FOLLOW ME DEAR..

CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL: MILIKI KULIT SELICIN SUTERA



Pernah tak bila anda pergi ke pasaraya untuk shopping pakaian,terdetik di hati " Cantiknya baju tu,kan best klu dapat pakai" tapi bila teringatkan bulu roma yg panjang @ lebat di lengan timbul rasa MALU untuk memakainya. Jangan risau,kami sudah ada jalan penyelesaiannya. X PERCAYA?? Anda harus percaya dengan apa yang kami katakan. Dengan hanya modal yg rendah, anda tidak perlu lagi risau untuk tampil cantik dan anggun dalam berpakaian. Hanya pelu cuba dan kami pasti anda akan JATUH CINTA.

CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang mempunyai mata pisau tajam yang pastinya kadang kala membuatkan dagu anda terluka dan berdarah.

CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL hanya dgn 3 kali penggunaaan mampu membuang semua bulu hingga ke akarnya dan mencegah pertumbuhan bulu. Apa yang pasti, anda tidak akan merasa SAKIT apabila mengggunakan produk ini.


Anda berbulu roma lebat sehingga menjejaskan rasa keyakinan diri?
Ingin buat rawatan di salon tapi kos mahal atau malu orang lain menyentuh/melihat badan anda?
Sakit dan perit bila mencabut bulu roma? Bukan sehelai dua nak buang ni.. lambat dan penat!
Bercukur buat kulit terluka, bulu roma baru tumbuh terasa tajam dan tak selesa?
Bosan menggunakan losyen/krim membuang bulu roma yang hanya bersifat sementara, dan terpaksa melakukan ia saban minggu selama bertahun2?

Bagaimana jika anda ada penyelesaian mudah yang boleh anda lakukan sendiri di rumah..

TANPA RASA SAKIT?
PERTUMBUHAN BULU ROMA JADI LEBIH LAMBAT, BERKURANG DAN LEBIH HALUS?
DENGAN PENGGUNAAN BERTERUSAN IA MAMPU MELENYAPKAN SEMUA BULU ROMA ANDA DARI TUMBUH SEMULA?
DAN YANG PENTING KULIT ANDA BERSIH, CERAH DAN LEMBUT BERBANDING SEBELUMNYA?

inilah produk yang anda cari..
CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL
rahsia tradisi sehebat rawatan laser!

Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk membuang bulu/rambut seperti:
Bulu roma di muka
Bulu roma di lengan/betis
Bulu dada/janggut/misai/jambang (untuk lelaki)
Bulu ketiak
Perapian bulu kening


Apakah beza Clean & Smooth Hair Removal dengan produk waxing lain?

Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)
100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan
Boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita
Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan
Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih
Membantu memperbaharui sel2 kulit
Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan
Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai




TIPS : 
Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan..
Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka!
Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing cloth..


nilah produk yang anda cari..
CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL
rahsia tradisi sehebat rawatan laser!









Q & A UNTUK CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL

Q : Siapakah yang boleh menggunakan produk ini?
A : Produk ini boleh digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira WANITA @ LELAKI. Wanita hamil @ menyusu juga boleh menggunakannya tanpa rasa ragu @ was-was.

Q : Adakah produk ini mempunyai bahan kimia yg boleh membuatkan kulit terhakis?
A : Tidak. Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL dihasilkan daripada 100 % bahan semulajadi iaitu MADU dan PATI BUAH. Ianya selamat digunakan untuk setiap jenis kulit walaupun kulit anda adalah jenis yang sensitif malah bahan semulajadi di dalam produk sangat bermanfaat kepada anda dengan meningkatkan kelembutan dan keanjalan kulit anda juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati.

Q : Adakah anda akan merasa sakit ketika menggunakannya?
A : Tidak. Ini adalah kerana produk in merupakan 100% bahan semulajadi dan tidak akan menyebabkan berlakunya iritasi @ kerosakan folikel rambut sepertimana rawatan laser.

Q : Adakah produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL akan meninggalkan kesan kegatalan seperti produk pencukur yang di jual di pasaran untuk membuang bulu?
A : Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL tidak akan meninggalkan kesan kegatalan kepada kulit tetapi akan membuatkan kulit anda licin bak SUTERA.

Q : Bagaimanakah cara untuk menggunakan produk CLEAN AND SMOOTH HIAR REMOVAL?
A : Anda boleh ikut step di bawah ini untuk menggunakan produk CLEAN AND SMOOTH HIAR REMOVAL : -
1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL melekat pada kulit tangan.
2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL daripada jar.
3. Ratakan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan.
4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit.
5. Selepas 1 minit,tarik dengan pantas WAXING CLOTH.
6. Hasil yang sangat menakjubkan.

p/s : WAXING CLOTH yang telah digunakan boleh digunakan di tempat lain,anda hanya perlu basuh dan keringkan untuk digunakan semula.

TAMPIL CANTIK & KACAK HANYA DENGAN CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL .
JIMAT KOS, JIMAT MASA, HARGA MURAH.

SELAMAT MENCUBA...



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : 40(SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM35 (SM) / RM40 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.