FOLLOW ME DEAR..

ROYAL EXPERT WHITE




Masalah JERAWAT,JERAGAT,KULIT KUSAM,PARUT JERAWAT,BLACKHEAD DAN KULIT GELAP????? 

----------------------JANGAN STRESS!!!!!!------------------------ 

KAMI akan lenyapkan stress anda itu sehingga perkataan MASALAH KULIT tidak akan terlintas lagi di fikiran anda, selamanya!

 -->>ROYAL EXPERT WHITE dapat selesaikan masalah anda!!
 -->>TERBUKTI berkesan dalam masa 7 HARI 
~~ TERHANGAT DI PASARAN ~~~ 

( 3 IN 1 : ROYAL EXPERT FACIAL CLEANSER , ROYAL EXPERT WHITE CREAM, ROYAL EXPERT SKIN WHITENING SOAP ) 


'Royal Expert White' adalah sejenis produk pencerahan kulit yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa bahan-bahan kimia yang merbahaya serta bertindak dengan pantas dan berkesan, sesuai untuk semua jenis kulit sama ada untuk wanita mahupun lelaki.

 Royal Expert White berupaya :  
# Mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi 
# Menghilangkan parut jerawat 
# Merawat jangkitan fungus di kulit 
# Menghilangkan jerawat dan jeragat 
# Menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah 
# Menutup liang roma 
# Meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degil 
# Kesan ‘glowing’ yang semulajadi dapat mengembalikan keanjalan wajah dan keserian wajah 
# Tiada kesan sampingan dan kulit tidak menggelupas.


Royal Beauty Cream & Products Malaysia 1 SET:- 
1. Royal Expert White Cream 
2. Royal Expert Face Cleanser 
3. Royal Expert Whitening Soap 


REW MOISTURISING WHITE CREAM 
(50ml) RM120 
* tak termasuk kos pos 

Kandungan Royal Expert White Cream : 
# Aqua # Petrolatum 
# Acetyl Hexapeptide 
# Propylparaben 
# Zinc Oxide 
# Mineral Oil 
# Jojoba Oil 
# Aloe Barbadensis 
# Niacinamide 
# Fragrance 

KEISTIMEWAAN ROYAL EXPERT WHITE CREAM: 
# Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT 
# Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT 
# Mengurangkan Garid Halus pada Muka 
# Mengecilkan Liang-Liang Pori 
# Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan 
# Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak 
# Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah 
# Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag 
# Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah 
# Membantu untuk Memudarkan Parut 
# Melambatkan Proses PENUAAN 
# Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU 
# Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI 
# Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah 

Cara Penggunaan: 
# Cuci muka dengan Royal Expert White face cleanser 
# Sapu Royal Expert White Cream pada muka dan leher.  
# Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. Sapu pagi dan petang untuk kesan maksimum. 

Jom cuba Produk Royal Expert White Cream.  
# Terbukti selamat dan berkesan!  
# Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan atau mungkin hingga 4 bulan, sangat menjimatkan.  
# Amat mudah hanya perlu cuci dan pakai krim sahaja.
# Orang yang mementingkan kecantikan dan ingin menjaga kecantikan yang dimiliki. 
# Orang yang mukanya dipenuhi parut jerawat, jerawat batu, jerawat pasir,jeragat, liang roma terbuka dan cela. 
# Orang yang mempunyai kulit yang agak gelap dan kusam serta tona tidak sekata. 
# Orang yang ingin tampil sentiasa awet muda 


ROYAL EXPERT™ WHITENING FACE CLEANSER 
(200 ml) RM30 
* tak termasuk kos pos 

Royal Expert Face Cleanser dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis dan juga mengandungi Vitamin C dan E. Di formulakan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang akan membantu mencantikkan kulit. ​ 

Ia sangat sesuai untuk samada kulit berminyak mahupun kulit yang kering lebih-lebih lagi kulit anda yang sensitif.  

Kandungan Royal Expert Face Cleanser : 
# Aqua Disodium Edta 
# Sodium C14-16 Olefin Sulfonate 
# Polysorbate 20 # Sodium Lauryl Sulfate 
# Cocomide Dea # Cocamidopropyhl Betaine 
# Aloe Barbadensis Extract 
# Ascorbyl Palmitate 
# Glycerin # Propylene Glycol 
# Sodium Hydroxide 
# Benzyl alcohol 
# Fragrance  

Cara Penggunaan: 
# Gunakan waktu siang dan malam.  
# Picit dalam amaun yang sesuai dan urut secara lembut ke muka dengan tangan yang basah dan kemudian cuci dengan air suam dan lap dengan tuala lembut.  
# Jika selalu digunakan, wajah anda akan bertambah lembut dan bercahaya.


Royal Expert™Whitening Soap 
RM10 
* tak termasuk kos pos 

Adalah sabun pemutih yang sangat berkuasa tinggi. 
Fungsi anti-oksidannya yang tinggi serta terdapat ejen-ejen pemutih yang asli. 
Ia memastikan kulit menjadi bersih, lembut serta cerah dengan tona yang seimbang.  

Sabun ini juga mampu memperbaiki kulit yang rosak, mengelak kedutan dan menyihatkan lagi keadaan kulit.  

Kandungan Royal Expert™Whitening Soap : 
# Palm Oil PEG – 8 Esters 
# Aqua # Coconut Oil 
# Castor Oil 
# Polyamino Sugar Condensate 
# Sodium Lactate 
# Titanium Dioxide 
# Fragrance  ​

Cara Penggunaan 
# Gunakan pada badan dan muka 
# Gunakan 2 kali sehari untuk mendapat kesan terbaik. 


