FOLLOW ME DEAR..

BLACK HEAD???.. TIDAK LAGI DENGAN BLACKHEAD SERUM


BLACKHEAD / WHITEHEAD REMOVER


Kelebihan Product : 

~ Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
~ Mencegah terhasilnya BLACKHEAD DAN WHITE HEAD. 
~ Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
~ Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk PORI – PORI WAJAH MENGECIL 
~ Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit. 

BLACK HEAD

WHITE HEAD

Blackhead / Whitehead tu sama ke ?

Sudah tentu tidak . Backhead terbentuk apabila sebum ( minyak ) pada muka terdedah pada udara . dengan menggunakan bhasa lagi senang liang roma / pori tersumbat dan sebum yang menghitam disebabkan teroksida . 

Manakala whitehead pula berlaku pada bawah wajah kita ni disebabkan sisa2 mekap ataupun kekotoran yang ada pada wajah kita ni tersumbat dan ia tidak terdedah pada udara kerana liang roma kita kecil .

Okay , dah tahu kan kenapa whitehead dan blackhead berlaku . sekarang saya nak share satu tips cara hendak menghilangkan whitehead dan blackhead . cara ia sgt berkesan . dan sgt mudah untuk dilakukan dan yang paling penting ia jimat ! 

Cara Menggunakan : 

Cuci / Bersihkan wajah dahulu..
Ambil kapas & dibahagikan kepada 2..
Basahkan kapas dengan Blackhead Serum & letakkan di bahagian hidung.
Seleps 15minit uolls boleh picit / biarkan kapas sampai kering & tarik..
Picit bahagian yang bermasalah dengan Acne Needle / Besi cam yang di gunakan di spa...

















PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM40 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / RM35 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.