FOLLOW ME DEAR..

TESTIMONI VITAMIN C 100 MG + COLLAGEN (by dealer





HELLO LOVELY!! ♥
ni CHANGES of nurul aimi!!!! :D soo cantik sekarang.. tahu apa yang aimi consume? shes consuming VITAMIN C AND COLLAGEN! :D conclusionnya, nak cantik xboleh givup okay syg2.. dalam masa less than 3months kulit aimi jadi sgt flawwless.. jeles and happy for her ♥





testimony ni from our customer kak tini, dia memang dh cantik,, tp nak cantik pon still nak tambahkan cantik lagi kan? hihihi.. and now,, tadaaa!! present to you ols kulit dia dh jadi merah2 gebu2 gitu.. flawless macam baby,, jee tanya apa tips nak bg kt customer,, she said' kuncinya satu ja,, disiplin makan vitamin c + collagen dan banyakkan minum air kosong per day and yg penting jgn amek kafein langsung' .. haih,, sy yg jual ni pon jeles haa.. dh macam retis tau akak tini kita.. shes only 26!! and yes,, dia sangat cantik. suka sangat!! and not to forget, kak tini dah consume combo set vitamin c + collagen for 3months already,,


umi- " Alhamdulila...hari yg dinanti akhirnya telah muncul...jeragat degil ku pudar akhirnya...tak lain tk bkn hanya satu sebabnya...dengan izin Allah dan pengunaan vitamin c dn collagen yg berterusan..hampir jua aku hilang sabar dan kepercayaan.."



Salam Love! NAK SHARE!!!
ni baru dapat lepas maghrib tadi.. sila baca dan jeles, apa lagi yang nk dibuktikan? excited tunggu pic akak niiii ♥
terima kasih kak ila. 

btw shes consuming VITAMIN C + COLLAGEN baru 2minggu lebih! kak ila dah cuba, anda bila lagi? sangat banyak testimoni best2! 
penambah semangat jee nk promote and jual :)
syukur sangat!









from kak ta : '' tq sebab savekan money akk tahu akak dulu kn cucuk...skrg xpyh cck dh,jimat!!laki akak pon suke :) vitamin c dgn collagen ni mujarab.. Dulu akk cck vitc pon dh rm600 tau sebln. skrg dh xpyh buang duit dh. mrh pon murah ambik tiap2 bln. thanks jee sbb suggest akak vitamin dgn collagen haritu.kulit akak skrg lg moist n crh.. sukeeee..parut kt badan pon hilang habis,yang hitam2 kt tuuutt pon xde dah :P ''





"kulit muke sy betambah gebu n berseri..tu pun sbb ditegur oleh husband n adik beradik... lps tu, kulit tak berminyak sgt mcm dulu, jerawat pun susah nk timbul, if ade pun mesti cepat je surut, n yg paling best.. dari saya kecil mata bawah ade dark circle... tp skrg, mcm tak caye, takde dark circle pun dekat keliling mata... thanks coz semua produk tak pernah mendukacitakan... semua supplement yg sy amek mmg cepat nmpk kesannye... yg paling best niat kte nk buat bende lain.. tp yg lain2 pun turut sm nmpk kesan..."


So, sesiapa yg nak rasa kesan yg sama, bolehla try vitamin c , vitamin e dan collagen ya ♥






get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

MACAM2 ADA DI MSBS

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.