FOLLOW ME DEAR..

RAPIBUST MASKER PEMBESAR DAN PENGENCANG PAYUDARA



Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara
RAPIBUST - IT WORKS FOR 

EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO SIDE EFFECTS

NO HORMONES

Masih mencari produk yang sesuai..
Cubalah Masker Kolagen Payudara Rapibust!!
Sangat membantu untuk membesarkan dan memejalkan payudara anda tanpa sebarang kesan sampingan..
Alami pengalaman terbaik sbg seorang wanita bersama Masker Kolagen Payudara Rapibust!!



Dah besar! Dah besar! Baru 6hari... dah bsr!!!!!
Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari. 

Mengandung Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan! Tiada ada kesan sampingan! Tidak melantun balik kesan selepas berhenti pakai! Cara pemakaian sangat mudah, hanya masukkan mask pada bra anda, sangat praktis dan nyaman dipakai.

Mask kolagen payudara ! Menegang & membesar dlm masa 10hari!


1st pakai treatment pertama, xrasa ape2 perubahan mask kolagen payudara ni... tetapi bila teruskan treatment kedua... perubahan AMAT ketara!!! Payudara menjadi tegang dan tidak kendur teruk lagi, sbb dah breastfeed 3 anak.... so..amazing kan?? Tak caya hanya mask kolagen boleh menegang dan membesarkan payudara !! Sekarang jann teruskan lagi treatment yg ke3 dah!!! huhu... breast jann dah besar 1 cup !!!!

Byk lagi dah terbukti mmg mask kolagen ni berkesan!!!! Tidak risau kesan sampingan sbb ini bukan ubat hormon, dan tidak mengandungi ubat larangan utk merangsang pembesaran payudara!

Mask ni sesuai dipakai oleh semua golongan wanita termasuk ibu yg menyusu!!
Tidak mengandungi hormon, tiada bahan merbahaya !! Ia menggunakan kolagen semulajadi and menyerap masuk ke lobus payudara , dengan ni payudara akan menjadi tegang dan besar, tambahan pula tidak kembali ke saiz asal jika berhenti menggunakannya!!




Masukkan mask yang basah ini kedalm bra anda, 

pasti nyaman & sejuk sekali


♥ Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selam 1 minggu berturut-turut. Tidak ada efek sampingan dalam penggunaan Rapibust Masker Kolagen Payudara kerana 100% natural!!!♥ Rapibust Masker Kolagen Payudara hasrat untuk mempunyai bentuk payudara ideal dan pejal kini bukan mustahil lagi..♥ Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang kendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.


Rapibust Breast Enhancemet adalah masker revolusioner yang bisa memperbesar dan mengencangkan payudara. Dengan mengandung gel collagen murni yang akan membantu merangsang pertumbuhan payudar agar menjadi kencang dan berisi. Cara pemakaiannya praktis dan mudah.

# Anda dpt melihat kesan yang ketara dan effective! 
Mask ini juga dpt melembapkan kulit semasa proses penegangan dan memejalkan struktur payudara!

# Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.

# Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

# Masker payudara mengandungi protein peptida yang boleh membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel

# Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara dapat meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin dan bebas dari kedutan, meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara.

Keistimewaan Rapibust:♥ Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara♥ 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara♥ Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam♥ Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.

Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!
Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

Anda dapat membesar dan menegangkan payudara anda tanpa makan ubat, 

tanpa sapu cream! 








1 box isi 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari
For better results, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment)


Kenapa mesti guna 3 treatments dengan tidak berhenti?

First Treatment - Growth
Second Treatment - Compacting
Third Treatment - Constant


1 box RAPIBUST contains 4 pieces.
1 EFFECTIVE TREATMENT COURSE = 5 BOXES
After 3 - 5 courses = visible and permanent results.



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 1 BOX RM30 (SM) / RM40 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) :


HARGA OFFER :
1 BOX ( 4pcs masker : utk 2 hari) : RM20
3 BOX ( 12pcs masker : utk 6 hari) = RM45
5 BOX (20 pcs masker : utk 10 hari) = RM65

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




KRIM IBU PUTIH ADA YANG PALSU ( X ORI ) KE ?????



