FOLLOW ME DEAR..

COLLAGEN CRYSTAL EYE MASK



COLLAGEN CRYSTAL  EYE MASK
KEBAIKAN : 
Mengurangkan lingkaran hitam
Menyingkirkan keadaan bengkak
Mencegah + menghalusi penuaan di bahagian mata

FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.
Bahan-bahan asli dalam topeng kristal mata kolagen menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!
- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan. Sesuai untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.

KANDUNGAN UTAMA: 
Collagen, Natural Extracts, Purrified water, Hyaluronic Acid, ProVitamin B5, Cell Growth Factor

KELEBIHAN :
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dah kulit di sekitar mata sihat dan segar.

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.


CARA GUNA : 
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Patch selama 10 min dlm peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga patch kering.Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.




TESTIMONI




PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 10 PCS RM25 (SM) / RM30 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

10 PCS RM15 (SM) / RM20 (SS) 
50 PCS RM45 (SM) / RM50 (SS)
100 PCS RM65 (SM) / RM70 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.