FOLLOW ME DEAR..

NATURAL BAMBOO CHARCOAL MURAH DI PASARAN



Tak mampu nak pakai korset riban2?
Dah beli riban2 tapi seksa nak pakai?
Dah pakai tapi rasa x selesa???

kami ada penyelesaiannya!
Bamboo Korset Slimming Suit

Korset Bamboo Charcoal , Korset mampu milik untuk hilangkan buncit, gelebeh, spare tyre. Sesuai juga untuk ibu2 dalam pantang...

Pilihla Charcoal Bamboo Corset. Manfaatnya banyak, harganya rendah


Tubuh badan anda kelihatan lebih langsing. Ia juga akan membantu untuk memperbaiki postur anda dengan segera. Anda akan melihat perbezaannya segera! NBC tidak mempunyai apa-apa strap, zip, atau kancing memberikan siluet yang benar-benar licin. Ia juga mempunyai pembukaan di bawah (berlubang di bawah) untuk memudahkan proses pembuangan ketika dalam tandas. Gunakan NBC setiap hari sebelum anda memakai pakaian pilihan anda, jeans, pakaian pejabat, pakaian koktel, pakaian pengantin atau apa saja pakaian.

Anda akan kelihatan hebat!!!! :D

MANFAT UNTUK KESIHATAN:-
Arang buluh mempunyai 3 ciri utama:
1) Kuasa penyerapan yang tinggi : Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran
2) Penapisan : Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

Fungsi benang arang buluh adalah seperti berikut:
1) Menghilangkan Bau
Benang arang buluh menghilangkan bau dengan menyerap dan membubarkan bau yang tidak menyenangkan seperti bau badan dan peluh. Ia menghapuskan 88-95% daripada bau dan juga boleh menyerap bahan kimia toksik seperti sulfida, nitrida, metanol, benzena, fenol.

2.Nyah-Peluh, Memastikan Kulit kering dan selesa
Arang buluh adalah bahan yang sangat baik untuk menghapuskan kelembapan. Pakaian yang diperbuat daripada benang arang buluh membantu menyah peluh bagi memastikan tubuh sentiasa kering, supaya anda tidak terdedah kepada ketidakselesaan apabila pakai dalam tempoh yang lama.

3) Pelarasan Kelembapan
Apabila kelembapan di dalam ruang menjadi tinggi, arang buluh menyerap molekul air; Sebaliknya, ia membebaskan molekul air apabila ia terlalu kering. Ia menyesuaikan kelembapan mengikut keadaan luaran.

4) Mengekalkan Kehangatan
Eksperimen menunjukkan selepas terdedah kepada 500 watt lampu halogen selama 10 minit, suhu arang buluh mengait (knitting) adalah setinggi 8,89 â “ƒ, yang 6,79 â” ƒ lebih tinggi daripada mengait PET (knitting).

5. Kaya dengan unsur alam.

SURFACE MATERIAL : 
POLYAMIDE FIBER 78% , SPANDEX 22%
INSIDE MATERIAL : 
BAMBOO 88% , SPANDEX 12%

Antara kebaikan sut ini adalah ♥
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan
- menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi


* Mempunyai bukaan untuk memudahkan buang air, recommended pakai di siang hari selama 8 jam (sarung seluar dalam di bahagian luar)
* Sila dapatkan ukuran badan anda dahulu dan piih mana-mana antara 2 size S/M atau L/XL

SMALLER THIGH, LIFTING BUTTOCKS, FLATTEN WAIST AND PUSH UP BREAST!!
Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat

♥ warna: kelabu seperti di dalam gambar
♥ untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

CARA PEMAKAIAN ♥
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.


CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin
Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup.

SIZE :
S-M: HIP : 84-94CM > WAIST: 62-72CM > WEIGHT: 45-60KG
L-XL: HIP : 98 - 105CM > WAIST: 76-81CM > WEIGHT: 65 - 80KG

SizeS - ML - XL
Hips84cm - 94cm98cm - 105cm
Waistline62cm - 72cm76cm - 81cm
Weight45kg - 60kg65kg - 80kg

New : FOR BIG SIZE
(Weight 90-125kg)
Size Available Black Colour :

Size
XXL /XXXL

Hips


Waistline


Weight
90kg - 125kg


TESTIMONI 




Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)

Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi .. hehehe.


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM50 (SM) / RM55 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM40 (SM) / RM45 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.