Sejak kebelakangan ni ramai sangat costumer yang bertanyakan soalan tentang  KEPELESUAN dan ketidak original KRIM IBU PUTIH (amboi..bhs!! hihi). 1 Hari mmg tak sah kalu kurang dari 5 org yang sms hanya untuk menentukkan status produk yg dia org guna..Dah serupa pakar kosmetik pulak ye :)

KRIM IBU PUTIH , krim ibu putih original

Krim ibu putih ni kenapa harga lain-lain. Ada mahal ada murah. 
Ibu butih ni kenapa label dia lain-lain? Ibu putih ni kenapa bau lain-lain
dan ada yang xde bau?Ada yang wangi, ada yg tak..

Okey Sayunk..Die cam gini..
Sebenarnya ramai yang kurang faham mengenai hal ini . 

 Krim ibu putih sebenarnya adalah pure belum dicampur dengan krim/lotion/pewangi tambahan . Inilah asalnya PATI PUTIH.Bau dia sgt NATURAL

Namun Sekrg ramai seller yang membuat jenama semula mencampurkan dengan krim/lotion/pewangi kegemaran mereka sebagai trade mark jenama mereka . Jadi pelbagailah TEKSTUR dan BAUAN si krim ibu putih nie. Ada yg bau susu beras, bau strawberry pun ada Terkejut ye??..heheh akak lagi terkejut, TApi tulah produk masing2 , bau strawberry ker bau jambu ker, kalu pakai KESANYA MELETOP, apa duli bau nya ya tak..(^^)

Apa maksud PATI PUTIH itu sebenarnya dan APA PERATUS KEBERKESANAN Krim ibu putih yg dicampur? Jawapan ocozler lambat siket sayunk kesannya. Tunggu dulu !! lum abis lagie nie, .. KULIT KITA SENDIRI kita sendiri yang sgt mmahaminya, JADI NILAI, PERHATIKAN DN KAJI apa yg KULIT KITA PERLUKAN untuk tampil jadi Bidadari.. Bukan seller, bukan pakar kosmetik, KADANGKALA Ada org alergik, iritasi kalu mengunakkan PATI PUTIH YG original...aha..heran ekr? akak tak heran, sebab peratus pati putih dlm tu SANGAT PEKAT, KULIT sensitif MEROYAN LAH..

Sebab tu sebaik baiknya bila beli produk ibu putih nie, tanya seller tu sendiri cara guna, kesannya, kalu ada side affect pun tyn dia, Bukan tyn akak ye... Kdgkala hanya seller itu sendiri  yang tahu detail apa percentage PATI PUTIH dlm tu, kalu tanya akak kata 1 kali sehari, selepas tu, dari minggu ke minggu ,ke bulan, ke taun, masih juga hitam legam kulitnya, Sebab apa? Sebab kandungan ibu putih hanya 1% aja , so ambi masa  ler nak CERAH sayunk. Jadi yang bkn original, kena kerap gunalah .Jadi tyn kt seller tu sendiri ya..

Nie lagi satu STICKER atau bekas Ibu putih, 
Camne rupe yang X ORIGINAL?
DON'T JUDGES FROM THE COVER SAYUNK YA,

 Sebab sangat sangat ramai tau yg sms  akak tanya BENDA2 KEPALSUAN MENGENAI COVER2 Ibu putih nie.. Alaaaaa..jgn lah nilai cover tak lawo , kualiti pun teruk, DONT  THINK LIKE DAT DARLING YA (amboi bhs englis die) Paling odoh set skincare apa ye? ramai  packaging set kecantikkan nie yg odoh2, tapi ISI DIA POWER!! Mengalahkan SK II gitu.. Nak citer  mengenai set skincare yg tak lawo, set adira...ehhehe..lawo tak?
tgk kt bawah.. 


Ni set Adira Yang lum di label dan di repack ..Lawo tak? hihi..
Jangan  tak pandang produk ni sayunk, KESAN dia , thumb up!!



KREDIT INFO DARI http://ratucantikjelita.blogspot.com/2013/09/krim-ibu-putih-ada-yang-pelesux-ori-ke.html

JENIS JENIS SABUN COLLAGEN PLUS VITAMIN E




SABUN SAHAJA COLLAGEN PLUS VITAMIN E

HARGA SABUN SAHAJA:
1piece RM18

12 KETUL( 1 DOZEN) RM100
Termasuk Postage
*********************** 


Pelbagai contreversi Mengenai sabun collegen vit E Ni kan..

Kadangakala Ada peniaga Nie Kejam Juga kan . Mmglah persaingan beniaga online nie sengit dan cam cendawan tumbuh,Hampir setiap org nak jual barang kat fb ya tak.. Okiey aper, sambil main fb cari rezeki siket..
Tapi tulah , Beniaga Cara Baik, besaing Cara sihat, Murah Mahal Orang Lain Jual Tu Cara Dia, Modal Dia ,Kekreativiti dia.

