FOLLOW ME DEAR..

FLORAL MASK BY DIAN'Z


FLORAL MASK MURAH ORIGINAL

Floral Mask adalah masker peel off berwarna ‘ungu’ dengan haruman lavender pertama di Malaysia.
Floral Mask dirumuskan khas untuk menghapuskan whitehead / blackhead, mengawal kulit wajah berminyak dan mengecutkan jerawat bagi membantu kulit wajah anda lebih bersih berseri.
Sesuai digunakan oleh wanita mahupun lelaki seawal usia 12 tahun keatas.
Produk kami adalah 100% produk muslim dan mendapat kelulusan KKM.
Setiap pembelian 1 botol (50ML) Floral Mask anda jimat selama 2 bulan.


FLORAL MASK 2015 ORIGINALNEW PACKAGING

✔ LEBIH BESAR.. LEBIH NILAI

✔ STIKER DI PRINT TERUS DI ATAS BOTOL ( tidak boleh di koyak )

✔ WARNA LEBIH TERANG ( warna purple berry )

✔ PENUTUP BOTOL BERWARNA PURPLE

✔ HOLOGRAM BAHARU ! BERBENTUK BULAT ( tertulis dianpixy )

✔ NO KKM NOT140804207K


FLORAL MASK ORIGINALOLD PACKAGING

✔ LEBIH KECIL

✔ STIKER BOLEH DI KOYAK DEPAN DAN BELAKANG

✔ WARNA PUDAR ( purple lembut )

✔ PENUTUP BOTOL BERWARNA PUTIH

✔ HOLOGRAM BERBENTUK PETAK

✔ NO KKM NOT140804207K


FLORAL MASK FAKE VS ORIGINAL


✔ ORIGINAL – TULISAN BERBENTUK BULAT

✔ FAKE – TULISAN BERBENTUK PETAK


✔ ORIGINAL – KAKI KARTUN KEDALAM

✔ FAKE – KAKI KARTUN KELUAR


✔ ORIGINAL – NOT140804207K – NO KKM SAH / WUJUD

✔ FAKE – NOT130704508K – NO KKM TAK SAH / TAK WUJUD


NEW PACKAGING !!!!


OLD PACKAGING !!!!


KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK
Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender
Merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia
99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak
mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :
✿ Melindungi kulit dari pencemaranlembut tanpa menipiskan kulit
✿ EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil
✿ MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
✿ MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
✿ SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

7 BAHAN AKTIF PRODUK :
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
✔ Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
✔ Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
✔ Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
✔ HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv


INFO LAIN :
★jauhi dari kanak - kanak
★ boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun
★halal dan muslim product
★1 Tiub bersamaan 100ml, penggunaan seminggu satu @ dua kali.
★1 Tiub dapat digunakan sebanyak 7 – 8 kali

CARA PENGGUNAAN PRODUK
✿Pastikan kulit anda bersih dan kering
✿Sapukan masker di seluruh muka anda atau pada bahagian yang anda inginkan seperti hidung atau kawasan yang banyak bintik hitam atau putih ( jauhi dari terkena pada kening,bibir dan kawasan mata)
✿Biarkan selama 20-25 minit sehingga masker benar - benar kering / keras
✿Tarik masker yang sudah kering / keras secara perlahan dari bawah ke arah atas muka anda & anda akan dapat lihat bintik hitam & putih melekat pada mask
✿Bersihkan muka dengan air dingin agar pori - pori tertutup dengan sempurna

Note : sapuan menggunakan jari lebih mudah untuk di sapukan supaya lebih rata di muka



SOAL JAWAB FLORAL MASK

floral mask made in mana ?
*made in malaysia..di bawah syarikat dianpixy ent.

