FOLLOW ME DEAR..

VIETNAM WHITEHEAD BLACKHEAD MASK : SUPERRRR BEST & SANGAR EFFECTIVE !!!!..




Happy New Year 2015 Semua...
Hari nih Akak nak update tentang Blackhead / Whitehead lagi hehe...

Vietnam Blackhead Whitehead Mask ..
Ramai yang bertanya tentang produk ni .... Akhirnya akak jumpa juga ....
Ramai yang telah menggunakan Vietnam nih sebenarnye & memang 99.9% Berpuas hati...
Kenapa ?
Sebab mask ni akan menarik Blackhead / Whitehead u olls dengan banyak & jayanya tau....


Tadaaaa...u olls nampak tak Rupa Mask ni ??
Dia dalam bentuk cecair tau....
Sebotol dalam 20ml gitew....

Lagi satu... Bila u olls beli ni, Akak akan beri Tisu tau dalam 20 Keping untuk memudahkan u olls tepek tepek tepek lepas letak Gel ni kat Hidung....
ok .... Akak tak nak sembang banyak dahhhh.... Cakap panjang also pun tak guna juga kan kalau u olls tak beli hahahah...
Apa kata  u olls cuba sendiri baru tau ... Memang tak rugi sesen pun tau.... akak dah cuba heheh sebab tu brani nak recommended kan kat u olls semua.... Result memang SUPERBBBBB !!!
Tak percaya ??? u olls cuba dulu baru boleh sembang hikihikhihkhik


Krim jerawat resipi Vietnam 20 g. Krim jerawat aloe vera dari Vietnam amat berkesan untuk menghilangkan whitehead dan blackhead .
~Menggilangkan white head dan black head
~ Anda boleh membuat sendiri
~ Murah dan boleh digunakan untuk masa yang lama
~Tiada bahan berbahaya
~ Satu campuran aloe vera.
~ Satu botol adalah lebih daripada 20 kali
~ Boleh dilakukan 1-2 kali seminggu


Bagaimana untuk menggunakannya
~ Gunakan kapas yang dibasahkan dengan air suam untuk lap bagi membuka liang dan kulit.
~ Sapukan krim pada kawasan muka yang anda mahu menghilangkan jerawat,white head dan black head.
~ Gunakan kertas yang disediakan, tampal pada bahagian yang disapu krim dan tekan sekejap.
~Tunggu selama 5 minit atau hingga kering
~Tarik kertas 
~Basuh muka anda.





100% ORIGINAL


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM40 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM20 (SM) / RM25 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI






get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.