Menurut Supplier Tempat saya Memborong .
 Ini Antara Isu Nya ya:

1- sabun collegen yg TULISAN TENGGELAM adalah pasaran paling byk di malaysia, oleh yang demikian byk yg jual sabun jenis ni..sabun wangi..collegen kurang maka sesuai semua jenis kulit,namun jika ALAH pada kulit itu memang di sebabkan ketidak kesesuaian Dan Tak ngam Kat Kulit lah tu Bukan disebabkan ORIGINAL OR PELESU sayunk ya.

2- sabun collegen TULISAN TIMBUL ,sabun ni isinya banyak collegen(rumpai laut) ,bau kuat, berlendir.Tidak sesuai bg mereka yang alah hidupan laut. Bagi mereka yang tahan bau rumpai laut,mereka boleh pakai yang ini

3- Warna Kotak  Set Colagen nie.Nie Pun Jadi Teka Teki..Hihihi..senang jer, kalu stok lama bekulat dlm gudang lum terjual , kaburlah siket kan. Or Mybe dia ambi kat supplier yg hampir abis ink . Jadi Ini Buka Hak kita nak nilai palsu or Not YE.. lainler kalu dia guna kotak gift, (Set collagen homemade kot,) mybe tak slh la curiga siket..

4- WARNA SABUN: sabun collegen pink color warna pink terang..Di Medan Indonesia sabun ni ada di jual...tapi dimalaysia pasaran tidak masuk.Maksudnya sabun colagen jugalah .

Kulit kita sebenarnya banyak songeh. Songeh2 setiap orang Memang tak sama. HARAP MAKLUM!! ^^) Jika alergik ,  Menggunakkan sesuatu produk dinasihatkan berhenti.

Lepas tuh jgn duk buat propangada Produk tu Produk Nie TAK ELOK, KANG TAKUT PULAK ORANG LAIN NAK TRY. Biarlah masing2 cuba ya, sebab kalu tak sesuai dgn you, kdgkala SANGAT SESUAI tuk KAWAN  You..



BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG!!!


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)


kredit info dari http://ratucantikjelita.blogspot.com/2013/10/jenis-jenis-sabun-colagen-plus-vitamin-e.html

APA KATA PAKAR MENGENAI HERBA PEURARIA MIRIFICA





H.R.T. “herbal remedy from Thailand”. Get it?
Beware what you read about this plant. Here are the scientific facts.
Pueraria mirifica (also known as Kwao Krua or Butea Superba) is a plant found in Thailand and Myanmar. According to Dr. Garry Gordon MD, who has been to Thailand for on-the-ground research, the region where this plant is grown is remarkable for its low rate of breast cancer and impressive longevity. He says Pueraria mirifica is 3000 times stronger than Genistein and “Makes Black Cohosh and Red Clover look like placebos.” Mirifica means “miracle” and it seems as if we have a miracle herb on our hands. You could call this new product HRT with a spin = herbal rejuvenation therapy or herbal remedy from Thailand!

The plant tuber contains phytoestrogens such as miroestrol, deoxymiroestrol, which are found only in Peuraria mirifica. They are much stronger than soy or red clover isoflavones, and are under investigation for possible use in hormone replacement therapy (in other words Big Pharma is trying to grab something from it that can be patented, to keep everyone else out). The pharmaceutically used variety is White Kwao Krua; the other ones are Black and Red Kwao Krua. The Thai government is supporting the commercial production of this product. They are backing research, which is starting to come down in floods.

Longevity Plus (www.longevityplus.com) now produce Beyond HRT, which is Pueraria mirifica. It works really well for PMT and estrogen dominance, even where progesterone and lesser herbals, such a Black Cohosh, have failed. The price is right. I suggest you ladies get over there and purchase some. But do remember common sense; you will need to take the right nutritionals as well. NOTHING takes the place of quality nutrition.
Side effect or bonus?

But beware if you take it. You may end up with enlarged breasts! This is almost a side effect but Pueraria mirifica is now being promoted commercially for breast enhancement. You can buy it on eBay. Someone is even producing a chewing gum called B2Up (Bust-up Gum). Predictably, I suppose, it was a big hit in Japan, where girls long for (supposed) Western-style melons on their chest.
Surprisingly, all this is borne out by science. Tests carried out by Thailand’s Chulalongkorn University found Pueraria mirifica therapy was able to enhance breast size by up to 80%. Further tests carried out in England found that the plant had a beneficial effect on the skin, and hair, as well as the breasts.
The Problem. What Problem?

