FOLLOW ME DEAR..

KENAPA SEMUA ORANG MEMILIH FELLINA INCH LOSS


Sambutan terhadap inchloss Lotion by felinna sgtlah bagus  dan yg penting kenapa semua memilih inchloss? :


1) Ianya tak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so x dak la org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)


2) Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya tiada sebarang chemical berbahaya..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak. 

3) Inchloss adalah rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! 
4) Produk ini dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yang mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

5) Felinna(owner) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti x nampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha
6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita x puas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...






RM75(180ml) semenanjung



 RM80(180ml) Sabah/Sarawak




FREE POSTAGE



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.