FOLLOW ME DEAR..

JAMU SERI BONDA MANTOP



Hanya dalam masa kurang dari 7 hari, anda akan dapat rasakan perubahan yang positif, baik dari segi dalaman dan luaran.dalaman lebih mantap, luaran juga lebih tampak berseri dan wajah juga akan menjadi kemerah-merahan. cubalah hari ini! ;)

Anda masih tercari2 suplemen yg mampu memberi kesan secara menyeluruh?baik utk dalaman dan luaran?anda masih dalam dilema ekoran drpd prestasi anda terhadap pasangan kurang memuaskan?kulit kusam dan tak bermaya?wajah dah tak berseri mcm dulu? dah tak ketat dan breast juga dh x anjal mcm dulu?

Berkelulusan KKM ( MAL 10043746TC)


mengandungi lebih 20 khasiat hebat dan anda cuma perlu amalkan sebanyak 2 biji sehari.
Lebih menguntungkan, sebotol Jamu Seri Bonda dapat bertahan sehingga lima minggu!

Billboard pertama Jamu Seri Bonda di 

Perkarangan Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan 


Iklan Jamu Seri Bonda di majalah Harmoni bermula 1 Septermber 2012


Iklan Jamu Seri Bonda di akhbar Kosmo! pada 29 Julai 2012


Artikel pertama Jamu Seri Bonda di akhbar Kosmo! di dalam ruangan Aura Juita 29 Mei 2012 


Wajah baru yang lebih segar, lebih hangat dan lebih sensasi.. 

Hanya yang terbaik kami sajikan untuk anda yang bergelar wanita. Ayuh, ambil tindakan bijak agar anda sentiasa tampil hebat untuk suami dan diri anda sendiri. Jamu Seri Bonda-seri untuk dalaman dan luaran anda. Jom cuba! :)

Alhamdulillah dengan izin ALLAH SWT, Jamu Seri Bonda dapat mengembalikan keyakinan seorang wanita :)

Khasiat dan rahsia Jamu Seri Bonda  
kembali dara
mengetatkan otot faraj
power grip
mengembalikan keinginan bersama suami
membekalkan tenaga tambahan
menegang dan menganjalkan payudara
mengurangkan risiko penyakit kanser serviks dan payudara
menghangatkan hubungan intim
membantu mendapatkan zuriat
merawat masalah keputihan
mencegah dan merawat bau yang kurang enak di bahagian vagina
menghilangkan gatal-gatal di bahagian vagina
mencantikkan dan menganjalkan struktur kulit
membantu mencerahkan kulit
awet muda dan wajah berseri
melancarkan peredaran darah
menghilangkan senggugut dan menstabilkan kitaran haid
melegakan kekejangan otot badan
melawaskan pembuangan air besar atau kecil
tubuh akan lebih terasa ringan
baik untuk pesakit kencing manis (membantu menghilangkan kesan kehitaman pada kulit akibat penyakit ini)
membantu mengatasi masalah rekahan pada tumit kaki


Ayuh! Jom kembali dara, cantik, sihat dan mantap bersama Jamu Seri Bonda!

Jamu Seri Bonda merupakan supplement terbaik untuk wanita masa kini.
Dengan harga yang berpatutan, segala khasiat dan rahsia alam
semulajadi di terap ke dalam adunan turun temurun ini. 
Rasainya sendiri!

Mereka yang boleh mengamalkan Jamu Seri Bonda adalah:
1) Wanita berkahwin (berumur sehingga 60 tahun)
2) Wanita menyusukan anak
3) Anak dara

Jamu Seri Bonda sememangnya 100% di adun dari herba-herba dan 
rempah ratus terpilih bagi mengekalkan mutu, kualiti bagi kepuasan 
pengguna. Kami tiada bahan berunsurkan kimia. Semuanya semulajadi! 
Adunan terbaik ini dicipta khas untuk memberikan kesan yang terbaik 
untuk wanita khususnya ibu selepas bersalin.

Dengan izin Allah SWT , Alhamdulillah Jamu Seri Bonda dapat 
menangani masalah yang dihadapi wanita. Inilah rahsia kami :)

Selamat mencuba! ;)

*notakaki: wanita hamil dan datang bulan serta mempunyai 
penyakit darah tinggi yang kronik tidak digalakkan untuk
 mengambil Jamu Seri Bonda

Jika anda mengalami lenguh-lenguh di bahagian tertentu dan
 sebagainya atau haid menjadi lewat beberapa hari, itu cuma 
tindak balas di peringkat awal pengambilan  JSB. 
Jadi jangan risau ya. teruskan amal JSB, insyaAllah 
masalah yg di alami akan beransur hilang. 


