FOLLOW ME DEAR..

ADVANCE SLIM EXTRA EXTRA STRENGTH



MUDAHNYA NAK KURUS.. 
Minum jus ajaib ADVANCE SLIM ni pagi2.. Ambil air kosong 3 Liter sehari..
Cukup 10 hari.. Timbang.. Yeeeaaa! Turun 3kg.. 
Cukup sebulan memang hensem & cun kembali.

AJAIBNYA JUS ADVANCE SLIM NI SEBAB :
1) Bakar lemak 3x ganda lebih pantas
2) Tingkatkan kadar metabolisma
3) Menahan selera makan
4) Bertindak sebagai penghalang karbohidrat 


Ramuan Rahsia ADVANCE SLIM Untuk Kurus!..
ramuan ini, direka khas untuk menhasilkan "advance slim"

GRAPE SEED EXTRACT ternyata memiliki fungsi efektif dalam merawat kulit selepas pecahan lemak. Gabungan ini merupakan antioksidan yang efektif untuk merawat kulit tetap sihat dan awet muda tanpa kendur. Didalamnya juga terkandung Vitamin C..

GOJI mengandungi Leucine yg merupakan amino asid yang perlu yang tidak dibuat oleh tubuh kita, kita hanya boleh mendapatkannya daripada diet kita. Ianya ada dalam kuantiti yang kecil dalam kedua-dua makanan tumbuhan dan haiwan dan ianya merupakan komponen semulajadi susu ibu.

Tetapi Leucine bukan hanya sebagai amino asid perlu, Ia juga menyokong fungsi imunisasi, membakar lemak dan membina otot.

GUARANA mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. guarana boleh merendahkan kolesterol dan asid lemak dgn menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegahkan penyakti kencing manis. System penjanaan darah yang diperkuatkan dapat memperbaiki aliran darah, melegakan anemia dan menghindarkan kesejukan kaki dan tangan, pening dan migraine

TEH HIJAU diketahui memiliki kandungan berupa polyphenois katekin dalam jumlah besar yang dapat meningkatkan tingkat oksidasi lemak. Berdasarkan jurnal tersebut diketahui bahwa kemampuan tubuh untuk membakar lemak meningkat sebesar 4% dalam waktu 24jam setelah menelan minum teh hijau. Teh hijau juga membantu mengatur glukosa, karbohidrat, dan menghambat peningkatan gula darah setelah makan. Teh hijau juga mengandung katekin yang menghambat sel-sel lemak dari menyerap glukosa


100% EKSTRAK DARI BUAH ANGGUR
RASA YANG PASTI SEDAP


Mempunyai Kelulusan Dari Kementarian Kesihatan Malaysia


ADVANCE SLIM EXTRA STRENGTH - Membakar Lemak 3X Lebih Cepat!


Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
★ Turun 11kg dalam 38 hari.
★ Bakar lemak & Kalori 3X lebih cepat
★ Mengurangkan selera makan
★ HALAL (JAKIM)
★ Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
★ 100% Herba terpilih
★ 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
★ 100% Tiada kesan sampingan
★ Ibu menyusu boleh minum 

Kandungan Utama:
Grape Seed Extract,
Green Tea Extract,
Dandelion Extract,
White Kidney Bean Extract,
Ginger Extract,
Guarana Extract,
Goji Extract
Brindall Berry extract


Question and Answer Berkaitan Advanced Slim
Soalan Lazim :
Q: Bila boleh lihat kesan penggunaan ADVANCE SLIM ini?
A: Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakkan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ADVANCE SLIM untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.

Q: Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?
A: YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.

Q: Adakah ADVANCE SLIM selamat?
A: ADVANCE SLIM mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

Q: Siapakah yang sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.

Q: Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ADVANCE SLIM 
A: Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.

Q: Berapa lama perlu saya mengambil ADVANCE SLIM? 
A: ADVANCE SLIM 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.

Q: Setelah saya mencapai berat badan ideal saya, jika saya berhenti menggunakan ADVANCE SLIM, adakah berat badan saya akan menaik dengan mendadak?
A: Ia tidak akan kembali kepada keadaan sebelumnya . Ia mungkin akan kekal lebih baik daripada sebelum ini jika anda mengekalkan gaya hidup biasa anda dan tabiat makan yang sihat.

Q: Bagaimanakah cara penggunaan ADVANCE SLIM?
A: Minum ADVANCE SLIM sehari sekali sebelum sarapan, jika hendak ambil dua (2) kali sehari, ambil sebelum sarapan dan 15-30 minit sebelum bersenam. Bancuh ADVANCE SLIM bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta, pastikan minum air masak 4 litre sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

Q: Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?
A: YA! anda boleh mengambil dua (2) sachett sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman. Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.