apa keisitimewaan floral mask ?
*masker peel off PERTAMA di malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender utk mhapuskan whitehead / blackhead

muka sy byk jerawat ..boleh pakai ke ?
*boleh.. jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 1 fungs utamai floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?
*boleh tak de masalah utk kulit sensitif.. floral mask sesuai utk semua jenis kulit

sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
*99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran
apa fungsi utama floral mask ?
*fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?
*tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt

floral mask boleh putihkan kulit.?
*tidak boleh.. kami tidak memasuk ejen memutih kedlm masker kerana setgh2 customer suka pakai masker pada tmpt bermsalah saja..contoh hidung..
nnt hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe

apa bahan utama floral mask?
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv
ia halal dan di jamin selamat ?
*yea floral mask muslim produk dan mmpunyai KKM

umur sy 15tahun ..boleh ke guna floral mask ?
*floral mask boleh di gunakan seawal 12tahun ..dan ke atas,umur 80 pon blh guna

1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
rm39.90 tidak termasuk cas pos.. 
seminggu penggunaan minima 1 kali
1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka = tahan 2bulan


floral mask akan buat liang roma terbuka ke ?
tidak ! tetapi selepas mggunakan ..cuci muka dgn ais mengecilkan semula liang roma

CARA GUNA MACAM NE PLAK ? SUSAH KE ??
Cuci muka korang dlu..
sebaik2nya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang telah disteam atau air suam untuk buka pori2 muka guna topeng pun blh yea..
sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut, dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
apabila korang rasa muka korang seperti tegang, tarik mask yang kering tadi bermula dari bawah tau !! ingat..
untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin.. untuk tutup liang pori yg terbuka..dan kalau ada pakai toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT





































****************************************************
****************************************************

TAWARAN BELIAN COMBO !!!!!
SUPER JIMAT

***************************************************
***************************************************



1 Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 
+
1 Floral Mask (50ml)

Dian'z vit nie adalah gabungan Vit c, Vit E, Collagen, and gluta untuk cerahkan kulit, pudarkan jerawat, jeragat :)
Floral mask lak untuk hilangkan bintik2 hitam dan putih dan untuk kulit yang berminyak :)

*****************************************
*****************************************

SUPER JIMAT COMBO : RM110 ONLY
FREE POSLAJU


*****************************************
*****************************************


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM45 (SM) / RM50 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM39 (SM) / RM44 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI

VENE SLIMMING LOTION





Vene Lotion mengandungi pati rumpai laut yang dirumus khas dengan bahan-bahan 
terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit. 

KELEBIHAN Vene yang konsisten akan membantu :

• memecahkan lemak
• menghilangkan selulit
• menurunkan berat badan
• melangsing dan mencantikkan bentuk badan
• melembut dan menyegarkan kulit
• membuang lebihan angin dalam badan
• mengurangkan rasa sakit senggugut/ sakit sendi

CARA PENGGUNAAN Vene Slimming Lotion

-Sapu secukup losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti 
pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah 
ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen dua kali sehariselepas mandi.

-Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. 
Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

-Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa 
kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangatlosyen akan lebih dirasai.

-Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya 
menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang lebih banyak.

-Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan 
senaman (seperti slimming belt).

-Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan.


Ciri-ciri Vene Slimming Lotion:

• kesan serta merta
• Bebas Paraben (kimia pengawet)
• tidak melekit
• tidak terlalu panas
• berbau wangi
• boleh diguna bila-bila masa
• mudah digunakan
• menggunakan bahan yang halal


Nak kurus? Hanya perlu sapu dua kali sehari InsyaAllah berkesan. Bahan semulajadi 
pati rumpai laut dapat memecahkan selulit dan lemak di bawah kulit.

Masalah Selulit / Lemak dapat di atasi dengan penggunaan losyen pelangsingan Vene 2 
kali sehari.

Rumpai laut (Phyllacantha Fibrosa) merupakan ramuan utama dalam losyen pelangsingan
Vene yang diuji secara klinikal dan terbukti berkesan dalam mengurangkan masalah
selulit / lemak di kalangan wanita terutama wanita berumur.








PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM100 (SM) / RM105 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM65 (SM) / RM70 (SS) 

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.