FOLLOW ME DEAR..

FELLINA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN


FELLINA BERWAJAH BARU

FELLINA PACKING LAMA

Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!



Berminat??? PM/SMS 0173204928
Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.
5000mg with extra collagen.. 
gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR 1000mg..

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!




Kandungan Utama
*Kolagen marin 

- Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.  



*Glutathione
 - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C 
- membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus 
- mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.



DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

- KELUARAN MUSLIM 
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP  
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

5000mg with extra collagen.. <3Gabungan mantap antara PF,Vitamin C. And IQR 1000mg.. Reg no :ULUKM/1542/12 Halal ref No : 150127-PR

PENGGUNAAN :
2 kapsul selepas makan malam (utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)



Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!! 
This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama... Pengguna baru and terbukti lbih hebat... 

Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen ! and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri... 5000mg 
Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai ! 
Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM ! 

BENEFITS OF VITAMIN C FELINNA :
-help prevent skin problems (membantu mencegah masalah kulit) 
-reduce pimples and dark spot (mengurangkan jerawat dan bintik hitam) 

-fairer ur skin naturally (mencerahkan kulit secara semulajadi)
-reduce wrinkles and more (mengurangkan lingkaran bawah mata dan lebih banyak lagi ! )

FACT OF VITAMIN C 
-Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia & harus diperolehi melalui makanan @ supplement tambahan. 
Vitamin C adalah sangat penting untuk sistem imun manusia. Satu kajian University California, mendapati mereka yg mengamalkan supplement hidup lebih lama & lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement Vitamin C...insya ALLAH...

Kenapa Pure marine collagen plus vit C by Felinna sgt hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan2 yg terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka only!

Dengan pure collagen marine dalam capsule felinna pon ada uolls. Vitamin C 1000 mg. Yg pasti ada Gluthatione utk pencerahan... 

Gabungan pelbagai menjadikan pmcvc ni 5000mg and sgt HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi... 
#selamat bg ibu menyusu dan mengandung 


BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG!!

30 biji Sekotak RM80 (Semnjg M'sia)... FREE POS LAJU
30 biji sekotak RM90 (Sabah/Sarawak)... FREE POS LAJU


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 017 320 4928
whatsupp : 011 3796 4536
 (Pn. Sabariah)


get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.