FOLLOW ME DEAR..

MADU SUNNAH NATURAL HERBS

get this widget here

PRODUK TERLARIS MSBS

Search This Blog

Loading...

AURA WHITE - TAK PERLU SUNTIKAN & RAWATAN LASER





Aura White GlutaCollagen 400 000mg
Rahsia Kulit Cantik Berseri
Tanpa Jeragat.

FREE SHAKER
FREE MASK
FREE POSTAGE

RM150 Semnjg M'sia.... FREE POS
RM155 Sabah /Sarawak..... FREE POS

500GM / JAR
( 1 - 2 BULAN PENGAMBILAN )

For any enquiry..Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)

@ ISI




INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ? 
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, 
TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia 

Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita. 

Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.

Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-
a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas .



CARA MAKAN:
1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan.
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum
3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong krn memudahkan nutrisi utk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR...





Testimonial customer from New castle UK..she consumed about a month now!flawless sangat.. Cepat uollss seriously this product i tell u sangat mendapat sambutan eventhough baru sahaja di pasaran..100% halal no side effect sebab preggy n breastfeeding pun boleh minum.sesuai untuk lelaki dan wanita


Woww Gorgeous HotMama ni!hehe Testimoni kali ni dah macam Doll muka dia KULIT CANTIK,FLAWLESS cun melecun hanya dengan consume AURAWHITE !minimal makeup sahaja cukup so UOLLSS MESTI CUBA PRODUK SUPERB NI!Call,SMS 012-8975317 atau PM kami CEPAT SEKARANG








TESTIMONI DARI PENGGUNA AURAWHITE ALHAMDULILLAH ~
 ♥Assalam.. kepada pengasas aurawhite~ Saya nak ucapkan terima kasih kerana mengeluarkan produk yang sangat superb ini!! Ini testimoni dari makcik sy sendiri~ untuk pengetahuan semua~ makcik sy baru sahaja sembuh dari penyakit kuman dalam paru2.. semasa di ICU banyak kali dia kena operate~ kat perut,kat leher, dan mmg banyak sgt parut sampai dia dah hilang keyakinan diri, satu lg dia susah nk menelan dan apabila makan terlalu banyak dia akn muntah balik kerana leher yg bekas operation tu ada luka dan saluran makanan menjadi sempit disebabkan lama sangat dia xblh makan semasa di ICU.. saya suggest dia aurawhite sbb minuman, senang sikit sbb minum je..klu pil maybe susah dia nk telan.. alhamdulillah..i'm happy for her..bukan stakat parut aje dah pudar..malah... dah elok je nk mkn nasi... sblum ni bubur aje dia makan..sekarang Nasi Kerabu..hehehhh.. TQ So much semua~ (^,^) ~


( KLIK DISINI )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Share It