FOLLOW ME DEAR..

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB : KULIT BERSIH, HALUS, GEBU & CERAH BERMAYA !!..




Kulit yang sebelum ni tak sekata dan tak berapa nak cerah sekarang dah gebuuu..

Tangan tu penting bagi perempuan tau.. Tangan yang 
cantik semestinya menjadi idaman setiap wanita..

Jangan jadi cam Iklan Terlajak Larisss Hokey...
"Muka Putih...Tangan Itam..."
Mesti tak nak kan... Kalau tak nak Meh Sini laju2 dapatkan BVR Gold Scrub/ BVR Bubble Licious

Kalau u olls nak tahu...  Banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah 
muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan.. Muka sentiasa kene belai 
dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun 
belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan..


Manfaat BVR Gold Scrub / BVR Bubble Licious : 
Mencerah, melicin dan menegangkan kulit
Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut
Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit
Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam
Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal, panau dan kurap
Mengatasi bau badan / peluh

Cara Guna : 
Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.
Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.
Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi!

NOTED : Untuk Effect yang LEBIH SUPERB, Akak suggest u olls amik sekali dengan BVR COLLAGEN untuk merawat Secara Dalaman & juga Luaran.. 








PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM80 (SM) / RM85 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM55 (SM) / RM60 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.