhenti2 duk kata.."cantiknye kulit die orang ni",,,"gebunye la minah indon ni" ...haaaa..inilah rahsianye yang dah tak berapa rahsia lagi...hehe
 Kite pun boleh dapat kulit yang gebu n cantik mcm tu hanya dengan supra krylon foundation..

BETULLL!! TAK TIPU LA..

Harganye memang berbaloi...7g untuk hanya RM25 (SM) ; RM35 (SS) sahaja...Murah kann..
Boleh pakai untuk 2-3 bulan bergantung ats pemakaian...Ingat 7g bukan 5g....7g! 
Takut terkeliru dgn yg other seller jual..hehehe



Salam....
Bagi yang mencari foundation yang tahan lebih lama...dan menjimatkan...
ternyata Supra Foundation menjadi pilihan anda.....
bukan setakat pilihan anda jer tau..artis2 Malaysia dan Indonesia juga...
jadi...sekiranya anda pemakainya..anda juga seperti artis Malaysia dan Indonesia...

AVAILABLE COLOUR : 4W 

AVAILABLE COLOUR NB

AVAILABLE COLOUR 3W

Foundation ni sangat terbaik la...hanya sedikit jer pakai...
kulit muka nampak gebusss dan licin.....
..dan menjimatkan...pack 7gm  ini..

Memang umum tau yang kulit artis mmg sgt cantik kan... My point is that, eventhough kita bukan artist, kita msih boleh kelihatan cantik... Nah, SUPRACOLOR...Rahsia yang menambahkan lagi kejelitaan para artis... Tak perlu lah tebal2..Secalit sudah mampu memberikan kesan seperti kulit barbie doll... Juga sesuai sbg penghadang matahari yang membuatkan kulit gelap... Dah makan Vitamin c, kulit dah cantik kan...So dgn gabungan Supracolor, anda mampu tampil lebih jelita....


Ciri-ciri:-
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini
Long Lasting
Halus

Dapatkan segera kerana stok terhad
Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..Bukan setakat itu sahaja, ianya banyak digunakan oleh makeup artist di indonesiaKalau tengok makeup artis indonesia tu cantik je, muka macam patung lilin....ha..ini lah yang mereka gunakan. Selain itu, untuk wedding pun banyak digunakan oleh mak andam..


Dato Siti juga menggunakan KRYOLAN..

Ciri - ciri supra
~ long lasting
~ halus
~ with spf 35
~ pemakaian tahan sehingga 8 jam
~ senang dicuci
~ oily base : sesuai digunakan bg yg bermasalah jerwat, garis2 tua, kulit kasar, open pores krn ia memberikan hasil yg flawless

Hasil guna Supra
~ memberi efek kkulit muka yg licin
~ menutup parut jerawat, jeragat dan cela
~ ringkas, mudah dan cepat
~ amat jimat, hanya oles sedikit shj dapat diseratakan ke seluruh wajah


TESTIMONI SUPRA FOUNDATION




Muka jadi flawless...licin..meletop...yg penting tak berminyak...smooth ajer nak oles...hanya guna sedikit shj, memberi efek yg gebu and mantop








like a barbiedoll

MACAMANA NAK GUNA SUPAYA KULIT LICIN MULUS MACAM ARTIS YE ????

Langkah demi langkah untuk kelihatan glamor: 
1 - mencuci muka anda daripada minyak / kotoran
2 - mengambil sebahagian kecil supra, meletakkan ia di sudut empat muka anda
3 - menggunakan span basah / jari untuk menyapu ia sekata pada muka anda
4 - menggunakan sedikit bedak untuk membuat lapisan asas pada muka anda lebih lama
5 - Tadaaaa ... sekarang u mempunyai rupa fantabulous ..





PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / RM35 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




KRIM SUSU BERAS



KRIM SUSU BERAS SIANG / MALAM
WEIGHT 7 GM

1 pcs RM15 (Semnjg M'sia) ... FREE POS LAJU
1 pcs RM25 (Sabah/Sarawak)... FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI


--------------------------------------------------------------------------------

KRIM SUSU BERAS

Diperbuat daripada ekstrak Beras Susu Thailand yang terpilih, kaya dengan bahan semulajadi, Rahsia kejelitaan gadis Thailand, untuk mereka yang mementingkan kejelitaan wajah.

Asas Produk adalah daripada Ekstrak Beras Wangi Thailand yg Terpilih dan juga haruman yang memberi kesegaran pada wajah, Tidak mengandungi UV Protection sebab diperbuat dari bahan-bahan semulajadi dan boleh digunakan tanpa was-was tanpa kandungan Alkohol.