Q: Adakah ADVANCE SLIM akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?
A: ADVANCE SLIM selamat dan mendapat kelulusan kementerian kesihatan Malaysia, Tiada bahan-bahan yang digunakan dalam ADVANCE SLIM telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.

Q:Adakah ADVANCE SLIM akan menghilangkan lemak pada perut?
A: Kesan ADVANCE SLIM tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.

Q:Adakah ADVANCE SLIM akan membuat kulit saya kering?
A: Tidak,. Herba yang digunakan dalam ADVANCE SLIM adalah hypoallergenic. Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan ADVANCE SLIM.

Q: Dari manakah produk ini berasal:
A: Produk ini buatan Malaysia ,melalui kajian klinikal , formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.

Q: Adakah saya perlu ambil banyak air putih?
A: Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari sebagai banyak pakar-pakar kesihatan syorkan. Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.

Q: Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil ADVANCE SLIM?
A: Ketika Mengambil ADVANCE SLIM tidak bermakna anda perlu makan lebih atau makan tidak sihat. Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan bahagian-bahagian yang waras, mengelakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga meningkatkan aktiviti fizikal anda

Q: Ibu menyusu boleh makan ke?
Boleh =)

Q: Betul ke berkesan?
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.
Q: Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.
Q: Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

Q: Macam mana nak minum?
Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)
Q: Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.


Cara Pengambilan:
♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk.

Peringatan:
Minum banyak air semasa pengambilan Advance Slim.
Simpan di tempat kering pada suhu bilik.































WAJIB LAKUKAN panduan berikut !!! (Kalau tak dapat lakukan semua, mulakan beberapa dahulu)

1. JANGAN BERLAPAR
Makanan memberi kita tenaga dan bila kita menggunakan tenaga kurang dari apa yang kita ambil, tubuh akan terkejut. Tubuh akan mula membakar 'muscle'(otot) untuk menggantikan makanan. Ini menyebabkan kadar metabolisma tubuh menjadi rendah. Bila anda tidak tahan berlapar, pada kebiasanya anda akan makan dengan lebih banyak. Pada masa ini, walaupun tahap pengambilan makanan anda telah kembali ke paras normal, tetapi metabolisma tubuh masih lagi rendah. Ini menyebabkan ia tidak membakar kalori pada tahap yang sama lagi

2. AMBIL SESUATU YANG PAHIT SEBELUM MAKAN
Minumlah kopi dan kumur beberapa saat sebelum makan. Cara ini menyebabkan tekak merasa pahit dan menghantar isyarat melalui otak bagi menggalakan rembesan enzim dan asid HCL. Kekurangan enzim dan asid HCL di dalam perut boleh menyebabkan ketidakcekapan penghadaman.

3. MINUM 8-12 GELAS AIR SEHARI (BERAT BADAN YG LEBIH 80 KG KEATAS, TAMBAH LAGI JUMLAH PENGAMBILAN AIR KOSONG)
Air mengurangkan selera makan anda secara semulajadi dan membantu badan memetabolisma simpanan lemak di dalam tubuh. Sebelum makan makanan yang berat-berat, cuba minum air, pasti anda tidak akan makan dengan banyak.

4. ELAKKAN MINUM MINUMAN YANG BERGAS
Minuman bergas biasanya mengandungi 7-8 sudu gula dan tidak baik untuk kesihatan tubuh.

5. KURANGKAN PENGAMBILAN GARAM
Pengambilan garam yang tinggi menggalakan penangkungan air. KURANG pengambilan garam bermakna badan anda menangkung sedikit air DAN anda kurang berat yang disebabkan air.

6. AMBIL SARAPAN PAGI
Anda juga boleh menurunkan berat badan dengan pengambilan sarapan pagi. Menurut satu kajian, mereka yang tidak mengambil sarapan pagi lebih cenderung untuk gemuk berbanding dengan mereka yang mengambilnya. 

Bagaimana ia terjadi? Sarapan pagi menstabilkan hormon dan paras gula di dalam darah. Kadar metabolsima juga meningkat untuk membakar kalori.

7. MAKANLAH DENGAN PERLAHAN-LAHAN
Nikmatilah makanan dengan perlahan-lahan dan jangan gopoh. Kerana apabila kita makan secara perlahan-lahan, tubuh akan menghantar isyarat menunjukKan kepuasan.