MEREKA YANG TELAH BERPUASHATI :

Alhamdulillah, dengan izin Allah Jamu Seri Bonda dapat membantu 
dalam menangani permasalahan wanita

Anda sering lenguh2, sakit sendi, kepenatan dan cepat mengantuk, 
JOM baca testimoni pengguna JSB ni ...

Puan Suzie, Kota Bharu
 Sejak amalkan Jamu Serapat Bonda, rasa sakit di bahagian pinggang 
lepas bersalin tu ade kurang, keputihan pun ok dah... 
dan yang paling penting hubungan ngan suami memang suami 
puji ada perubahan.. hehehe  

Puan Sue, Georgetown
Salam pn.ayu.. ni nak kasi testi sket.. sejak berkenalan dgn JSB ni.. 
sakit pinggang, sakit urat badan dah xda.. ringan je buat keje.. 
mula2 mkn asik tekeluar angin jer. hehe.. bab dalam kelambu tu memang best la.. 
rajin je stiap hari. hubby sukaaa.. mcm anak dara blik tau! 
tahniah JSB! Harga murah kesan mantopp!


Puan Iela, Georgetown
Hai sis.. thanx sbb promot JSB ni kt saya..sblm ni saya mempunyai masalah 
period yg tak teratur.. kalau datang haid pun sikit2 jer kluar yg warna coklat2 tu.
. tp lepas amal mkn JSB selama 2 minggu, alhamdulillah period saya kluar dgn banyak
.. mcm paip pecah.. :-) saya betul2 terkejut dgn kesan JSB ni.. 
sakit pinggang pun hilang bila buat keje.. alhamdulillah... 
nanti saya akan update lagi utk botol ke 4.. tahniah JSB!


Puan Niza, Kota Bharu
As salam..ni kak ja nk bg testi yg u mintak.. pasal JSB ni memang bagus.. 
kesan dapat rasa dengan cepat bebanding produk2 mahal yg ada kt pasaran.. 
yg paling best masa 'bercinta' ngan hubby.. lain sungguh rasa.. 
hubby pun tegur rasa lain mcm jer.. hehe malu lah.. 
ni kak ja tgh promot kt member2 sekerja plak.. sbb kesan dia memang best!! 
ni nk oder lg 2 botol ye... thank's


Puan Noor, Nibong Tebal, Penang
Hai. ni akak nk bgtau jue, baguih la JSB ni.. sakit2 badan akak dah xda.. 
akak dok menjahit kan selalu lenguh2 belakang.. lani dah xrasa lah.. 
memang hebat.. akak perasan muka akak nampak beseri. ha 1 lg, 
bab dgn suami..suami ckp knapa bini abg lain mcm ni..heheh 
dia suka dan dia suh maintain mkn jamu ni.. hehe tq jue.. 
mcmne nk jd pengedar jue?


Puan Yaya, Pasir Mas, Kelantan
I nak order JSB lg ni.. sedap la bdn mkn jamu u ni.. 
nape i rasa breast makin anjal jer.. 
memang kesan dia eh jue? 
haid pon lancar dah lani.. dulu xterator.. abg pun memuji time tooottt tuuu.. 
hehe;-) thanks jsb! powerrrr!!


Puan Syuhada, Larkin, Johor
Salam..mcmna nk jadi pengedar JSB? 
saya dah try sebotol.. rasa ok sgt2 lah.. 
kesan cepat dan murah.. dulu mkn jamu yg glemer2 tu.. 
tp xlarat nk maintain laa.. 
hope JSB x naikkan harga lg yer.. bleh jd barang wajib tiap2 bulan..hehehe 

Mama Tie, Wakaf Bharu, Kelantan
Mama baru makan 2 biji Jamu Serapat Bonda semalam, 
bangun pagi ni sakit-sakit belakang dah tak ada. 
badan pun rasa ringan. sekarang ni mama terus amalkan jamu ni. 
alhamdulillah, serasi. (Mama Tie merupakan seorang ibu berusia hampir 50 tahun)

Puan Sah, Tumpat, Kelantan
Jamu Serapat Bonda ni diperkenalkan oleh anak buah saya. 
alhamdulillah jamu ni dah berjaya hilangkan rasa sakit di bahagian belakang
dan pinggang saya kerana saya seorang tailor. 
baru je cuba 2 biji kapsul semalam. dan hari ni saya order lagi 20 botol 
utk perkenalkan kepada sahabat dan sanak saudara.