Well, it is an estrogen mimic and ought to make estrogen dominance worse. But the fact it is doesn’t. This blessed little herb is truly a gift to women tormented by their hormones (the majority). We may speculate that it acts at the estrogen receptor sites and has its special effect via that route, so displacing real estrogen, which is thus rendered more or less harmless.

It actually works as well as the drug Tamoxophen, to reduce risk of breast cancer cells proliferating. This would make sense if it displaces estrogen mimics. There is much more to research on this incredible story, which it appears should be in the diet of every women from adolescence on, so that we bring breast cancer rates down to what is proven to be the lowest in the world (Northern Thailand).
Men Too!

This is good news for men as well. Get the gum, guys! We know that male estrogen (di-hydro-testosterone) increases through time, while testosterone falls, due to aging, body fat, hormonal replacement, pesticides, nutritional deficiencies, prescription medications and excessive alcohol intake. In fact, studies have shown that the estrogen levels of the average 54-year-old man is higher than those of the average 59-year-old women! The end result is that these high levels of estrogen can cause reduced levels of testosterone, fatigue, loss of muscle tone, increased body fat, loss of libido and sexual function and an enlarged prostate.
Maybe Pueraeria mirifica should be in a man’s diet too.

But don’t suppose it will take the place of good diet, exercise, cutting down on alcohol and losing plenty of weight.

In addition, men are urged to consider:
Zinc, at least 15 mgms daily. Increases testosterone levels.
Chrysin (from the passion flower), which is well known to inhibit an enzyme called aromatase (Kellis JT Jr et al 1984). Aromatse converts testerone to male estrogen. Bodybuilders have used chrysin as a testosterone-boosting supplement because, by inhibiting the aromatase enzyme, less testosterone is converted into estrogen (our state governor Arnie can’t be wrong – can he?).

Carnitine. Both testosterone and carnitine improve sexual desire, sexual satisfaction, and nocturnal penile tumescence, but carnitine is more effective than testosterone in improving erectile function, nocturnal penile tumescence, orgasm, and general sexual well-being. Carnitine was better than testosterone at treating depression (Cavallini G et al 2004)
Cruciferous vegetables. Cruciferous vegetables, such as broccoli and cauliflower, contain isothiocyanates and glucosinolates, which act as antioxidants and potent inducers of phase 2 proteins believed to suppress prostate cancer formation (Kris-Etherton PM et al 2002; Talalay P et al 2001).

One extra tidbit, before we close: In males, estrogen is present in low concentrations in blood, but can be extraordinarily high in semen and as high as 250 picograms/ml in testicular fluids, which is higher than serum estradiol in the female.
Just to get me accurate, here is a personal note from Dr I. Sanford Schwarz, the world’s leading expert in Pueraria mirifica. He lives and works in Thailand:
Dear Keith,

Here are a few points on PM, for your much appreciated article, to be correct:
The UK journal Nature was the first to publish consolidated information on PM in 1960. The Thai Ambassador to the Court of St. James supplied the root sample to The National Research Laboratories in London. There a team led by Dr. James C. Cain built on research published as early as 1940. Their conclusion was that PM was at least a hundred times as rich in oestrogenic estrogenic activity as red clover . 40 years later, it has been calculated to be around 3,000 times the estrogenic activity of soy isoflavones. Yet, as an adaptogen, it does not exhibit a rise in blood or urine estrogen levels.

The first acknowledged human study on breast enhancement was done in 1999 by Professors Kuramoshi (Japanese)and Yuthana (Thai). They tested [certified] PM species on 50 Japanese women, between 20 and 49 years old, with daily does of 100 mg to 600 mgs / day. Following our current recommended schedule of the 8th day from the stat of the monthly menstrual cycle to the 21st day.

Overall, more than 70% in each group demonstrated breast enlargement or firming. It was only after this study, that Chulalongkorn began reporting anecdotal evidence, used to commercialize breast creams sold on the internet. To date there have been no valid structured tests demonstrating the efficacy of breast creams containing PM.
For that matter, creams said to contain PM may actually contain one of the other 12 Pueraria species, or even a combination of a number of species. One, sold in Malaysia, has evidence of containing synthetic hormonal precursors. Despite the fact that they do work, there have been a number of negative reports from users. Synthetic hormonal precursors will do that.