8. KUNYAH MAKANAN KEPADA CEBISAN LEBIH KECIL
Kunyahlah makanan kepada cebisan lebih kecil sebelum menelan kerana dengan cara ini ia lebih mudah dihadam.

9. Biar makan kerap dengan kuantiti yang sedikit daripada makan hanya sekali, dua tetapi dengan kuantiti yang banyak.

10. Jika anda terasa ingin makan snek atau makanan ringan, beruslah gigi anda atau kunyahlah gula-gula getah.Rasa mint atau berangin di mulut akan membantutkan selera anda.

11. Kurangkan pengambilan marjerin, butter dalam makanan anda. Kalau boleh, usah ada di dalam peti ais anda.

12. Apabila makan di restoran atau gerai , pesanlah air limau nipis atau jus oren/LEMON kerana minumanmasam menggalakan pembakaran lemak. Mintalah minuman yang kurang gula.

13. Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah sumber terbaik untuk vitamin, mineral dan serat dan kandungan lemak yang rendah.

14. Jangan timbang berat badan anda setiap hari kerana anda tidak akan nampak perubahannya. Jika anda minum banyak, dan waktu itu anda timbang berat badan yang pastinya meningkat, mungkin anda akan berputus asa untuk berdiet

15. Ambil makanan yang berempah
Sesetengah rempah seperti cili, biji sawi, didapati boleh membakar kalori.Penambahan lada hitam bukan sahaja meningkatkan penghadaman, ia juga meningkatkan pembakaran lemak.

16. Pilih Lebih Banyak Bijirin dan Kekacang Dalam Makanan
Bijirin penuh adalah sumber utama tenaga. Bijiran dan hasil bijirin banyak mengandungi karbohidrat kompleks, protein, vitamin, mineral dan sedikit lemak.

17. Simpan Satu Diari
Simpan satu diari makanan boleh berpengaruh besar dalam proses penurunan berat badan. Rekodkan dalam sehari, berapa kali anda makan dan berapa banyak, tahap kelaparan yang memerlukan anda makan, dan perasaan anda ketika makan. Diari makanan boleh membuatkan anda peka kepada keinginan makan anda. Setelah beberapa lama membuat catatan, perhati dan kenal pasti di mana anda boleh membuat atau perbaiki tabiat pemakanan anda kepada yang lebih sihat. Diari ini juga boleh membuatkan anda lebih fokus dan lebih komited terhadap pelan diet anda. Mulakan diari makanan anda

18. Tumpukan perhatian untuk SIHAT, bukan kurus
Ramai orang lebih berjaya dalam penurunan berat badan dalam jangka masa panjang apabila mereka menukar motif mereka daripada untuk kurus kepada untuk kekal sihat dan segar. Tukarlah fikiran anda untuk memikirkan dan memilih makanan apa yang boleh menyihatkan tubuh badan.

19. Cara memasak paling baik untuk mengurangi jumlah kalori dalam makanan adalah merebus memanggang atau mengukus. Khusus untuk sayuran, anda boleh menumisnya dengan sedikit minyak(misalnya satu sudu minyak masak). Hindari minyak atau lemak haiwan.

20. Ketika memilih piring makanan , ambilah piring yang rata dan bukan piring cekung. Ambil sayuran dahulu untuk memenuhi piring, kemudian baru nasi dan yang terakhir, lauk dagingnya. Jika ingin tambah, hanya sayuran yang boleh anda ambil. Jangan lupa, makanlah di meja makan dan jangan disembarang tempat apa lagi sambil menonton tv. Sebab, makin menarik program tv, semakin banyak makanan ringan yang anda habiskan!

21. Selain memberi peluang makanan untuk turun , kebiasaan berjalan-jalan sesudah makan akan membantu menghabiskan sebahagian kalori dari makanan itu. Setiap 25 langkah anda berjalan satu kalori akan diguna. Lebih-lebih lagi anda menaiki tangga. Tentu saja semua ini harus dilakukan dengan santai kerana perut anda baru saja terisi.

22. Khusus bagi kaum wanita , yang juga perlu diperhatikan adalah tabiat berbelanja dan memasak. Seelok-eloknya, tidak berbelanja semasa perut kosong. Rancanglah perbelanjaan sesuai dengan keperluan. Jika ingin membeli makanan, kunjungilah dahulu gerai buah dan sayuran. Gerai makanan segera harus anda kunjungi paling akhir sekali jika memang benar-benar memerlukannya.

23. Untuk mengempiskan perut , gerakan punggung yang ringan tetapi lama akan lebih efektif. Latihan dapat dilakukan dengan alat seperti untuk permainan hula hoop. Gerakan ini mungkin boleh disamakan dengan gerakan penari gelek, dangdut atau hula-hula yang memiliki perut lebih kecil dan cantik.