Amat berkesan untuk :-
- Memberi Oksigen kepada kulit wajah
- Membuang sel-sel kulit mati
- Melembabkab kan kulit wajah
- Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
- Menutup parut - parut jerawat pada wajah
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
- Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
Kandungan
Ekstrak Beras Susu Wangi yang Terpilih
Minyak Zaitun
Wangian
Vitamin B3 dan
Vitamin E

FIGURE - UP ( DIETRY CAPSULE )


BELI  UNTUK UBAT AJAIB 

ANDA BOLEH TENGOK ALAT PENIMBANG JADI ROSAK.. TURUN 10KG DALAM MASA TAK SAMPAI SEBULAN 

JOM CUBA FIGURE UP!!...



"Kapsul diet mampu untuk menurunkan 10 - 15 kg sebulan"


--------------------------------------------------------------------



Fenomena Figure-up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.  Makan macam biasa, tak perlu berdiet-diet.Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tengok hasilnya.. MENAKJUBKAN !!!!!...

KELEBIHAN FIGURE-UP
* HALAL
* 100% herba
* Boleh diamalkan ketika period
* Ibu yang menyusu boleh diamalkan ( anak 7 bulan keatas )
* Mengandung tidak dibenarkan 
* Tiada pantang larang dalam permakanan

KETERANGAN PRODUK
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya adalah faktor keturunan, kehamilan, pola pemakanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah di lakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti berdiet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran.Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsingan terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE-UP

Semua ingredient yang terdapat dalam kapsul  figure-up adalah 100% bahan semulajadi dan ianya berfungsi untuk melangsingkan badan dan cepat menurunkan berat badan serta membakar lemak dalam badan.

Kapsul " figure-up" mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, Ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan pembakar lemak. " Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30 hari)



Figure-up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia merbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada di dalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa figure-up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit birit dan alahan


KANDUNGAN & FUNGSI BAHAN AKTIF
1. Maltodextrin
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai  bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya di jumpai sebagai krim-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakkan maltodextrin di kelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi


2. Garcinia Cambogia
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat dari buah-buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.
Kebaikan Garcinia Cambogia:
* Berkesan menurunkan berat badan 
* Mengawal selera makan
* Menghalang pembentukan lemak
* Mengurangkan kolestrol
* Menambah tenaga
* HCA dalam garcinia cambogia amat berkesan menahan kegemukkan selepas memiliki berat badan idaman
* Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi


3. Green Tea
Teh hijau atau di kenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstark teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang di perlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria. Pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit birit dalam teh hijau mengandungi catechin yang berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko perbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payudara dan penyakit jantung


4. Citrus Aurantium
juga dinamakan bitter orange. Ia digunakan sebagai bahan mengawal berat badan
Kebaikan Citrus Aurantium:
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Menurunkan berat badan
* Bertindak mengawal selera makan
* Membantu membakar lemak
* Membantu sistem pencernaan berfungsi normal


5. Aloe Vera
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP:
* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30 hari)

NOTES:
JIKA INGIN KESAN YAN DI INGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFEIN, SOYA SERTA SUSU

TIDAK SESUAI UNTUK:
* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
* Wanita yang mengandung
* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun
* Mengambil suplemen dan ubat-ubatan yang lain

INFO FIGURE-UP
* 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali ambil 2 biji
* Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain dlm satu masa. Jarakkan pengambilan suplemen lain antara 4-5 jam
* Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus
* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox.
* Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dlm tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul ini, lagi bagus jika tidak minum terus semasa tempoh mengamalkan kapsul ini.


PERKARA YANG LAGI PENTING TENTANG PRODUK FIGURE-UP INI:
* ADA LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean tak ada bacaan yang detect dalam produk figure up ini),
SO... jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP 





INFO DARI CUSTOMER

Saya share pasal figure up utk rakan2 kat sini yer... Info dari customer

"Dah test xde dadah yg biase ada dlm ubat... Kami scan dlm 16 jenis dadah tp xde... Slalu ubat kurus ada dadah skit... Tp dah test 2x xde dadah.. Kira selamat dimkn.. So far sy mkn ok.." Gunakan tanpa was2


"Adik angkat akak ni ada beli figure up tp dia heran jgk la sbb ada tulis org sakit jantung x leh makan n dia suspek ada kandungan dadah dlm fu ni...dia keje kat jabatan kimia tu yg boleh check...alhamdulillah 2x check x ada kandungan dadah dlm fu ni..lega rasanya"

TESTIMONI FIGURE-UP














PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM70 (SM) / RM80 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM45 (SM) / RM50 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.