FOLLOW ME DEAR..

FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG


NEW PACKING

Produk ni nampak macam sama dengan AURAWHITE.. Tapi sebenarnya kandungan produk FER'WHITE dan AURAWHITE adalah tidak sama.. Harga produk FERWHITE ni murah sebab pengasas produk ni ada kilang sendiri... So tak melibatkan orang tengah dan yang paling penting produk ini sememangnya mampu milik oleh semua golongan... dan dan dan FER'WHITE ini setanding dengan produk antarabangsa ye uolsss... hehehe..


KEBAIKAN FER'WHITE:-
-mampu mencerahkan & gebukan kulit 1 badan
-membersihkan kulit drpd jerawat yang teruk / jeragat / pigmentasi - hilangkan parut dan liang pori terbuka..
- kulit akan terasa anjal & tegang
- memberi vitamin pada kulit
- menghilangkan kulit kusam
- mengurangkan kedutan dan garis halus
- mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- mencegah pigmentasi
- memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
mempercepatkan penyembuhan luka
- menguatkan saluran darah dan tulang
mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit
mencantikkan kulit, melicin & menegangkan kulit
mengurangi jerawat
- kulit terasa lembut dan kenyal



INFO FER'WHITE

APPLE STEM CELL
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi regang dgn amalan pengambilannya

ESTRAK MANGGIS
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat. Menjadikan kulit lebih cantik

DSM RDA VITAMIN MIX
Vit A- kulit jerawat dan kulit keping
Vit B- menjaga sistem penghadaman, saraf dan menyerap nutrient
Vit C- pembentukan dan memelihara kolagen
Vit D- membantu menyerap kalsium
Vit E- membantu kulit kelihatan muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas
Vit K- memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat

CARA-CARA PENGAMBILAN FER'WHITE BY FEREENA
Ambil separuh scoop FER'WHITE dan bancuh dengan 120ml air. Goncang menggunakan shaker yang di berikan secara percuma sehingga larut. Uollss akak nampak buih yg sangat banyak. Ini menandakan kandungan collagen yang tinggi di dalam FER'WHITE. Jika tidak suka buih, uollss boleh kacau sahaja dengan sudu

Untuk kesan yang efektif, elakkan pengambilan kaffein. Amalkan meminum FER'WHITE sekali sehari. Boleh diambil 30 minit sebelum sarapan atau sejam selepas makan
* 1 jar FER'WHITE = 500g
* 1 scoop = 20g @ 1/2 scoop =10g = 50 hari
* 120ML AIR

KELULUSAN DARI KKM UNTUK FER'WHITE PURE L-GLUTATHION
COLLAGEN 500000MG


a) 1 jar tu berapa gram?
-500gm dear..

b) 1 jar tahan berapa lama?
-Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal disarankan minumlah 2 kali sehari, pagi dan malam. jadi ia tahan untuk sebulan... Nak kesan bagus dan cepat banyakkan minum air putih ye..

c) Rasa ia macamana ye?
- Rasa manis-manis STRAWBWRRY... sedap.. kena cuba sendiri baru tahu....

d) Jar tu plastik ke?
Bekas plastik yang cantik macam tupperware... dah habis isi nanti boleh isi dengan biskut hehehe..

e) Alahan seafood / resdung boleh ambil ke?
-Boleh.. kolagen ini dari sumber akuatik- ikan talapia tiada unsur marin.. Bahan-bahan lain dari ekstrak buah juga sarang burung sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit

f) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
-FER'WHITE selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk cuba minum dengan dos yang sedikit dulu setengah scoop

g) Berapa lama nak nampak halus, cerah dan gebu ni?
-jika konsisten 2 kali sehari, jaga permakanan dan badan sihat tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja

h) Cara makan FER'WHITE?
-Ambil separuh scoop FER'WHITE dan bancuh dengan air sejuk serta air biasa.. Elok diminum 30 minit sebelum makan ataupun sejam selepas makan.. Tak ada pantang larang.. Separuh scoop sangat-sangat jimat.. yang bestnya minum FER'WHITE ni kita akan rasa kenyang dan tak perlu makan apa-apa.. so dapatlah kurangkan berat badan anda semua..

i) Berapa ML air untuk bancuh FER;WHITE?
Air ikut kesedapan rasa... kami sarankan 120ml

j) Ibu yang tengah mengandung boleh mengamalkan FER'WHITE tak?
-Yes... boleh sangat tapi selepas kandungan 5-6 bulan

k) Ibu yang menyusukan anak boleh juga ke?
Boleh sangat-sangat... kulit bayi pun akan cantik & putih melepak juga..

FER'WHITE VS AURAWHITE
Sebab ada yang tanya apa beza kedua-dua produk ni... sy jelaskan ye..

FER'WHITE
-500000mg!! Bukan pure collagen ( mix bahan - kolagen ikan talapia, L gluthation, acaiberry, ekstrak mangosteen, vitamin a,b,c,d,e dan k, hyarulonic acid, Lcarnitine, I taurine, folic asid, protein, dextrose.... dan yang paling mahal epal stem + grape seed ekstrak-minum 1/2 scoop pagi dan 1/2 scoop malam... tahan 1-2 bulan ( perisa strawberry )

AURAWHITE
-400000MG!!! bkn pure collagen yer ( mix bahan-collagen ikan talapia + gluta + vitamin c + hyaluronic asid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon, turnip, strawberry, maquiberry, papaya, sarang burung, astaxanthin, pineback + triple stemcell tomato roselle, apple. Permulaan 2 scoop ( pagi dan malam ) tahan 1-2 bulan ( perisa lemon berry ) harga FER'WHITE RM95 SEMENANJUNG / 105 SABAH/SARAWAK..... harga AURAWHITE  RM150 SEMENANJUNG / RM160 SABAH/SARAWAK... Ferwhite mampu menjadikan kulit lebih cerah, licin & awet muda serta meninggikan kadar metabolisma & berkeupayaan menurunkan berat badan kerana mengandungi Acai Berry yang terkenal dengan anti-oksidan yang tinggi
FER'WHITE mengandungi agen pencerah iaitu Gluthation & vitamin yang perlu untuk mengaktifkan peranan Gluthation dalam proses penyerapan untuk memberi hasil yang terbaik... Fer'white mempunyai kelulusan KKM & terbukti selamat untuk pengambilan..




TESTIMONI









HARGA PASARAN RM95 SM / RM105 SS

BERMINAT??
JOM ORDER SEKARANG!!

HARGA MSBS

1 JAR RM90 SEMNJG M'SIA.... FREE POS
1 JAR RM100 SABAH/SARAWAK.... FREE POS

FREE SHISEIDO MASK
FREE COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK
FREE LIP MASK
( FREE GIFT BERGANTUNG PD STOK YE.. )

FREE SHAKER
FREE POSTAGE


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms: 0173204928 (Pn. Sabariah)




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.