Puan Elly, Wakaf Bharu, Kelantan
Haluu JSB! sy sempat mkn selama 4 ari, pastu esoknye period. 
ya Allah, byknya darah yg kua. ketul2 pulak tu. lawas betul. 
dh byk bulan tak period mcm ni. lega sgt2. 
lepas period ni, sy akan terus mkn JSB.
 tak sbr nak rasa ape lg kelebihan dan kehebatan jamu ni. Alhamdulillah!


Puan Ju, Pulau Pinang 
Saya betul2 puas hati dgn kesan JSB ni.. 
sakit urat badan dah hilang selepas mkn 4 hari turut2.. 
yang paling best time bg servis kt hubby.. 
lain sungguh rasa. mcm mlm petama! hehe... tahniah JSB!


Puan Norul, Putrajaya
Sejak menjadi teman kepada JSB, rasa lebih bertenaga, 
badan tak letih walaupun kerja tak berhenti. 
Bila bersama suami, rasa bertenaga dan tak cepat klimaks. 
Kedua-duanya puas. Sengal-sengal pinggang dan angin dalam badan pun hilang.

Puan Junaidah, Kota Bharu
suami suruh saya beli Jamu Serapat Bonda untuk buat stok. 
sebab katanya bila bersama, dia rasa puas... 
saya akan pastikan stok sentiasa ada bersama saya demi suami tersayang..

Puan Lin, Klang
Hai... Ayu... Memang best mkn JSB ni....hilang sakit2 urat semua...
member pun dah puji muka nampak berseri dan yang paling penting 
suami pun memuji...nanti i ingat nak order lagi....
sebab i dah start promote to my frendz.....nanti i call u yer..kalu i dah bankin...
.maybe besok or lusa i bank in duit..nanti i call yer.... anyway thanks
 sebab JSB hidup i bertambah sempurna..Insyaallah...yang letihnya
 setiap pagi makeup nak gi kerje..cik abe duk tunggu kat blakang lak...
tak bagi make up over2 nanti ader yang ngorat lak katanya...
tu yang letih tu..hehehhe...anyway thanks yer Ayu...
jgn lupa my order tu....fliers bagi lebih sikit pun takper la..
senang sikit nak distribute....hehehhe...
takyah byk ckp suh diaorang baca jer.... 

Puan Emy, Ipoh
Baru mkn 3 kali jamu ni bdn da x lenguh2 lagi....
hubby lak asyik pandang lain mcm je kata muka da npk lain..hehe.. 
sekarang saya dah jd pengedar di kawasan sekitar ipoh.. 
xsabar nk kongsi dgn kawan2 pula lepas ni.. tq jsb...


Puan Ita, Shah Alam
Akak rasa lain sgt nanti kalau mkn jamu tu, ita ada masalah sikit lepas 
lahir anak no 2, mcm luka jahit tak baik betul atau kena urat.takut nak 
bersama hubby, kadang2 buang air besaq pun terasa sakit mcm nak bersalin 
lg, tp lepas mkan jmu tu alhamdullillah,, kuasa Tuhan dgn pertolongan and 
pengenalan dr kak nor..xde masalah langsung..rasa macam x bersalin normal 
pun..x rasa dah luka bersalin tu, buang air pun lawas..ni dah 3minggu makan,
 hubby pulak tegur muka berseri sikit..hehe..

Puan Tini, Changlun
Alhamdulillah sejak mengamalkan JSB ni sejak 3 mggu lalu, 
pelbagai masalah kewanitaan selepas melahirkan ank pertama yg saya 
alami berakhir..selain manfaat utk diri sendiri..ank saya juga mendapat 
kebaikannya..masalah jarang membuang air besar yg dialaminya beransur
pulih..terima kasih JSB!

Puan Anis, Sungai Buloh
Jamu serapat bonda tu..mmg berkesan la abg kata cam anak dara...
hehehehh.. kita pun rasa cam anak dara je...

Puan Izzan, Jitra
Masa mula-mula mkn JSB ni rasa tubuh ringan..cuma period lewat ckit..
.tp lepas mai tu kuar byk..kulit pun lembab dah, sblm ni kulit kering,
 asyik menggelupas je..member kat tempat keje pun perasan...pastu
suami pun puji..'ehem-ehem' tu rajin je...hehehehe.ok la JSB nui :)

Mrs Izzu, Kuala Lumpur
u nyer jamu dah sampai akak terus ngap amik 2 biji tapi tertinggal
 kat opis semalam so mlm tak amikla...tapi bila on ngan en suami 
memang rasa lain sgt..ketat heheheh thumb up to jamu serapat bonda... 

