FOLLOW ME DEAR..

AZ COSMETIC SKINCARE TERMURAH




AZ COSMETIC PARKAGING BARU ( NEW )


AZ stok pink ya...stok baru.


az cosmetic kkm



Ada lagi x yang nak selit order ? 
 Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi


PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…

KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
  
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic



cara penggunaan az cosmetic

DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

CARA BEZAKAN TIRUAN DAN ORIGINAL



MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake,Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..

PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza


Salam smua.. Dh tbukti az xsma dgn cream anna jgn duk BUAT fitnah az lgi.. Dan jgk az Akn brwajah bru.. AZcosmetic yg original hnyA ++ 1set.. hq dh Ada bukti2 yg Ciplak nma AZcosmetic .. Tggu Dan lihat saja.. Yg nk bt prOduk tu Letak nma kamu sdiri lh.. Xpyh lh nk bt nma org.. Kn org marah jdi kes polis plak. Hti2 lh ye.. Nma2 ada dgn hq u oll.. Kesian Kt org lh yg uSaha nk naik produk ni.. u oll snang2 guna nma diaorang..

just copy paste from hq :)

KANDUNGAN DAN BAHAN DALAM SET AZ COSMETICS…



SABUN~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat. 


NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….


DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….


BUAT MASA SEKARANG TONER AZ TIADA.KALAU ADA SIS AKAN UPDATE DISINI.JADI JANGAN TANYA TONER YA SYG2 SEMUA

 Ramai yg tanya Az Cosmetic ada toner tak??Kini Az Cosmetic mengeluarkan produk tambahan atas permintaan ramai..

AZ COSMETIC TONER
Cara penggunaan
-cuci muka dengan Az Beauty soap 2@3 kali sehari,disapu toner 1@2 kali selepas cuci muka,waktu siang pakai day cream dan lepas tu lapiskan sedikit sunblock
Kesannya
-kulit wajah akan terasa segar dan lembap sepanjang hari anda
Jom dapatkan Az Cosmetic Toner ORIGINAL 100% dari kami..




 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! seminggu pkai az dh mejdi betol2 wow ni.....sis yg cntik ni dh cuba..u oll bile plak....rye dh nk dekat...xm0h ke 0rg tg0r u oll cntiknya sekarang...pkai pe tu ????
  

Ya allah sukenye...bile nak kuar dah tak perlu susah2 nak pkai bedak...muka cantik jew.....no edit ok...kulit glowing je....hehe encik abg pon suke jew tengok bini dah cantik...nak kulit macam sis yg comey lotey ni..meh gune AZ COSMETIC :) 


 Wow cntiknya muka sis ni geram sngt2....x teringin ke nk jd slh se0rg pengguna az cosmetic :)


 Tengok cik nurse kite nie,berpuas hati dengan produk AZ COSMETIC,bertambah cantik dan gebu,bukan setakat nurse malah ppk,polis,imigresen,askar pun jadi regular cus,selain berbakti pada masyarakat kecantikan diri dan wajah menjadi keutamaan diri juga..original 100% memangterbaikkk 


Tak kira perempuan/lelaki,bangsa dan agama,AZ COSMETIC diguna oleh pelbagai lapisan masyarakat dan menyelesaikan segala masalah diwajah
-mencerahkan
-kulitkusam
-parutjerawat
-jeragat
-resdung
-banyaklagi
Pm/whatsapp saya directly untuk harga kasih sayang dari kami,memang terbaikkk


Dah beratus duit habis,dah bermacam produk kecantikan dicuba,kini alhamdulillah az cosmetic serasi dengannya..lai lai pm saya sekarang dapatkan yg original dari kami 100% memang terbaikkkk & memang puas hati





PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM150 (SM) / RM155 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM85 (SM) / RM90 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp / Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram : mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI

FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI

get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.