FOLLOW ME DEAR..

PERBEZAAN AURAWHITE VS FERWHITE



Hai semua.....
ramai yg nak tahu apa beza 2 produk hot ni ...
AURAWHITE VS FERWHITE


Mesti uolls akan tertanya-tanya...apa beza antara kedua-dua jenis ni?

HARGA
Aura white RM150, manakala Fer'White RM95....perbezaan harga tidak melambangkan apa-apa sebab produk ini mempunyai kelebihan yang tersendiri....sekiranya kocet penuh boleh la beli Aura White, tapi sekiranya kocet nipis so jangan sedih sebab uolls mampu memilikinya...iaitu Fer'white

Tetapi sekarang ferwhite pun dah upgrade kandungannya kepada 1,000,000mg dengan harga RM135

FERWHITE 1,000,000MG

AURAWHITE

~900000mg!!! bukan PURE Collagen...
(mix bahan :♥ Kolagen ikan talapia+GLUTA + VITAMIN C + HYALURONIC ACID dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberry,maquiberry,papaya,sarang burung, astaxanthin, pineback+ 5 STEMCELL tomato,roselle,apple,snow lotus dan rasberry ♥

~permulaan 2 scoop(pagi n mlm)
~Tahan 1-2 bulan

KEBAIKKAN
*boleh memutihkan kulit secepatnya dalam masa 2 minggu
*formula dari teknologi jepun dengan 3 stem sel
*memulihkan kulit muka dan mengekalkan keremajaan
*mengatasi masalah rekahan kulit, rambut yang rosak dan kuku
* amat berkesan utk GEBU DAN PUTIH


FER'WHITE~500000mg!!.Bukan Pure Collagen...
(mix bhn- Kolagen Ikan talapaia, L gluthathione,acaiberry, ekstrak 
mangosteen, vitamin a, b, c, d, e, dan k, hyarulonic acid, L -carnitine,
l taurine, folic asid, protein, dextrose,.....dan yg paling mahal epal 
stem cell +grape seed ekstrak
~minum permulaan 1/2 scoop pagi n 1/2 scoop mlm)
~thn 1-2 bulan(perisa strawberry)

KEBAIKAN FER'WHITE 
mampu menjadikan kulit lebih cerah, licin & 
awet muda 
serta meninggikn kadar metabolisme & berkeupayaan menurunkn 
berat badan kerana mengandungi Acai Berry yg terkenal dgn anti-oksidan
yg tinggi.
BERKESAN UTK HILANGKAN PARUT

FER'WHITE mengandungi agen pencerahan iaitu Glutathione & vitamin2
yg perlu untuk mengaktifkn peranan Glutathione dlm proses penyerapan untuk 
memberi hasil yg terbaik.FER'WHITE mempunyai kelulusan KKM & terbukti selamat untuk pengambilan.


Secara Umumnya dari segi packaging dua2 bagus, manakala dari segi serbuk AURAWHITE 
nampak lagi halus kisarannya berbanding FERWHITE, bila kita goncang boleh nampak 
ferwhite masih ade yg berbiji2 manakala AURAWHITE hancur terus

p/s FERWHITE  lebih manis dari AURAWHITE ... so sape yg suka manis boleh cuba FERWHITE.. begitu jg sape yg suka kurang manis boleh ambil AURAWHITE....


keputusan ditangan anda....yang mana anda rasa baik dan sesuai untuk diminum dan 
diamalkan terpulang,apa-apa pun bagi saya AURA WHITE & FER'WHITE sama 
jer dimana menyelesaikan masalah kulit dan memutihkan kulit...uolls yang kena rajin 
amal erk...dan banyakkan minum air masak!

AURA WHITE : RM150/RM160
FER'WHITE : RM95 / RM135

DUA2 PRODUK BAGUS, BERGANTUNG PADA KESERASIAN MASING2..so, BOLEH PILIH IKUT KEMAMPUAN DAN KEYAKINAN ANDA

SELAMAT MENCUBA ...GO GOJES WITH AURAWHITE @ FERWHITE

UTK DETAIL PRODUK BOLEH KLIK GAMBAR KAT SEBELAH KANAN TU KAY ^__^
-------------------

get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.