FOLLOW ME DEAR..

PURE SLIM 7D MURAH



PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI" 

Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?

Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?

Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!




Apa itu SLIM 7D?? 

Slim in 7 Day??? 

Ohh bukan! . ..

Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 

1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 

2- Kecilkan Lengan 

3- Kecilkan Paha 

4- Runcingkan Muka dan Pipi 

5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 

6- Kempiskan Perut dan Pinggang 

7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda 

Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 

AWESOME! 


✔ Menguruskan badan 

✔ Meningkatkan kadar metabolisma 

✔ Membakar Kalori berlebihan 

✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan 

✔ Bertindak mengawal selera makan 

✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 

✔ Menghalang pembentukan lemak 

✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat 

✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 

✔Mengatasi masalah sembelit 

✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya, masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur, sukar tidur malam, lesu dan alahan 

( sekiranya diambil mengikut cara yang betul ) 



Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.





✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2. 

Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang. 

✔ Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda. 

Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat. 


Apa yang bestnya Slim 7D ?

Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu 
Mengecilkan saiz lengan 
Mengecilkan saiz peha 
Meruncingkan contour muka dan pipi tembam 
Mengempiskan perut dan saiz pinggang 
Membersihkan muka dan mencantikkan kulit 

Kelebihan lain Slim 7D

Mengempiskan perut gendut 
Meningkatkan kadar metabolisma badan 
Membakar kalori di badan dengan lebih cepat 
Mengawal nafsu selera makan 
Melancarkan sistem pencernaan 
Mengatasi masalah sembelit 
Tiada kesan cirit birit jika diconsume 
Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine) 

MENGAPA S7D SANGAT BERKESAN?? 

kerana ia BERTINDAK :- 
>Menghalang pembentukan lemak.. 
>Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak.. >Menurunkan berat badan.. 
>Mengawal selera makan.. 
>Mengurangkan kolesterol.. 
>Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.. 
>Meningkatkan kadar metabolisma.. 
>Membantu sistem pencernaan.. 










FEEDBACK DARI WHATSAPP PUN BERTALU -TALU MASUK!! 






CARA PENGAMBILAN /PEMAKANAN PURE SLIM 7D

1 biji sehari selepas sarapan


FAQ/PANTANG LARANG PURE SLIM 7D

Pantang larang
Kurangkan Ais batu dan air sejuk 
Minum air masak dengan kerap

Q: Adakah Slim 7D Berkesan ?
A:Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.

Q: time period boleh makan tak?
A: tidak boleh .perlu stop

Q: ibu menyusu boleh consume?
A: boleh. seeloknya tunggu bayi berusia 7 bulan ke atas.


Q:bila boleh lihat kesan nya?
A: Kesan paling awal boleh nampak dalam 10 hari

1 BOTOL ADA 30 BIJI CAPSULE










tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
Thanks U


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM129 (SM) / RM139 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM65 (SM) / RM75 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI







get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.