FOLLOW ME DEAR..

COMBO PERLA COFFEE & MIRACLE SLIMMING COFFEE



assalamualaikum...
Combo dengan harga runtuh datang lagi..sapa tak grab peluang ni memang rugi la hehe..

harga runtuh MY SWEET BEAUTY SHOPS : RM 140 sem, RM 145 ss...

so cepat-cepat sms/whatsapp/wechat saya 011 3796 4536 pn. Sabariah


Ramai yang tanya macam mana nak amik kedua-dua kopi ni sekali kan..Di sini saya kongsi kan cara pengambilan perla dan miracle ni ye..

CARA MINUM PERLA COFFEE
max 2 sachet sehari..nak minum sekali sehari pun boleh..jimat.. :)
anytime boleh minum, siang atau malam 
bancuh dengan air suam 
masa period boleh minum k
preggy mummy tidak digalakkan minum
breastfeeding mummy baby 7 bulan ke atas baru boleh minum k..

CARA MINUM MIRACLE SLIMMING COFFEE
minum pagi masa perut kosong,sebelum amik apa2 makanan
2 scoop sekali bancuh..bancuh dengan air suam 
selepas 30 minit boleh amik breakfast
masa period tidak boleh minum ye.
preggy mummy dan breastfeeding mummy takleh minum ye sayang2 semua..








BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG!!!..


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 017 320 4928
Whatsupp : 011 3796 4536 
( Pn. Sabariah )


get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.