FOLLOW ME DEAR..

MAMA GOJES MEMANG TERBAIK....



[ isu isteri longgar suami segan nak complain]

sudah lama kahwin , tapi isteri malas sangat nak servis, kalau tang muka pandai lak nak jaga.. tapi bahagian sulit .. masha allah ..hanyir hapak bagai ada.

masa mula2 kahwin , nikmat sampai tak sedar siang.. 3 4 tahun kahwin, anak berderet2 ni .. nak lak setahun 2 orang pulak .. fuhhhh kesian mak jemah.. nafsu pun dah kureng.. boleh kata tak ada hati dah la.. 

suami syg isteri.. abg sayang anja, 
isteri2 kat luar sana.. Plzzz .. kuar belanja sikit... amik produk bagus.. wangi segar ketat melekat .. bababooom gedebooom.. 
lepas ni mesti suami asyik senyum ajer.. jangan tak percaya.. lepas ni ..si isteri yang tarik suami masuk bilik..


ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT:
✔ Ada masalah keputihan?
✔ Toksid tinggi?
✔ Rahim tidak subur?
✔ Haid tidak lancar?
✔ Kurang bertenaga?
✔ Payu Dara tak tegang?
✔ Kurang bertenaga?
✔ Otot Faraj tidak kuat dan berbau?
✔ Badan berbau ?
✔ Pening KEPALA?
✔ Ingin menambah cahaya mata?
✔ Ingin mendapat zuriat?
✔ Masalah angin dalam badan?

Jangan risau kami dah temui formula yg awesome dan superb utk semua masalah di atas dimana campuran 17 JENIS rempah ratus herba yg terpilih dan terbaik utk mengatasi masalah di atas.... Pasti suami tersenyum riang dan bertambah sayang jika anda mengamalkan nya...produk apa tuuuuu!!!!!!

★★FEREENA MAMA GOJES CAMPURAN REMPAH RATUS HERBA TERPILIH BERSAMA CAMPURAN COFFEE ARABICA, CREAMER DAN COKLAT BAIK UTK ANDA SEMUA★★

★★Dengan pengambilan FEREENA MAMA GOJES anda tak perlu risau lagi dengan masalah-masalah di atas, saya telah mencuba dan mengalami nya sendiri dan sangat recommend wanita-wanita yg pentingkan kesihatan rahim dan dalaman wanita untuk mencuba dahulu dan rasai perubahan yg sangat drastic seawal sekali bancuhan minuman...yer sekali bancuhan sahaja uolss!!!

★★Anda boleh rasai perubahan suhu badan yg panas dan perut yang panas..bukan panas tak bagus tapi panas yg sihat kerana di dalam bancuhan FEREENA MAMA GOJES terdapat lebih 17 rempah ratus termasuk kacip Fatimah dan Manjakani yg terkenal dgn khasiat nya buat wanita-wanita memanaskan organ dan merapat dan mengencangkan organ rahim.

★★FEREENA MAMA GOJES telah diadun bersama kopi Arabica dan coklat dan bau yg beraroma rempah..Mak-mak kita yg awal 50an pun suka uolls... sebab org dulu-dula sangat menitik berat kan kesihatan dalaman tu sebab org dulu ramai anak uolls sebab rahim yg sihat dapat membantu process memperolehi zuriat buat wanita-wanita yg inginkan anak...So apa tunggu lagi, cepat2 call/sms/whatsapps

NAMA PRODUK : MAMA GOJES (Pertama produk begini di Malaysia)

KLASIFIKASI : Minuman Kesihatan

ISI KANDUNGAN : 500gm/Jar

INDIKASI : Digunakan untuk kesihatan wanita (menghilangkan keputihan, melancarkan haid, menguatkan otot faraj, menjaga kedudukan rahim, memberi tenaga kewanitaan, melancarkan darah nifas, menjaga sistem kemutan. Digalakkan bagi wanita dalam pantang

KANDUNGAN : Extrak Arabica kopi, coklat, manjakani, kacip fatimah dan 17 rempah ratus terpilih

CARA PENGGUNAAN : 2 kali sehari/ 1 scoop 15-18gm dicampur dengan 120-150 ml air panas/air suam

Jamu berperisa KOPI & COKLAT khusus untuk penjagaan KEWANITAAN, memberi tenaga dan memelihara peranakan!

Jamu bentuk serbuk yang diolah dari 17 bahan rempah ratus tradisional berperisa coklat + kopi dan senang di minum. Cuma perlu masukkan satu scoop ke dalam air panas 150ml dan minum! Kesan cukup hebat! Badan akan berpeluh dan segala kekotoran dalaman akan disingkir.

500GM/1JAR









PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM75 (SM) / RM85 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM70 (SM) / RM80 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.