FOLLOW ME DEAR..

KRIM IBU PUTIH ADA YANG PALSU ( X ORI ) KE ?????



Sejak kebelakangan ni ramai sangat costumer yang bertanyakan soalan tentang  KEPELESUAN dan ketidak original KRIM IBU PUTIH (amboi..bhs!! hihi). 1 Hari mmg tak sah kalu kurang dari 5 org yang sms hanya untuk menentukkan status produk yg dia org guna..Dah serupa pakar kosmetik pulak ye :)

KRIM IBU PUTIH , krim ibu putih original

Krim ibu putih ni kenapa harga lain-lain. Ada mahal ada murah. 
Ibu butih ni kenapa label dia lain-lain? Ibu putih ni kenapa bau lain-lain
dan ada yang xde bau?Ada yang wangi, ada yg tak..

Okey Sayunk..Die cam gini..
Sebenarnya ramai yang kurang faham mengenai hal ini . 

 Krim ibu putih sebenarnya adalah pure belum dicampur dengan krim/lotion/pewangi tambahan . Inilah asalnya PATI PUTIH.Bau dia sgt NATURAL

Namun Sekrg ramai seller yang membuat jenama semula mencampurkan dengan krim/lotion/pewangi kegemaran mereka sebagai trade mark jenama mereka . Jadi pelbagailah TEKSTUR dan BAUAN si krim ibu putih nie. Ada yg bau susu beras, bau strawberry pun ada Terkejut ye??..heheh akak lagi terkejut, TApi tulah produk masing2 , bau strawberry ker bau jambu ker, kalu pakai KESANYA MELETOP, apa duli bau nya ya tak..(^^)

Apa maksud PATI PUTIH itu sebenarnya dan APA PERATUS KEBERKESANAN Krim ibu putih yg dicampur? Jawapan ocozler lambat siket sayunk kesannya. Tunggu dulu !! lum abis lagie nie, .. KULIT KITA SENDIRI kita sendiri yang sgt mmahaminya, JADI NILAI, PERHATIKAN DN KAJI apa yg KULIT KITA PERLUKAN untuk tampil jadi Bidadari.. Bukan seller, bukan pakar kosmetik, KADANGKALA Ada org alergik, iritasi kalu mengunakkan PATI PUTIH YG original...aha..heran ekr? akak tak heran, sebab peratus pati putih dlm tu SANGAT PEKAT, KULIT sensitif MEROYAN LAH..

Sebab tu sebaik baiknya bila beli produk ibu putih nie, tanya seller tu sendiri cara guna, kesannya, kalu ada side affect pun tyn dia, Bukan tyn akak ye... Kdgkala hanya seller itu sendiri  yang tahu detail apa percentage PATI PUTIH dlm tu, kalu tanya akak kata 1 kali sehari, selepas tu, dari minggu ke minggu ,ke bulan, ke taun, masih juga hitam legam kulitnya, Sebab apa? Sebab kandungan ibu putih hanya 1% aja , so ambi masa  ler nak CERAH sayunk. Jadi yang bkn original, kena kerap gunalah .Jadi tyn kt seller tu sendiri ya..

Nie lagi satu STICKER atau bekas Ibu putih, 
Camne rupe yang X ORIGINAL?
DON'T JUDGES FROM THE COVER SAYUNK YA,

 Sebab sangat sangat ramai tau yg sms  akak tanya BENDA2 KEPALSUAN MENGENAI COVER2 Ibu putih nie.. Alaaaaa..jgn lah nilai cover tak lawo , kualiti pun teruk, DONT  THINK LIKE DAT DARLING YA (amboi bhs englis die) Paling odoh set skincare apa ye? ramai  packaging set kecantikkan nie yg odoh2, tapi ISI DIA POWER!! Mengalahkan SK II gitu.. Nak citer  mengenai set skincare yg tak lawo, set adira...ehhehe..lawo tak?
tgk kt bawah.. 


Ni set Adira Yang lum di label dan di repack ..Lawo tak? hihi..
Jangan  tak pandang produk ni sayunk, KESAN dia , thumb up!!



KREDIT INFO DARI http://ratucantikjelita.blogspot.com/2013/09/krim-ibu-putih-ada-yang-pelesux-ori-ke.html

get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.