FOLLOW ME DEAR..

ALPHA SCRUB SUPER LABDEE






Nak kulit halus mulus macam mek-mek siam  rajinkan lah diri uols bagi belaian yang secukupnya pada kulit uols. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, mempunyai kandungan garamnnya berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga


KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA
Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Mengurangkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal
Menjadikan kulit semakin halus

CARA PENGGUNAAN: 
Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM40 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM23 (SM) / RM28 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.