FOLLOW ME DEAR..

TESTIMONI FELLINA VIT C + PURE MARIN COLLAGEN


TESTIMONI DARI PUAN FELLINA SENDIRI... LIHATLAH BETAPA CANTIKNYA BELIAU SEJAK MENGGUNAKAN FELLINA VIT.C + PURE MARIN COLLAGEN..

30 biji sekotak RM85 ( SM ) / RM90 ( S/S )






pure marine collagen + vitamin c
ok ramai yg pm felinna suruh buat gambar before after.. ok felinna memang xda masalah jerawat sgt.. tp kulit felinna dulu sangat kusam dan xsekata.. felinna perlu apply makeup yg agak tebal nk bagi sekata.. bole tgk gambar sebelum.. n compa
re dengan selepas.. yg sebelum tu over makeup tp still nampak xsekata kan.. so yakinlah dengan vitamin c ni mmg kita mampu da

pat kulit idaman wanita dunia.. selamat tau.. diamalkan dari felinna mengandung lagi.. makin lama makin cantik jangan risau jika kesan lambat ke atas anda sebab kita punya kulit dah lama bermasalah jadi nk cantik sure ambil masa also.. tapi jaminan kesan dlm masa seminggu mesti dah nmpk sikit perubahan.. jom try!

order now!











\

Pmcvc by felinna diformulasi daripada pelbagai bahan yg hebat serta selamat.. Gabungan mantap gluthathione utk pencerahan, marine collagen sbg anti penuaan,jeragat halus , citrus,gebu gebas and surely few ingredient lain yg merangkumi 5000mg per tablet mampu buatkan anda tersenyum sampai telinga dengan perubahan kulit yg ketara...Xperlu ratusan ringgit..hanya rm85 utk sebulan anda mampu segebu dan secerah dan secantik nora danish!



Alhamdulillah lagi testimoni Pmcvc by felinna. 
"pic after makan vit c + mgunakan supra foundation. Information: pic ini tiada edting.memg gambr mcm blur gtu. 
B4 this ada masalah kulit kusam dan lebam mata yg melampau,apatah lg lpas melahrkan anak."




PURE MARINE COLLAGEN VIT C FELINNA
"IBU PENGASAS FELINNA PN AMBIK VIT C...UMUR DAH 46TH....TAPI STILLL SWEET,CANTIK N MULUS JER KULIT"

petikan dari page felinna








30 biji sekotak RM85 ( SM ) / RM90 ( S/S )

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI


HARGA BORONG :
untuk harga BORONG, sila SMS to 017-3204928 (sms only) Pn. Sabariah



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.