FOLLOW ME DEAR..

SATIN SKINZ : CERAH, GEBU, LICIN BAGAIKAN SATIN



Satin Skinz sekarang dah di datangkan dengan kotak baru...
Satin Skinz Premium Limited Edition !!
Edisi Khas sempena Hari Raya Aidilfitri...
Jumm Tengok apa yang BEST ngan New Packaging Satin Skinz Premium Limited Edition  ...

Ini merupakan Satin Skinz  Packing Lama....

Nak tengok Box baru ??
Tadaaaaaaa....
Tengok nih... Cun kan ??


Cun kan ? Ada Class Tersendiri kan ??
Ini merupakan Box Terbaru "Satin Skinz Premium Limited Edition" ...
Box terbaru nih ada Hologram malah dipertingkatkan dengan QR Code pada setiap kotak...


Bukak aje Box luar kan.. Uolls akan nampak 1 lagi Lapisan Plastic sebelom uolls boleh ambil bottle dia... Malah ada Tulisan Satin Skinz Premium & juga tulisan kecil "Satin Skinz" yang agak pudar...


Comel tak bottle Terbaru ?? Memang totally lain kan dengan Packing Lama ?? 
Yang Latest nampak Lebih Exclusive & Lebih Mantap !! 
Warna Pink & Blue pada bottle lebih Terang berbanding packing lama


Ok now.... Bila uolls pusing aje belakang box, uolls akan nampak Logo , Cara Penggunaan & Ingredient ...

Logo GMP certified, FDA, sijil HALAL jakim Malaysia, HACCP certified, muslim product.

Cara Penggunaan : Untuk botol pertama disarankan makan 4 biji sehari untuk mempercepatkan effect satin skinz ni,kalau makan 4 biji sehari sekotak ni tahan 1 bulan, kalau makan 2 biji sehari, sekotak ni tahan 2 bulan.

Ingredients: 100% natural, no chemical, no artificial coloring, and no preservatives



Alhamdulillah... Ini pula sebahagian Stock yang sampai.... Setiap Pembelian Satin Skinz , uolls akan dapat FREE Paper Bag cam dalam Pic kat atas....

Rasanya cukup akak berleter tentang Packing / Box terbaru Satin Skinz Limited Edition nih

Siapa yang patut consume Satin Skinz?
Kulit gelap , Kusam & Bersisik ?
Kulit Berjerawat pada Wajah &Badan ?
Parut Bersepah-Sepah ?
Celahan yang Gelap & Hitam ?
Kulit wajah Berminyak & Pucat ?
Masalah Jeragat yang susah nak Hilang ?
Masalah Rambut Gugur , Senggugut , Resedung ?
Mempunyai banyak Toksin dalam Badan serta masalah Gatal-Gatal Kulit / Eczema ?

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?

Satin Skinz  merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

Satin Skinz  bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

SATIN bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

SKINZ bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

Kelebihan Satin Skinz : 
Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Menaikkan rona merah jambu pada wajah
Wajah lebih segar dan berseri
Menyekat pembentukan jerawat
Menghilangkan parut 5x lebih cepat
Memutihkan kawasan intim dan pelipat
Merangsangkan peningkatan kolagen
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
Mengurangkan kedutan halus
Meningkatkan sistem imunisasi
Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin


► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. 
Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti :

Kulit Kusam dan gelap
Jerawat
Parut
Eczema
Ruam
Resdung, dapat di atasi dengan mudah. 

► Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan


Satin Skinz  di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
Alpa Lipoic Acid (ALA)

Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
 Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip 
Kolagen ikan kod
Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
Astaxanthin
Super Lemon ( Extra Vitamin C)



Satin Skinz  memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal..
Satin Skinz juga di Formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan...
The best is... Satin Skinz telah mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. 
Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


Macam yang Intan cakap tadi... 1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz  sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water)... Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin. tapi aliyah suka hisap sebab sedap rasa mcm makan vitamin c yang ade rasa macam limau tu. sikit pun x pahit.

NOTED : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!


Cara Makan :
Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
Disarankan ambil semasa perut kosong
Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna




Testimonial satin skinz daripada seorang kanak-kanak berusia 2 tahun! Kulit terkena periuk panas (rice cooker) Doktor kata parut maybe kekal sebab luka sangat dalam.. 


Mummy dia dengan penuh harapan ambil sebiji tablet satin skinz dari botol biru dan sebiji dari botol pink..
Patahkan kepada dua bahagian setiap satu.. Separuh dia bagi anak dia makan dan separuh lagi di tumbuk halus dan di sapu pada muka baby tersebut..... 
Hasillnya.........No.5 tu.....Hensem tak?





































Yeahhh... nampak tak kulit muka saya berkilat licin dari biasa?
Ni lah kulit idaman saya! 
Macam tak percaya je saya boleh dapat kulit macam ni... 
kalau semut lalu pun boleh tergelincir !

Sebelum ni muka saya banyak dengan jerawat pasir sampai dah tak tahu nak guna produk apa..kemudian kawan saya suruh guna satin skinz nih.dalam 2 minggu dah nampak kesan dia.. muka jadi licin..jerawat pun segan nak tumbuh .memang suka sangat dengan kulit sekarang..

Assalamualaikum....hai saye nak kongsi testimoni dari saye sndiri sebagai penggune satinz skinz premium...
sebelum ni mmg saya ada masalah kulit kusam dan muke berjerawat.macam macam produk sudah saye gunakan, tapi sangat menghampakan.setelah kawan saya memperkenalkan produk satin skinz premium ni, hasilnya sangat wowww!
Hanya dengan sebotol satin skinz dan mengamalkan minum air sebanyak 3 liter kdg2 lebih..!!
Yang paling penting saya ibu menyusukan anak...susu menjadi pekat dan yang paling best tempias dapat kat anak saya..anak pon semakin gebu..sekarang saya da masuk 2 botol satin skiz premium..bile da gebu ni, adik beradik saye n kawan2 yg perasan kegebuan saye pon terus ambik satin skinz u alls..
jgn tggu lame untuk mencuba satin skinz premium!!!


100% original



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM180 (SM) / RM190 (SS)

HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM150 (SM) / RM160 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp /Telegram : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Instagram: mysweetbeautyshops
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI





get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.