FOLLOW ME DEAR..

BEDAK TATE BY D.E.A ( DANISH EMPHIRE ASSOCIATION ) - BEDAK SEJUK TANAKA...


Rahsia Kulit Cantik Halus Nora Danish Sekeluarga!! 
Mereka nak kongsi dengan kita semua apa rahsia mereka!!

MEMPERKENALKAN::
Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association)

Bedak yang cukup popular tahun ini!!!...


Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation



bila Nora Danish pakai bedak sejuk..
Wow! Semua mahu ikut..
Jom cuba juga, kulit mulus bersih siapa yang tak suka..

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.



penggunaan bedak sejuk makin dilupai dengan kehadiran pelbagai jenis krim rawatan..
namin kini ia kembali diminati..
kaedah menghapuskan jerawat, bintik2 hitam/putih secara ramuan tradisi, asli dan semulajadi..
tiada cela, kulit gebu mulus seakan bayi..:)

JGN RAGU2 YE... TANAKA NI HALAL, SUCI DAN BERSIH
TERBUKTI ADA SIJILNYA......

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 
Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.

** Boleh merawat kegatalan dan dijadikan scrub seluruh badan untuk menghilangkan kotoran, daki dan sel2 mati.

* Bedak tanaka - amalan warisan keluarga Nora Danish yang berasal dari Myanmar, kini mereka berkongsi rahsia dengan memasarkannya ke Malaysia..

Kandungan : 40gram setiap bekas








BERMINAT PADA BEDAK SEJUK BY D.A.E BOLEH TERUS ORDER : 
40GM

RM25/PC SEMNJG M'SIA ..... FREE POS
RM30/PCS SABAH/SARAWAK ..... FREE POS


Boleh pilih yang packaging asli dari Myanmar seperti item di bawah juga. Selain manfaat seperti di atas, ia juga mempunyai nilai tambahan untuk memberi lebih pilihan kepada pengguna, sesuai dengan jenis dan masalah kulit dihidapi. Untuk impak maksima, gunakan setiap hari. 

Ini adalah tanaka ori dari myanmar dan tanaka syarikat family nora danish
stiker sahaja yang berbeza tapi dari negeri yg sama.. sama-sama ori ye!!!...



BEKAS PINK BAU ROSE
- ekstrak rose sesuai untuk kulit kering dan mempunyai tanda2 awal penuaan seperti tompok2 gelap, jeragat/kedutan halus dan kendur
- Ia melembab, menganjal dan menjadikan kulit tampak lebih bermaya dan awet muda

BEKAS HIJAU BAU LEMON
- ekstrak lemon sesuai untuk mereka yang berjerawat, berparut tebal, berminyak, gelap/kusam dan tona tidak sekata.
- Ia mencerah, menghalus dan membaiki tekstur kulit.

BEKAS PUTIH BAU JASMINE
- ekstrak bunga melur/jasmine sesuai untuk kulit sensitif, stress dan bayi/kanak2
- Ia membantu menyejuk/menenangkan kulit, merawat kegatalan, gigitan serangga/nyamuk, kudis, parut2 kecil dan ruam

BEKAS CREAM BAU ORIGINAL TANAKA
- dengan lebih ekstrak tanaka, untuk kulit normal dan bermasalah
- Ia membantu mengecilkan liang pori, menghalus dan melindungi kulit dari sinar UV, sesuai dijadikan scrub untuk seluruh badan, alami sensasi seperti rawatan spa di rumah..


BERMINAT PADA BEDAK SEJUK TANAKA ORI DARI MYANMAR
BOLEH TERUS ORDER:

110GM
RM35 / PCS SEMNJG M'SIA ..... FREE POS
RM40 / PCS SABAH/SARAWAK ..... FREE POS 

40GM
RM25 / PCS SEMNJG M'SIA ..... FREE POS
RM30 / PCS SABAH/SARAWAK ..... FREE POS

For any enquiry..
Email : mysweetbeautyshop@gmail.com
Sms : 0173204928 (Pn. Sabariah)

get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.