24. Kurangkan pengambilan gula kerana setiap satu sudu gula mengandungi 32 kilokalori.

25. Beberapa aktiviti fizikal yang mudah untuk langsing
i. Jalan cepat/BRISK WALKING. Gunalah kasut yang cukup selesa dipakai agar kaki tidak melecet dan sihat

ii. Gunakan tangga untuk naik ke tingkat atas. Jika terlalu tinggi,naik tangga untuk beberapa tingkat, kemudian sambunglah denagan menaiki lif

iii. Renang adalah latihan menyeluruh. Berenang dengan laju dengan nafas yang dalam

iv. Bersenam atau peregangan, sangat baik bagi otot-otot dan sendi-sendi yang kaku. Melenturkan otot dapat melancarkan peredaran darah

v. Tunggang basikal dan kayuh perlahan-lahan tetapi dalam tempoh yang lama. Ini dapat mencantik dan merampingkan peha.

26. Jika anda mengalami berat badan yang berlebihan, air limau nipis /LEMON yang anda minum boleh menurunkan berat badan anda.
Caranya: Sediakan dua biji limau nipis atau limau kasturi setiap hari, setelah itu perah airnya ke dalam gelas yang berisi dengan air sejuk, masukkan ke dalam peti sejuk. Setelah itu bolehlah dijadikan air minuman setiap kali selepas anda makan tengahari dan makan malam. Cara ini boleh diikuti dengan senaman ringan. Amalkanlah meminumnya selama sebulan, berat badan anda akan beransur turun.

27. Ambil 3 sudu besar serbuk teh cina dan rendam dalam air. Tapis dan campurkan dengan air perahan limau nipis. Amalkan selalu meminumnya 2 kali sehari iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur.

28. Jika anda mengalami masalah berat badan, air asam jawa baik dijadikan minuman harian. Air asam jawa akan mengurangkan kadar lemak dalam badan anda. Caranya: Ambil sebuku asam jawa, ramas ke dalam air sebanyak segelas. Masukkan ke dalam peti sejuk, anda jadikan minuman, selepas anda makan tengahari atau makan malam. Amalkan setiap hari, anda akan dapati tubuh anda akan bertambah segar dan langsing.

29. Nak Turunkan Berat Badan
Selepas makan amalkan meminum Teh Hijau atau Teh Cina tambah dengan serbuk Kayu Manis dan Madu

30. Badan Langsing Selepas Bersalin
Untuk mengelakkan badan menjadi gemuk selepas bersalin, cuba petua berikut : Ambil 5 halia bara ( Halia Cina ), 10 biji lada hitam, 30 ekor ikan bilis. Tumbuk kesemua sehingga lumat. Perahkan air Limau Nipis. Dan makanlah bersama nasi panas waktu pagi dan malam, setiap hari sewaktu dalam pantang.

31. Mengurangkan buncit
Bagi lelaki yang mengalami masalah perut buncit, anda boleh mencuba petua ini.iaitu ambil sedikit kapur makan dan sebiji limau purut yang telah di perah jusnya.kapur dan limau tadi dicampur dan digaul hingga sebati. Amalkan sapu disekeliling perut sebelum masuk tidur biarkan kering sehingga pagi.

32. Mengempiskan Perut
Petua yang mudah dan kos yang murah. Anda perlu mengambil limau nipis yang telah dicampur dengan teh tanpa gula untuk tiap-tiap hari kemudian diminum. Amalkan meminum air ini dan insyaallah perut anda yang buncit akan menjadi kempis. Petua ini untuk orang yang tiada mengidap sebarang penyakit. Selamat mencuba

33. Kempiskan Perut Anda
Nak kempiskan perut senang aje, ambil air limau nipis dan campur dengan kapur sirih. Lumurkan atau sapu dekat perut, amalkan setiap malam. Insyaallah perut anda akan lebih menarik.

PETUA DI ATAS DIKONGSI UTK KEBAIKAN BERSAMA DISAMPING MENGAMALKAN ADVANCE SLIM UTK WORK OUT SEMUA LEMAK2 TEPU DARI BADAN..SELAMAT MENCUBA

P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM150 (SM) / RM160 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

HARGA PROMOSI

Sekotak RM120.00
2 kotak RM240.00 + percuma sekotak...  ( jimat RM120.00 )
4 kotak RM480.00 + percuma 3 kotak ... ( jimat RM360.00 )

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.