NI kelulusan dari KKM . Klik untuk besarkan 

 Royal Beauty Cream & Products Malaysia FAQ :

 Q:Produk Royal Expert White Cream dari mana? 
A:Produk Royal Expert di import dari Pakistan oleh Ortus Expert. 

Q: Royal Expert White Cream warna Pink atau Putih? 
A: Royal Expert White Cream warna pink. 

Q: Apakah kebaikan Royal Expert White Cream? 
A: Disamping mencerahkan kulit, Royal Expert White Cream boleh membantu mengurangkan masalah; 
- Tone tak sekata 
- Kulit kusam 
- Pori-pori besar 
- Jerawat 
- Jeragat 

Q: Apa yang ada dalam 1 set? 
A: Cream, Cleanser dan Whitening soap. 

Q: Macam mana nak mengunakan produk Royal Expert? 
A: Waktu pagi cuci muka dengan sabun sebelum sapu cream. Waktu malam sebelum tidur. Cuci muka dengan cleanser sebelum sapu cream. 

Q: Boleh saya guna bedak selepas pakai Royal Expert? 
A: Boleh tapi untuk dapat kesan yang lebih baik 2 minggu petama pemakaian tak digalakkan memakai alat solek 

Q: Apa beza cleanser dengan sabun? 
A: Cleanser dan sabun boleh digunakan untuk bersihkan muka. Kebaikan sabun ada UV proctection, sesuai digunakan pada waktu pagi dan untuk kulit berminyak dan cleanser pulak untuk kulit lebih licin dan lembut. 

Q: Sabun boleh digunakan untuk badan juga? 
A: Ya. Sememangnya untuk badan tapi boleh digunakan dimuka 

Q: Ada pegelupasan tak guna produk Royal Beauty cream ni? 
A: Tak ada pengelupasan 

Q: Berapa lama Royal Expert Cream boleh tahan? 
A: Biasa boleh tahan 3-4 bulan, bergantung kepada cara pengunaan


A GREAT N AWESOME TESTIMONIAL FROM OUR BELOVED CUSTOMER.. 

" Hi, I'm Lyne from Miri, Sarawak. I'm very glad to be introduced to Royal Expert White Product by my cousin Jenefer Brooke. I was quite sceptical at first when she approaches me with this product, but i just give it a try since i really wanna look good for my wedding this coming October.. 

To my surprise, after just 2 weeks of using the sets of cream, cleanser and soap, my dark spot improves a lot and my skin become brighter and clear!!! 

Finally, problem solved!! Now i can confidently promote it to my customer in my saloon also..

 Thanks Royal Expert White !!"


TESTIMONI YANG AMAT KREATIF DARI PELANGGAN ROYAL EXPERT!! 

Hai, nama saya Tengku Hazirah, pada mulanya saya memakai produk kecantikan yang lain, namun ianya menjadikan kulit saya bertambah kusam, berjerawat dan berminyak. Ibu saya ada mencadangkan saya untuk mencuba produk ROYAL EXPERT, tetapi saya tidak menggunakannya, hanya simpan di dalam rak. 

Namun, apabila saya pulang kerumah pada cuti semester, saya melihat kulit wajah ibu sangat GLOWING, JERAGAT HILANG.!..saya tanya, mama pakai apa? jawabnya, ROYAL EXPERT, saya terus mencuba ROYAL EXPERT untuk tempoh sebulan dan kesannya AMAT MENAKJUBKAN!, PARUT JERAWAT makin pudar, tiada jerawat baru, dan kulit makin CANTIK, LEMBAB DAN CERAH!..saya menyesal kerana tidak menggunakannya lebih awal, sekarang, satu keluarga memakai produk ini..hihi..

jom rasai sendiri.! 


TESTIMONI DARI PENGGUNA ROYAL EXPERT WHITE !! 

Its me.. Yumin S. This is the FIRST TIME i ever share a testimony about any cosmetic product. Well, being approach by my colleague about this Royal Expert White Cream, though she sounds convincing, i rejected it at first. I went home and do some study bout this product. Hhhmm.. It was known as the most sought after product in online market..and they claim it works as early as 2 week!! And men can use it too.. . So, the next day, i purchased it.

 After constantly using it for a week, it do works its magic!! My dark tone skin turns brighter. I didn't notice it, but my frenz and family did. 

Now, I am a loyal user of all its product ranging from cream, cleanser, lotion and soap. 

Thanx so much, Royal Expert White!! 


TESTIMONI DARI PENGGUNA ROYAL EXPERT WHITE 

Assalammualaikum dan selamat sejahtera kpd semua warga fb dan juga pengguna produk REWC..sy maizatul akma.. berasal dr melaka,ingin kongsikan testimoni sy kpd anda semua...sebelum sy menggunakan produk ni,muka sy amat kusam ,parut kemalangan jelas kelihatan dan bila sy guna mekap,tona kulit nampak xsekata...lbih2 lg bila berpeluh...skrg kulit sy licin n sgt flawless walaupun br sebulan guna... 

semua org tegur..alhamdulillah..sy mula menggunakan produk ini setelah dperknalkn kakak sy...skrg sy yg akan recommend produk ni kpd kwn2 fb mahupun luar fb..inilah cream yg terakhir akan sy gunakan.untuk hasil lebih cepat,cuci muka menggunakan air suam sebelum dan selepas menggunakan produk ini.. 

100%ORIGINAL



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 1 SET RM190 (SM) / RM195 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) :

CLEANSER + CREAM : RM150 (SM) / RM155 (SS) 
SABUN + CREAM : RM130 (SM) / RM135 (SS) 
CLEANSER + SABUN + CREAM : RM160 (SM) / RM165 (SS) 

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.