Puan Ida, Ipoh
dulu dia mmg susah nk membuang tp sejak mkn JSB br brape 
hari je nih mmg senang lar sgt n puas katanyer hehe...alhamdulillah...
JSB mmg best..

Puan Nur, Jitra
Sebelum ni badan saya berangin,badan pn rasa lemah je.Tambah2 
kalau time bgn pagi nk pegi keje memang susah,rasa berat je badan.
 Selepas saya cuba JSB ni, alhamdulillah angin2 bdn dh ilang,lenguh2 
pn dh takde..buat keje byk pn memang tk rase penat...memang rasa 
ringan je tubuh ni...yg bab "tut" tu tk tau lg sbb hubby tk de p kursus
 panjang,nti kna tgg hubby komen la...hehe...Tahniah JSB... 

Puan Fiza, Kota Bharu
Selepas gna sebotol jamu serapat ni.saya dpt rsa kulit bdan saya
 jd halus lembut. Mula2 tu ingt perasaan sndri je tp bila hubby pn 
tegur tu yg berani bg testi. Slain ketara kat kulit, breast jd anjal dpt
 lihat after 2 minggu sy mkn.hehe...ngilu semasa nk dtg haid pn dh xterasa...
setakat ni mng berpuashati sgt.tenkiu jsb..isteri suka, suami gembira.haha 

Puan Y, Pahang: 
Pertama kali jmpe JSB mmg tertarik dan terus jatuh hati. botol pertama 
sy dpt rasakan payudara jd montok dan cantik. "tut" pun rasa lain sgt. abg pun suka, 
siap suh beli lg... terima kasih JSB...

Puan Jue, Putrajaya 
JSB ni amat bagus, saya sendiri dah ambil dan perubahan boleh rasa 
selepas 1 hari sahaja! Customer yg ambil bg komen badan dia jadi ringan dan 
proses pembuangan air sgt lancar. Berbaloi sgt JSB ni...harga pun cukup murah!!
 Rugi kalau tak try dan terus amalkan JSB ni!!

Puan Zini, Subang  
Alhamdulillah, sebelum ni sy memang susah nak yakin dgn produk2 cam 
ni kat pasaran tapi xtau kenapa JSB berjaya tambat hati sy dan keputusannya
 memang xsia-sia.dari untuk kegunaan sendiri, skrg sy salah satu dealer 
produk JSB.TQ JSB..benda baik elok kita kongsi bersama..

Puan Johana, Johor Bahru
Umur 32 thn, dah kawin 9 tahun, dikurniakan 4 org anak, sebelum ni 
badan mudah letih sakit kaki... ( banyak bergerak aktive ) masa baru 
seminggu makan jamu ni setelah *&^ suami... ke esokkan hari suami
 cakap... mcm baru2 kawin jerk rasa masa malam tadi... ketat sikit ...
x mcm biasa.... dan suami bg dorongan utk teruskan pengambilan jamu ni....  

Pn XXX, Ulu Tiram
Hai Ayu.. (for info sy isteri pertama) sy baru makan seminggu lebih JSB 
ni tp bila suami dapat tu .. sampai x ingat nak balik umah bini no 2... skrg 
ni asyik kerap balik umah sy jer... :)

Puan Suria, Alor Setar
Selepas mkn jamu serapat bonda nie, keputihan dah berkurangan n badan 
pn rasa lebih bertenaga... lps nie sy nk order lg 2 btl...
  
Puan Ekin Mohd, Pasir Gudang
Pas mkn jamu nie, buang air kecil n beso pun lawas, badan rasa ringan 
terutamanya bila bgn tido bdn dh x sakit2 lg. Saya akn pastikan jamu serapat 
sentiasa ada dgn saya. Jamu Serapat Bonda mmg berkesan!!!
  
Puan Jo, Johor Bahru
Yg plg best tang hubungan suami isteri makin intim..pantang tersentuh..hai..
dan masalah penghadaman pun alhamdulillah setiap pagi jer... dah tau mesti .... 
ke tandass.. kalau sebelom ni k.jo ada masalah hadas besar... semgu skali..
tu pun nasib..tp sejak amalkan JSB ni tiap pagi & mlm mesti ada..
KULIT pun makin haluss.. senang kata mmg jimatlah dgn JSB ni x perlu 
makan kologen dh.. semuanya haiiii sweeettt 16..