Butea Superba and 13 species of Pueraria growing in Thailand are all called Kwao Krua. Butea (a completely different species) is Red Kwao Krua and Pueraria are called White Kwao Krua. PM is one of the white species family members. Black Kwao Krua is a totally different species and has little to no valid research. Unlike White Kwao Krua, Black and Red Kwao Krua grow throughout most of South East Asia. PM also grows in a small mountainous area of Burma, extending from Thailand s north. Otherwise, it s only (99%) grown in Thailand.
PM may constitute a new class of treatment, safe, low toxicity, showing natural Selective Estrogen Receptor Modulators (SERMs) properties, agonist in specific tissues and antagonist in other tissues. We are continuing to research the effect of our PM extract on estrogen and cell receptor sites, in both the breast and ovarian tissues. We will update you as soon as the work has been completed.

Smith Naturals, after 7 years of researching PM, has amassed some 14 Kgs of research, testing and trials on PM. Until their work, the Thai government listed only 8 species of Pueraria being indigenous to Thailand. Currently, they maintain distinct Pueraria 13 species in the National Herbarium.
Best regards,
Sandy

PERLA COFFEE CERAH, GEBU DAN BERSERI






ADA YG SUKA MINUM COFFEE ???
TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???
NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG.. 
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!! 
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!


Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee. 

Antara kebaikan Perla Coffee 
✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione  
✿ Asid Hyaluronik

Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
- Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

Kegunaan perubatan Cina tradisional:
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Mengurangkan kegelisahan
- Menenangkan hati
- Merawat sakit kerongkong
- Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi


Sejarah serbuk mutiara:

- Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
- Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
- Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
- Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai
- Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya

★Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee. 

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda. 



Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.


SOALAN YANG SERING DI TANYA CUST:

S: BERAPA HARGA SEKOTAK?
J: Rm60.00 (sm) sekotak free pos
    Rm70.00(ss) sekotak free pos

S: LELAKI BOLEH MINUM?
J: boleh, lelaki pn sesuai. 

S:UMUR BERAPA BLH START MINUM?
J: kebiasaan umur 14 tahun dah boleh minum

S: BERAPA KALI SEHARI?
J: maxima 2 kali sehari kalau nak jimat sehari sekali pun blh dear..

 S) IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI BOLEH MINUM PERLA TAK??
J)Untuk ibu yang mengandung 5 bulan ke bwah saya tidak benarkan. Demi kesihatan bayi dlm kandungan.. DAN ibu yg menyusukan boleh mengambil PERLA

S) BILA WAKTU SESUAI MENGAMBIL PERLA
  J)Perla boleh di ambil bila2 masa sahaja.. sambil tgk citer RUnning Man pon boleh layan Perla hehehe....

S) PERLA NI ADA CAFFIEN X
J)Xde dear.. so xperlu bimbang pening / migrain sebab coffee.. 

S) KENAPA SAYA DAH HABIS SEKOTAK PERLA TAPI XDE EFEECT.
 J)Cepat / Lambat effect di sebabkan oleh metabolisma badan sesorg penguna.. sebab itu kita sarankan ambil air paling kurang 3-5 liter sehari.. bagi melancarkan proses. 

S) PERLA NI LULUS KKM & HALAL JAKIM X
 J)Perla ada KKM dan HALL JAKIM.. So xperlu risau
























PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM60 (SM) / RM70 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

1 KOTAK RM50 (SM) / RM60 (SS) 
3 KOTAK RM135 (SM) / RM 145 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




MIRACLE SLIMMING COFFEE



MIRACLE SLIMMING COFFEE 
Miracle Slimming Coffee is a beauty slim purely natural, healthy and safe beverage
Satu lagi produk keluaran IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan disamping produk meletop mereka PERLA COFFEE. 

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan


Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :
1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.


Herba ini mampu : 
ØMengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
ØMendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
ØMengurangkan nafsu untuk makan
ØMenaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
ØMenurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
ØMembakar lemak badan dengan pantas
ØMengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia;
ØBerkesan mengurangkan berat badan
ØMenghalang pembentukan lemak
ØMengurangkan kolestrol
ØMenambahkan tenaga
ØMerawat masalah kemurungan, susah tidur

2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya

Cara Mengamalkan : 
ØAmbil  2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
ØCampurkan dengan secawan air suam 
ØBanyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat


BERAT / JAR 500G


























MIRACLE SLIMMING COFFEE
500gram / Jar


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM100 (SM) / RM105 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM80 (SM) / RM85 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.