FOLLOW ME DEAR..

PERLA BEAUTY BOOSTER MURAH





Malu sebab payudara dan punggung kendur!! Tak ada keyakinan bila bersama suami.. 

Hanya amalkan 2 biji sehari pil ajaib 'BEAUTY BOOSTER' anda pasti berpuas hati dengan kesan seawal 7 hari


Bagaimana BEAUTY BOOSTER boleh menolong wanita wanita yang mempunyai masalah diatas?

Bahan bahan terpilih seperti MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA terbukti dan diakui dapat membantu wanita mendapatkan bentuk tubuh idaman disamping dapat memperbaiki dalaman dan menyihatkan badan. 

Fungsi utama BEAUTY BOOSTER
✔Memejal dan menegangkan payudara kendur
✔Membesarkan payudara yang kecil dan leper
✔Membentuk dan menaikkan punggung supaya nampak terletak dan menarik


Kelebihan BEAUTY BOOSTER 
Mengetatkan vagina bagi wanita 
Memperbetulkan kitaran haid
Melambatkan proses penuaan
Menaikkan seri wajah
Memelihara kesihatan rambut dan kuku
Mencerahkan kulit satu tona lebih putih
Menyegarkan badan 
Membaiki bentuk badan 


Gambar before and after.

Yang before tu beberapa bulan lepas deliver my second baby.
Tak tahu la banyak mana beza. Tapi ramai cakap sekarang lebih curvy. Kalau nak dikira pinggang lebih kecil dan secara automatik breast kita akan nampak besar. So dengan amalkan beauty booster breast akan tegang and padat. Punggung nampak padat dan terletak elok. Maklum la lepas beranak ni banyak urat yang putus tau. Masa pregnant tu pun body mengembang bukan main. Kakyus ni jenis berat badan yang cepat naik dan cepat turun. Makan kuat sikit je mula la naik badan. So nak senang ambik miracle slimming coffee supaya selera makan kurang. Lepas tu consume pula beauty booster untuk baiki dalaman sambil membentuk tubuh. Untuk yang suka gym lagi elok. Rasanya tak sampai seminggu kot result. Tapi klu malas nak gym just workout kat rumah pun ok. Kakyus buat squat je malam malam sebelum tidur. Result nya wow!! Happy tak payah cakap la bila husband tegur ehem ehem kan? Hahaha.

Cuba google khasiat MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA. Semua bahan ni ada dalam beauty booster. Suka tak bila beli produk untuk tegangkan breast and booty tapi dalam masa yang sama dapat manfaat lain? Mestila suka kan. Beauty booster juga berkhasiat untuk mengetatkan vagina dan membaiki dalaman kita. Orang yang lepas bersalin elok sangat la amalkan beauty booster. Breastfeed mommy pun boleh. Tak ada bahan bahaya. Semua semulajadi, nama je agak mat salleh. Bajet sangat you alls. Hahaha.. Kakyus masih dalam proses percubaan. Ingat tak nak bagi testimoni lagi tapi ramai pula yang tegur dah kurus. So macam tak sabar je nak bagitau you all. Sebenarnya takde la kurus sangat tapi bila asset kita terletak elok dan dalam kita terjaga secara tak lansung boleh naikkan seri wajah kita dan nampak lebih anggun bertenaga.


Dah ambil BEAUTY BOOSTER ke belum harini??
I baru sempat nak consume ni tapi tak apa asalkan ambil ya.
BEAUTY BOOSTER ni bukan saja mampu mencantikkan bentuk badan (breast dan punggung tegang dan terletak cantik) malah dapat membekalkan tenaga dan menaikkan seri wajah. ( pinkish giteww)

1 BOTOL (60 capsule)




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM80.00 (SM) / RM85.00 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM60.00 (SM) / RM65.00 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)
Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI






get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.