Puan ******, Kota Bharu
Ada customer cakap , dia punya "tut" berbau dan gatal2 yg teruk sampai
 mengelupas dia punya tut sbb garu2 tp semenjak amik JSB Alhamdulilah 
dah oke dan tak de bau2 dah period pun berjalan lancar, sengugut pun tk 
sekuat dulu...alhamdulillah .. siap nak order lagi ni....alhamdulilah sangat2 
JSB banyak membantu kaum hawa ....

Kak Zan, Kota Bharu
Akak mengalami senggugut yang teruk sangat. macam tahap nak pengsan 
pun ada. lepas tu akak mencuba JSB. selepas botol ketiga, Alhamdulillah 
senggugut teruk kak zan dah langsung hilang. miracle betul dan wajah
kak zan pun jadi kemerah-merahan gitu :)

Puan Atie, 48thn- guru Kuala Terengganu
First time baca testimoni pada brosur jamu ni.. 
saya senyum sorang2..sume perkara positif jer….
baik utk diri atau utk suami…. Tapi bila dah amalkan jamu ni.. 
rupa2nya apa yg saya bace dulu tu..memang benar2 saya rasai dan alami..
alhamdulillah..saya dipertemukan dengan jamu yang sesuai.. 
harga pon murah jer..call je Pn. Lya.. terus dapt. 
Mudah..cepat..jimat..& memang sedap tubuh badan. 
Betullah brosur yg sya baca.. Sihat Dalaman..Cantik Luaran.

Puan Ekin, Johor
As salam… Sebelum ni badan rasa sakit-sakit dan susah nak buang air besar. Period pun tak teratur, datang 2-3 bulan sekali. Lepas 5 hari makan JSB, rasa ada kelainan terutama sekali dengan period. Setiap bulan datang period. Bangun tidur pun dah tak terasa sakit dalam bada. Pembuangan air besar pun lawas. Untuk makluman, saya dah setahun kahwin tapi belum ada rezeki untuk mendapatkan  anak. Alhamdulillah selepas habis botol yg ke 4 saya disahkan mengandung 2  bulan. Memang sangat-sangat gembira. Lagi-lagi suami. Insyaallah bulan 6 ni saya bersalin. Doakan sumua selamat ya.Thanks ALLAH  dan  thanks JSB.  Saya akan pastikan JSB menajadi teman saya semasa di dalam pantang nanti.
(refer gambar ekin)

Cik Suhaila, Putrajaya
Setelah 5 hari MC, sakit pinggang akibat jatuh ketika bermain bola jaring, tercari-cari apakah ubat yang boleh melegakan rasa sakit ni. Dalam pencarian tu, ternampak tag dari seorang kawan mengenai JSB, saya terus likeFacebook  JSB. Dari situ, saya terus jatuh cinta dengan JSB. Setelah mengamalkannya, Alhamdulillah kesakitan pada pinggang saya semakin hilang. Malah badan juga menjadi ringan dan tidak mudah letih walaupun kesibukan dengan kerja seharian. Keputihan dan senggugut juga  hilang. Wajah saya jadi kemerah-merahan dan kata rakan sekerja, saya semakin berseri.  Sehingga kini, saya masih mengamalkan JSB. I love JSB!  Terbaik lah.

Puan Hazura, Perak
Saya sangat berterima kasih kepada JSB kerana memperkenalkan saya supplement hebat ini. Masalah sembelit dan sakit pinggang selepas melahirkan anak serta angin dalam badan sudah hilang. Hubungan bersama suami pula semakin erat dan lebih bertenaga. Di samping itu, JSB juga membuatkan kulit saya terasa mulus dan lembab.  Jerawat di belakang badan yang saya hadapi juga hilang. Dengan hanya sebotol JSB, saya mampu menyelesaikan pelbagai masalah yg sering di hadapi oleh kaum wanita.. Memang sesuai dengan tagline JSB, ‘Rahsia untukmu wanita’ kerana saya dapat rasakan rahsia itu. Kini saya tidak lagi memerlukan banyak supplement untuk kelihatan cantik dan bertenaga kerana JSB sudah memadai bagi saya.


BERMINAT??
BOLEH ORDER SEKARANG !!!

60 CAPSULE
RM45.00 ( SM ) / RM50.00 ( S/S )
FREE POS


For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 017 320 4928
whatsupp : 011 3796 4536

PN . SABARIAH



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.